skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124141 příspěvků (zobrazeno 118451 až 118500) od 06.12.2007 do 05.05.2025, založil/a iDawe
-> sep: to nic.. ani ja tomu nerozumim.. ale tak to je fakt.. ja neviem.. tamte vyfuk co som mal bol sice plnopriechod ale zvod bol splosteny cize mal mali priechod.. ta necem ci koli tomu netrebalo vytacat motor do extremu aby tahal alevbo co ja viem.. neviem.. kaslat na to :D.. kto chce citit ako to ide nech pride zamnou rad povozim 

-> Duso: To jsi dával delší SP?
-> Duso: :asi sem blbej ale nějak nemůžu najít souvislost mezi výfukem a převodovým poměrem abych si vysvětlil ten rozdíl otáček při stejné rychlosti.
Dnes som aj Testoval prve pocity.. motor jednoznacne OZIL.. ide viac do otacok.. .. s ostrov vackou ma neskutocny zatah od cca 3000 ot.. pre porovnanie s predoslim vyfukom a zvodom taky leda bolo na 3-ke 80 pri 5000 aj daco ot.. teraz 80 na 3-ke pri cca 4000 ot.. mozno len subjetivne pocity ale zda sa mi ze auto je zivsie..
odvezli sme do srotu uno, ktery nam asi pred 14 dny ukradli a o vikendu ho nasli houbari v lese komplet vyhorely. Podle borce z odtahovky aby to takle vyhorelo museli pouzit nejakou horlavinu. Ventildekl a prevodovka se zarem roztavili. Byla tam 3 mesice stara baterka grrr. Budiz mu lis lehky
-> gabo00000: hezký jsem zvědav ajk to vyvážíš :)))
-> Nwkt: 

-> krup: To se bude líbit Synymu 

-> Nwkt: včera sem narazil na tohle : auto.bazos.cz/inzerat/...
/KARAVAN.php 

-> Nwkt: no tak si ale nestěžuj že nemáš místo na karavan ;)
-> aDAm: Tak jeden zhnilák půjde brzo, ale místo něj se dotáhne jinej zhnilák 

-> Nwkt: tak vyhod ty zhnilaky a hnedka bude misto ;)
-> Borin: šak o to nejde, bych si ho klidně koupil, ale nemam ho kam dát, aspoň zatim dokud se nenaseru a neubouram kus baráku
-> Nwkt: Tak nedávej do kupy 2 schniláky a kup si ho

-> iDawe: Já chci taky takovej karavan 

a draha snad pujde naveset novy zaclony a zavesy.. molitany uz jsou tam.. tapety taky.. lednice taky.. jen ty dodelavky 

tak ja jsem predelaval naboje na karavanu na roztec a uchyceni sportjachtackych hliniku :-) byly tam takovy ty klasicky hnusny plechace, no a daval jsem novy gumy plus srouby atd.. proste komplet..
já scu taky takový "repráky hýr"

jsem ted dorepasoval 2pary 4pistu, to je taky napad delat v noci brzdy...
sem se sekl, myslel sem potkavacky a ne parkovacky
jo a este sem dnes pridal jeden clanek 

a kdyz sem si vyrezaval krouzky pod repraky, tak mi vznikl sovo-papousek
doufam,ze to pujde videt

-> Syny: ee, to nejsu ja, na hrochcu sem byl bez pridavnejch svetel
v nize zminenem pickupu se nachazelo zatim nejbrutalnejsi audio, co sem kdy videl!
jeden z tech repraku je Mac Maudio
bedna je znacky "repraky hýr" jak je na ni napsany

pak sem slepil upadnuvsi vyfuk na kamosve pickupu. Byl pritazenej takovou tou gumou s hackama k silentbloku a konec aby neblembal, tak byl vrutem prisrouovanej k zadnimu narazniku 

-> Klubko_: ha - to ses ty co ma dole dalkovky misto mlhovek? 

ja dnes (vlastne uz vcera) znovu nahodil (po urazeni jedne a sundani te druhe, at nejedu na hrochac jen s jednou) a hlavne konecne zapojil predni mlhovky. Kdyz sou zapnuty, tak pomalu ani nepotrebuju mit zapnuty parkovacky.
-> gabo00000: Maďare

Syny 17.07.08 23:41:06 napsal: -> Bagrr (Zase spamujou:D): Notypico

-> Bagrr (Zase spamujou:D): ty ses v prvom rade vuuul

-> Fén:
No původně to mělla bjet dráždivě červená:D A je z tohočervená s nádechem do růžova:D ale nic vohledně mojí orientace to nenaznačuje

-> Bagrr (Zase spamujou:D): Žůžová jo? :o)) To mi připomíná jak když jsem si před dnem otevřených dveří v kasárnách obarvil vlasy na zeleno. :o)
-> Syny: To jenom tak vypadá:D v reálu je růůůůůžooooovvvvěěěěějššš
ššííííí

-> Bagrr (Zase spamujou:D): uz ten rum nepij, barvi se te po nem vlasy

-> Syny: Co co? Něco se ti nezdá?

-> Bagrr (Zase spamujou:D): Notypico

-> gabo00000: Tak si asi zšenštilej
Páč chlapy tvrdí že sem fuj

Bagrr (Zase spamujou:D) 17.07.08 23:21:23 napsal: -> Pavel P.: Zajímající je že ženský mi říkaj že mi to sluší aj ja zikam

-> felda1,6: Spíš jak řekl někdo z mejch kolegů, ty vole: "Ty vole ty vypadáš jak kdybys dostal po držce a ještě při tom lízakl ženskou s k**ma*a"

-> Bagrr (Zase spamujou:D): Bagrr z hořící hlavou 

Co jsem dnes udelal?...přejel sem veverku, dostal 200 pokutu za průjezd jednosmerkou s kolegou 105, kterého jsem jako ocásek násladoval, odrovnal jsem jedny páté dveře a pak do mě ještě kamarádova teta ždrcla scénikem

-> gabo00000: je to téma co jste dnes udělali? Je:D Sice sem to udělal už před tejdnem ale fotku sem vyštrachal až dneska:D
Pavel P. 17.07.08 23:16:17 napsal: -> Bagrr (Zase spamujou:D): vypadáš jak píča
tykraaaaaavooooooooooo

-> Bagrr (Zase spamujou:D):
tykraaaaaaavo..ses ale vul..tak ..nemam slov ale nenapadlo by ma tu davat new uces

-> Bagrr (Zase spamujou:D): No tyvoe, te potkat v noci v lese a neznat te ... 

-> Pavel P.: Zajímající je že ženský mi říkaj že mi to sluší

-> Matthes z TechWebu: To je prosím pěkně bagrr jak se nechal vobarvit z bloncky na rudohláfka