skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124127 příspěvků (zobrazeno 118501 až 118550) od 06.12.2007 do 05.05.2025, založil/a iDawe
-> minno: pěkné.. ale stejně budou po dvou jízdách stejný jako předtim

-> minno: tak to si sikula, pac ja to mam priserny...
Syny 15.07.08 23:26:09 napsal: -> minno 15.07.08 23:11:10: tak mi povez jak si to dokazal nabarvit aniz by te to stejkalo a delalo kapky :-/
detail po finalnom natreti....2 vrstvy alkytonu. myslim ze to vypada celkom pekne. len 2 malicke miesta asi 5 mm velke sa mi podarilo trochu dodrbkat, ked som pruzina ohmataval po prvej vrstve a este to nebolo celkom suche.
detail po finalnom natreti....2 vrstvy alkytonu. myslim ze to vypada celkom pekne. len 2 malicke miesta asi 5 mm velke sa mi podarilo trochu dodrbkat, ked som pruzina ohmataval po prvej vrstve a este to nebolo celkom suche.
-> Duso: Akorát jsi místo kolen mohl použít oblouky, jako pěkný to je, ale podle mě dost prudký zatáčky.
-> Duso: Klobouk dolů...něco takového chystám taky...nehodlám za to dávat 7000 Kč a víc...
Sice to není na krásu ale je to...

-> Pavel P.: 42-ka.. vsetky.. na strednu vetvu idelane.. ale krajne mali byt 38... ale nezohnal som take kolienka :(...
teraz to vidno ako su otocene dozadu.,. seriova priruba tu plni funkciu Hlavy valcov :)
To jsou teda pekelný roury
neni ten průměr trochu přehnanej?

-> Samantus: podľa mňa to sedieť nebude

-> Samantus: jasne.. tie zvody su uz na motore aj s vyfukom :D.. len foto nemam zrobim zajtra..ked tak mozem dat foto z vyrobi a s pasovania zvodov
-> Duso: 

-> Duso: hele a bude ti to sedet na hlave, kdyz to mas zrcadlove k tem vyfukovejm svodum?
-> Duso: hezky - to by se mi taky libilo 

-> Pavel P.: vole

no tak dalsei foto... mozte nadavat smiat sa mne jedno.. som rad ze som daco take dokazal spravit..
-> castrol: priruby su palene z oceloveho plechu hrubka tusim 15 mm...
-> matoo: zvaralo sa tak ze sa davalo pozor na to aby sa neprepalilo.. takze nieje zvar zateceny dovnutra.. samozrejme nie vsade sa to da idealne.. na jednom mieste mam krasny cencul :D a nedostanem sa k nemu.. taze .. :D smola no :D.. nieje to 100% ... nieje to ani Hricina... ale pevne verim ze to daco malo pomoze.. hned po nasedeni aj so 120 LS/A vyfukom.. bolo citit rozdiel motor ide plynulejsie.. a tichi je.. az bars.. poviem ze je az taky tichy asi ako seriovy vyfuk :)
-> matoo: zvaralo sa tak ze sa davalo pozor na to aby sa neprepalilo.. takze nieje zvar zateceny dovnutra.. samozrejme nie vsade sa to da idealne.. na jednom mieste mam krasny cencul :D a nedostanem sa k nemu.. taze .. :D smola no :D.. nieje to 100% ... nieje to ani Hricina... ale pevne verim ze to daco malo pomoze.. hned po nasedeni aj so 120 LS/A vyfukom.. bolo citit rozdiel motor ide plynulejsie.. a tichi je.. az bars.. poviem ze je az taky tichy asi ako seriovy vyfuk :)
-> Duso: pekne, a ako su na tom zvarky vo vnutri?
-> Duso: tie priruby na hlavu maz zcoho
-> gabo00000: doufám že jsi přebrousil pečlivě i ložiska :o))
na nieco sa to zacina podobat...pokracovanie nabuduce
dosiel mi brusny kotuc

-> Matthes z TechWebu: Ty to máš podobný jak já.. taky, kdokoliv vejde do pokoje, všude díly..

-> Klubko_: nechapes stale

-> Matthes z TechWebu: to je nejlepší řešení

-> Matthes z TechWebu: pač přes ty krámy nejdou ani dveře otevřít

-> Klubko_: -> MATTESS:
Ona uz do toho pokoje radsi nechodi 

teď jsem vyměnil olej ve 130ce... už bylo potřeba po dvou letech

-> David29: aky mas s toho pocit

-> Matthes z TechWebu: já měl v ložnici apolla
Asi to je normální, okolí si na to musí zvyknout

-> Pavel P@nkáč: mam na to take smirglove kotuce...som bol prekvapeny toto napriklad co vidis na obrazku je bez hrubeho ofrezovania..len kotucom a mas to za 10 minut vo vrtacke..zatial kluku som len testoval..uvidime ako sa mi bude chciet ale ojnice chcem vylestit apson ako sa da..len neviem ci ked neodstranujem zavazia a len lestim ci to musim vyvazit...ked jo tak asi bude aj odlahcovanie..uvidime

-> Matthes z TechWebu: vetsi pruser, nez to ze to nebude sedete by bylo, kdyby ti to mama z pokoje hodila do srotu ne? 

Nejel dnesni prace ... mam z toho nandavani na auto docela bobky
Bude vsechno sedet? Mam vsechny veci? Nerozsype se mi prevodovka kterou jsem sam predelaval z 3,9 na 4,22? Bojim bojim 
(pro rejpaly poloosy mam ve svym pokoji na zemi stejne jako bubny pera ...
maminka ma ze me radost)

(pro rejpaly poloosy mam ve svym pokoji na zemi stejne jako bubny pera ...

a neni nizsi komprese potrebna kvuli turbu? Pokud vim, tak snizenou kompresi mel ten bilej rapid s turbem na hrochacu.-> gabo00000: hehe, kdyz se na tu fotku dobre podiva, tak je videt, ze ten pist je fakt propadlej dolu, ale na prvni pohled to videt nejni
-> gabo00000: Naženež turbem
-> gabo00000: Neni důležitý jak to jede...
Hlavně jak to vypadá, i když tam neni vidět
Hlavně jak to vypadá, i když tam neni vidět

MOLSO 17.07.08 08:52:33 napsal: chlapci chlapci :) sak on tu kompresiu dozenie znizenim hlavy môj clovek...vidite?

petr s 17.07.08 08:39:03 napsal: -> gabo00000: Jseš jedinej který při úpravě ubírá kompresi Ale máš pravdu někdo začít musí znizenim hlavy to dozeniem
a mne sa tam tie ostre hrany nepacia...zbiera sa pod tym karbon a proste mne sa to takto paci viacej

-> gabo00000: lestis i kliku jo? cim to zahlazujes je to tvrde jak prase...
-> m8rinek: mozno to nema zmysel ale mne sa to tak viac paci

-> Pavel P@nkáč: tak je..je zahladene vybranie..nie zbrusene z piestu...len hrany vybrania su zahladene
dnes spravim fotky ako to robim na dalsom pieste

chlapci chlapci :) sak on tu kompresiu dozenie znizenim hlavy 

-> petr s: No ale zase s nizsim KP mu ten motor dyl vydrzi 

-> gabo00000: Jseš jedinej který při úpravě ubírá kompresi Ale máš pravdu někdo začít musí