skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124128 příspěvků (zobrazeno 118451 až 118500) od 06.12.2007 do 05.05.2025, založil/a iDawe
-> Nwkt: tak vyhod ty zhnilaky a hnedka bude misto ;)
-> Borin: šak o to nejde, bych si ho klidně koupil, ale nemam ho kam dát, aspoň zatim dokud se nenaseru a neubouram kus baráku
-> Nwkt: Tak nedávej do kupy 2 schniláky a kup si ho

-> iDawe: Já chci taky takovej karavan 

a draha snad pujde naveset novy zaclony a zavesy.. molitany uz jsou tam.. tapety taky.. lednice taky.. jen ty dodelavky 

tak ja jsem predelaval naboje na karavanu na roztec a uchyceni sportjachtackych hliniku :-) byly tam takovy ty klasicky hnusny plechace, no a daval jsem novy gumy plus srouby atd.. proste komplet..
já scu taky takový "repráky hýr"

jsem ted dorepasoval 2pary 4pistu, to je taky napad delat v noci brzdy...
sem se sekl, myslel sem potkavacky a ne parkovacky
jo a este sem dnes pridal jeden clanek 

a kdyz sem si vyrezaval krouzky pod repraky, tak mi vznikl sovo-papousek
doufam,ze to pujde videt

-> Syny: ee, to nejsu ja, na hrochcu sem byl bez pridavnejch svetel
v nize zminenem pickupu se nachazelo zatim nejbrutalnejsi audio, co sem kdy videl!
jeden z tech repraku je Mac Maudio
bedna je znacky "repraky hýr" jak je na ni napsany

pak sem slepil upadnuvsi vyfuk na kamosve pickupu. Byl pritazenej takovou tou gumou s hackama k silentbloku a konec aby neblembal, tak byl vrutem prisrouovanej k zadnimu narazniku 

-> Klubko_: ha - to ses ty co ma dole dalkovky misto mlhovek? 

ja dnes (vlastne uz vcera) znovu nahodil (po urazeni jedne a sundani te druhe, at nejedu na hrochac jen s jednou) a hlavne konecne zapojil predni mlhovky. Kdyz sou zapnuty, tak pomalu ani nepotrebuju mit zapnuty parkovacky.
-> gabo00000: Maďare

Syny 17.07.08 23:41:06 napsal: -> Bagrr (Zase spamujou:D): Notypico

-> Bagrr (Zase spamujou:D): ty ses v prvom rade vuuul

-> Fén:
No původně to mělla bjet dráždivě červená:D A je z tohočervená s nádechem do růžova:D ale nic vohledně mojí orientace to nenaznačuje

-> Bagrr (Zase spamujou:D): Žůžová jo? :o)) To mi připomíná jak když jsem si před dnem otevřených dveří v kasárnách obarvil vlasy na zeleno. :o)
-> Syny: To jenom tak vypadá:D v reálu je růůůůůžooooovvvvěěěěějššš
ššííííí

-> Bagrr (Zase spamujou:D): uz ten rum nepij, barvi se te po nem vlasy

-> Syny: Co co? Něco se ti nezdá?

-> Bagrr (Zase spamujou:D): Notypico

-> gabo00000: Tak si asi zšenštilej
Páč chlapy tvrdí že sem fuj

Bagrr (Zase spamujou:D) 17.07.08 23:21:23 napsal: -> Pavel P.: Zajímající je že ženský mi říkaj že mi to sluší aj ja zikam

-> felda1,6: Spíš jak řekl někdo z mejch kolegů, ty vole: "Ty vole ty vypadáš jak kdybys dostal po držce a ještě při tom lízakl ženskou s k**ma*a"

-> Bagrr (Zase spamujou:D): Bagrr z hořící hlavou 

Co jsem dnes udelal?...přejel sem veverku, dostal 200 pokutu za průjezd jednosmerkou s kolegou 105, kterého jsem jako ocásek násladoval, odrovnal jsem jedny páté dveře a pak do mě ještě kamarádova teta ždrcla scénikem

-> gabo00000: je to téma co jste dnes udělali? Je:D Sice sem to udělal už před tejdnem ale fotku sem vyštrachal až dneska:D
Pavel P. 17.07.08 23:16:17 napsal: -> Bagrr (Zase spamujou:D): vypadáš jak píča
tykraaaaaavooooooooooo

-> Bagrr (Zase spamujou:D):
tykraaaaaaavo..ses ale vul..tak ..nemam slov ale nenapadlo by ma tu davat new uces

-> Bagrr (Zase spamujou:D): No tyvoe, te potkat v noci v lese a neznat te ... 

-> Pavel P.: Zajímající je že ženský mi říkaj že mi to sluší

-> Matthes z TechWebu: To je prosím pěkně bagrr jak se nechal vobarvit z bloncky na rudohláfka

-> Pavel P.: A ještě k tomu s červenejma vlasama 

ale blbosti riesite..striekanie forever
stetkovat treba ine

-> Bagrr (Zase spamujou:D): Co to je 

-> Bagrr (Zase spamujou:D): vypadáš jak píča

Sice už asi tejden stará aktualita ale pro pobavení to sem dám:D
-> Matthes z TechWebu: na to srat - na pruziny to nejezdi 

-> Syny 17.07.08 22:49:40: To ja taky 
-> Bogy: Moje vypadaj pekne tak ze 2 metru minimalne

-> Bogy: Moje vypadaj pekne tak ze 2 metru minimalne

-> minno: tak ty si zneužil štetku na natieranie alkytonom ?? chúďa dievča

-> Pavel P.: rozkaz šéfe
-> Bogy: no normálne....ja som blázon, takže som ich nedal opieskovať a nalakovať, ale som ich pracne obrúsil....striekol základom a potom náročne natrel štetkou

-> Bogy: no normálne....ja som blázon, takže som ich nedal opieskovať a nalakovať, ale som ich pracne obrúsil....striekol základom a potom náročne natrel štetkou

-> minno: jojo pěkně si mi je potunil.. hlavně mi je nepoškrábej než si je vyzvednu

-> minno:
too akooo ??? rspekt .. moje takto pekne vyzeraju len potme 

-> Pavel P.: ale som ti ich pekne potunil, čo?

-> minno: uvidíme