-> petr s: Tak pak s vývodem na levé straně vím jenom o tomto.
-> aDAm: Myslíš tento?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124151 příspěvků (zobrazeno 117801 až 117850) od 06.12.2007 do 06.05.2025, založil/a iDawe
-> Fén: ja viděl dvoutlumičový podobný tomu co si dal akorat je hranaty
-> Fén: super tak jeden + svody a budu spokojenej
-> Fén: Ne to je 130 RS
-> Fén: Jo a vývod na stejné straně
-> petr s: Takovej ten oválnej s těma třema trubkama uvnitř?
-> Fén: A ještě jeden výfuk byl dobrý a tišši jak L/A a nemuselo se upravovat zadní čelo
-> VeTëV: Poslal jsem to jenom jednou, ale na 10 kousků. :o)
-> Fén: tos tam mohl poslat 2x 

-> Pavel P. 28.07.08 18:59:06: Tak jelikož se dilna už staví tak je na čase i pomalinku rozjíždět výrobu. :o))
-> Fén: To je ono
-> petr s: plánek tlumiče už mám.. ale ty svody by se šikly
tak hledej.... 

-> Fén 28.07.08 17:57:02: Někde doma leží druhá část toho plánu přesněji obě části
-> Fén: no pěkné... snad nezamejšlíš nějakou výrobu? 

tak ja byl dneska nalit beno do cabria a kupodivu chytlo na druhé otočení klíčkem ;) až sem se divil po tom 3/4 roku co to jenom stalo a prášilo se na to ;)
tak jsem si aspoň vyjel před garáž, okoukl zda se něco nezměnilo, změřil že prach na tom je slušně tlusty ;) a padl na mě zase takový ten splín že bych to neměl prodávat ale nechat si ho ;)
tak jsem si aspoň vyjel před garáž, okoukl zda se něco nezměnilo, změřil že prach na tom je slušně tlusty ;) a padl na mě zase takový ten splín že bych to neměl prodávat ale nechat si ho ;)
-> Pedros: To je vejfuk, ne?
-> Fén: ber to jako dotaz od debila,ale k čemu to bude?
-> petr s: Potrubí nemám, to chci pasovat přímo až v reálu.
-> Fén: Ale potrubí nemáš
Já během dnešní noci předělal další věc do digitální podoby a poslal na laser. :o)
-> petr s: kuzelky- stojis v garazi vyjdes von tak mas slalom medzi kuzelky dopredu a potom cuvas dozadu naspat po medzi kuzelky do garaze

-> petr s: presne take ktore jsem ja nedelal

-> Jozynek: gratulujem
-> petr s: žeby lahvový Smedný mnich?

ja som zaviezol do šrotu prehnitú maticovú nápravnicu, široké ramená, búraný nárazník, kapotu a zopár kýblov vodoinštalatérskych kolienok, obal prevodovky a utržil som 1100 SK 

odvezl jsem do šrotu jednu kastli a pár dalčích mě nepotřebných dílů celkem jsem utržil 2600 kč takže teď su milionář

-> Jozynek: Jaké kuželky ?
Urobil som Vodicak, Test-plny pocet, Konstrukcia-prospel, Kuzelky-prospel, Jazda-prospel, Celkovo-Vyhovujuci

trocha som lakosoval, skor som sa len ucil....ale ono to jazdit bude
super rano som mal dnes ked ma nasrali vmototechne ze nemaju rozvod na kadeta pac v sobotu azbudli objednat ..tycole a zas 15km s fotrovym autom a nic som neporiesil

Konečně jsme dneska po sobotní akci na pouti vystřízlivěli

-> Borin: zas tak slabej plech to neni. aspooň budu moct hrdě říxct že mám vejfuk vlastní výroby a to včetně trubek 

-> Klubko_: Nechápu to dělat si po domácku trubku na vejfuk...slabej plech atp...
-> petřík: Musím ale uznat že vypadá pěkně, ale dělat rrubky z plechu podomácku je úchylárna a radši bych sháněl dál

-> petřík: Musím ale uznat že vypadá pěkně, ale dělat rrubky z plechu podomácku je úchylárna a radši bych sháněl dál

-> petřík: je tam dost prachu a to přebroušení kytu taky není ono.přrbrousit 2000 a budu leštit,no

-> Z.Korky: na fotce to vypadá moc pěkně :) liší se nějak reál ?
Samantus 27.07.08 22:07:10 napsal: -> Klubko_: nytovat???? ses normalni, kdybych to delal ja tak vemu dvojku vrtak, navram na kazdym kraji po 4 mm dirkya pak to naohybam a sesiju reznou niti.
ušil sem si už koncovej tlumič takže abych nebyl trapně fádní na náhradu katu jsem užil jiných metod...
ušil sem si už koncovej tlumič takže abych nebyl trapně fádní na náhradu katu jsem užil jiných metod...
Borin 27.07.08 22:14:18 napsal: -> Klubko_: A co třeba sehnat potřebnou trubku o síle stěny jako má bejt a né jí dělat z plechu...
je to jak psal Klubko ... prostě nikdo známej takovou trubku neměl a tak pro mě bylo jednoduší a defakto i rychlejší než ji schánět dál, si ji udělat . a vzhedem k tomu že k danýmu učelu plně vyhovuje nevidim v tom problem
je to jak psal Klubko ... prostě nikdo známej takovou trubku neměl a tak pro mě bylo jednoduší a defakto i rychlejší než ji schánět dál, si ji udělat . a vzhedem k tomu že k danýmu učelu plně vyhovuje nevidim v tom problem

tak já sem začal škrábat podvozek zasrané slunce do me pražilo oba dny mám z toho spálená záda 

-> Borin: no protože sem udělal prostě trubku z obdelníku plechu a vařit spoj po dýlce mi přišlo jako nejsnažší . šlo by udělat do spirály jako sou vařený obrouvský třeba odpadní roury ale myslim že by to nemělo smysl

-> Samantus: a reznou by to mozna i drzelo dokonce i treba rezonovalo 

-> Samantus: no preve, mi prisla ta Borinova otazka ponekud absurdni. Proc by to asi mohlo byt podelce vareny? Tak proto sem tak absurdne reagoval.
-> Borin: tohle bylo asi rychlejsi a levnejsi reseni
-> Borin: tohle bylo asi rychlejsi a levnejsi reseni

-> Klubko_: A co třeba sehnat potřebnou trubku o síle stěny jako má bejt a né jí dělat z plechu...

-> Klubko_: nytovat???? ses normalni, kdybych to delal ja tak vemu dvojku vrtak, navram na kazdym kraji po 4 mm dirkya pak to naohybam a sesiju reznou niti.