já sem taky začal něco dělat dalšího akorát dědovi z toho málem shořela stolní bruska při broušení pedálu takže pokračování na lepších strojích možná zítra nebo v pátek. Schválně kdo pozná co to je NWKT a Fén nehrajou ale nevim komu sem to eště řekl
Dnes som čiastočne opravil polotáčkovú vôľu v riadení na modrooku :) Taká vybehaná a vybitá volantová tyč to snaď ani pravda nebola :) Po výmene sa vôľa zmenšila na tretinu
-> Syny: v pohode sa to dá, zatiaľ je na tom 1. vrstva, ešte treba jednu aby to bolo 100% prekryté, ale čo som pozeral tak som na tom nenašiel ani 1 stekanec. Robil som to postupne tak, že najskôr pretrieť časť vnútorného závitu, potom tú časť z vonku a z bokov popretierať a zas ďalší kúsok vnútorného závitu a tak.... Alkyton má práve tú výhodu, že po natretí má ešte pomerne dlhú dobu rozotierateľnosti, čiže aj keď som to miestami pri natieraní vnútornej časti závitu obúchal štetcom to čo už bolo natreté, znova som po tom mieste šuchol štetcom a hotovo. Uvidím, ako dopadne druhá vrstva, ale zatiaľ je to pekne hladké.