skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124161 příspěvků (zobrazeno 117301 až 117350) od 06.12.2007 do 06.05.2025, založil/a iDawe
a nakoniec to najlepsie, v piatok som dokoncil rapidu (krytku blinkra som zohnal na druhy den)
-> Tuner#2: Proletíte 190 a než dobrzdíte tak jste u Maďarů 

-> Nwkt: JJ to bude asi nejhorší, Maďaři to asi moc neřeší, když jsem viděl co všechno tam jezdí :-) ale tak slověnsko jen tak líznem, tak to snad bude OK.
-> Gemini: Pěkněěě
-> Tuner#2: Spíš bych se bál slovenskejch
-> Syny: Za cestu do přerova jsem neviděl jednoho policajta, za cestu dnes do práce hned dvě hlídky, takže tohle je trochu mimo řešit. Horší je, když jedem přes Plzeň a stejně je to o lidech na koho narazíš.

-> Matthes z TechWebu: Vyklopil no
Hold ty zatáčky musim brát mirněji
Ale bylo to neštětstí... jedzil jsem s Felicií pick-up, co běžela snad na 3 válce a měla nalítáno přes 180 tisíc.. Ze začátku to netáhlo a ochota jet byla až tak od 3000 ot/min

Ale bylo to neštětstí... jedzil jsem s Felicií pick-up, co běžela snad na 3 válce a měla nalítáno přes 180 tisíc.. Ze začátku to netáhlo a ochota jet byla až tak od 3000 ot/min

-> Pipo26: pekne len tak dalej

-> Targa: Ale barvou co mu zbyla z auta ne 

-> havlik: nahoda je blbec a myslim ze by policajti meli velkou radost...
-> Syny: kdo se bojí sere v sini

-> Tuner#2: Ale tak vis co, mel bych strach :)
-> Syny: A čím jiným by jel na sraz Škodovek? Když jsme zvládli loni Přerov, tak tohle je jen o pár km dál.

-> Syny: Když bude mít hotovou převodovku
-> Syny: Tak jakoby utřžený táhlo ke kapotě

-> Matthes z TechWebu: ja bych mel strach spis s moznejch problemu se svestkama...
-> Syny: A proc by ne? Na vlek hodi tak 3 prevodovky a jede

-> Tuner#2: Lubos pojede Zelenkou? 

-> Nwkt: JJ
-> Samantus: Do Maďarska teprve pojedu, teda pokud pojede i TUNER, samotnému se mě nechce.
-> vhml: Tak mě taky končí tachometr na 180

-> Samantus: Do Maďarska teprve pojedu, teda pokud pojede i TUNER, samotnému se mě nechce.
-> vhml: Tak mě taky končí tachometr na 180

nejake blbosti ktore som vytriedil...asi pojedou do popelnice

včera jsem aspoň přidělal ipury na pravý dveře a pak jsme večer s bráchou zkoušeli uchycení svatební panenky (kluka) na masku 

-> lukáš Prodl: Chuda erka/stovka, co si jej to urobil????
-> lukáš Prodl: tam by teraz vošiel možno aj 6q 

-> Pedros:
Snad je Mirek nikde nevyklopi no

-> David29: chudáci rohlíci..upřímně je lituju..Než jet s takovým joudou,radši se nechám sežrat hned 

-> Tuner#2: ty alespoň víš že si těch 190 jel, ale mě u 180 končí tachometr :-( ale ručička byla svisle dolů, kdysi v tchořovicích na letišti...

-> Samantus: vsak jasnačka

Já dneska nejspíš poprvý budu jezdit v pekárnách sólo... tak mi držte palce, abych se v Praze neztratil nebo abych to někde nepřevrátil
btw: takže když uvidíte kroužící auták Michelskejch pekáren... víte odkud vítr vane

btw: takže když uvidíte kroužící auták Michelskejch pekáren... víte odkud vítr vane

-> Samantus: tak to jo...se sierou 4x4 je i legrace :-)
-> 105: no ne tak ja se normalne zeptam a moderator kterej to tady hlida, napise nesmysl, sem se nad tim pozastavil:-)
-> petr s: -> Samantus: hoši klid
..smazal sem to proto protoze to nic neni:) mel sem aj horsi urazy 

-> petr s: jinak normalni?
Aby jsi se u toho neukájel
-> 105: procs to smazal?
-> Syny: no proste to zasily
na tej fotce to bylo zality krvi 

-> 105: Tak nevim no.. já k doktorům nechodim, naposled sem tam byl, když sem si byl pro lékařský potvrzení
ale jinak když mi bylo blbě z Mekáč... dokonce je tady na to téma

-> 105 03.08.08 18:49:47: tyvoe vy toho naserete. S timhle na pohotovost? Takovej skrabanec...