skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124177 příspěvků (zobrazeno 115701 až 115750) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
vymenil sem kotouce a desky, ale mam ted nejak moc dlouhej krok pedalu. Kdybyste meli nejaky navrhy, co s tim, sem s nima: skoda-virt.cz/cz/.../9224
1-dlouhy-chod-pedalu-brzdy
-> Rabbit: Dobre si spravil, ja kvoli zahrdzavenemu odlomenemu srobiku uz asi 5 rokov nemam na Erke susplech.....
-> Rabbit: Tak já se ti vždycky připomenu 

alchstuip - (Zdravime statocnych partizanov):
Ah tak. Mno původně sem jí chtěl vyndavat spodem, ale v tom mi zabránil hodně utaženej a zrezlej šroub na šusplechu. Tak sem hold musel horem. Ale naštěstí to šlo dobře s nástrčkovym šroubovákem na gola oříšky.
Mirek Dušín:
Mno ukázal si, že víš co má kde bejt (nejspíš). Takž máš můj obdiv po dobu následujících pěti minut. Pak na to stejně zapomenu

Ah tak. Mno původně sem jí chtěl vyndavat spodem, ale v tom mi zabránil hodně utaženej a zrezlej šroub na šusplechu. Tak sem hold musel horem. Ale naštěstí to šlo dobře s nástrčkovym šroubovákem na gola oříšky.
Mirek Dušín:
Mno ukázal si, že víš co má kde bejt (nejspíš). Takž máš můj obdiv po dobu následujících pěti minut. Pak na to stejně zapomenu

-> RON: pěkný...ještě by to chtělo černý pásy..aspon...
Syny 29.08.08 15:09:01 napsal:
-> David29 - antiDriver: A roto ma tu kaluz oleje pod ni
Díky tomu sem se toho všim
-> Rabbit: Co sem vyhrál?

Díky tomu sem se toho všim

-> Rabbit: Co sem vyhrál?

-> Rabbit: Ved chapem, ale ked je tu vseobecny trend rypania, tam mam chut sa obcas pridat
Ale veta, "kably branili v rozletu" je dobraaa

alchstuip - (Zdravime statocnych partizanov):
Njn. Tak ten kyj od filtrboxu tam celkem překáží ve výhledu a ta kybely mi tam zas překážely v rozletu. Krom toho, rozpojit a spojit to je na 5 minut, tak poroč to nedát bokem.
Njn. Tak ten kyj od filtrboxu tam celkem překáží ve výhledu a ta kybely mi tam zas překážely v rozletu. Krom toho, rozpojit a spojit to je na 5 minut, tak poroč to nedát bokem.
a vycistil puvodni komunisticke sedacky se slovy ze se nekdy v budoucnu muzou hodit (cumel jsem ze jsou jako novy)
tak emko je v p...... ! podvozok vypada ako po cros pretekoch poohybane plechy a dalsie veci v ....

Upravena ECU ze škody 135 GLi pro použití lambda sond NTK 23502 (dvě přišly dnes balíkem z USA)
-> WMA - navigátor :): trafila ma pružina

-> mathew144: to je ale šikulka..co dělal?
-> mathew144: sikovnej

šesť stehov na dlani

-> Rabbit: A toto vsetko si rozobral kvoli benzinpumpe???
-> Rabbit:
tu mam prazdnou taky a LPG nevedu 

minno:
Ono se to vykompenzuje prázdnou nádrží na benzín
.
Ono se to vykompenzuje prázdnou nádrží na benzín

Syny:
NN, kaluž oleje je tam už dva roky od výměny oleje. Mi to při výměně filtru trošku vyteklo. Aspoň ten plech nerezne.
NN, kaluž oleje je tam už dva roky od výměny oleje. Mi to při výměně filtru trošku vyteklo. Aspoň ten plech nerezne.
-> Rabbit: škoda, auto by bolo bez neho ľahšie :)
Mirek Dušín:
Pumpa je správně. To statní sem dal pryč abyh se k ní dostal.
Syny:
Ještě kabel ke kondenzátoru sem odpojil :-)
minno:
LPG tam je, akorát na fotce neni vidět. Ale sou vidět hadice co dou k reduktoru.
Pumpa je správně. To statní sem dal pryč abyh se k ní dostal.
Syny:
Ještě kabel ke kondenzátoru sem odpojil :-)
minno:
LPG tam je, akorát na fotce neni vidět. Ale sou vidět hadice co dou k reduktoru.

-> Rabbit: lpg fuč?
-> Rabbit: Nemas nasos na filtrboxu, nemas zapojeny svice a cifku a mas na soustplechu olej 

-> Rabbit: Nos filtrboxu
Pumpu tam nevidim...

Pumpu tam nevidim...
-> Duso: já ti to řikal :D:D že tam má bejt by když už to chceš mít" hustě a fostře" napsaný 

-> Duso: jj..to už je správně 

Nedelejte si prdel ze SAKYHO pre moj omyl :) nooo... :) MADE BY SAKY !! teda dufam :D... teraz je to dobry ?? :D
Dneska ještě nic, ale včera jsem iDawemu poslintal interiér Karkulky.
A nechce prodat a nechce, béééé

A nechce prodat a nechce, béééé

-> Syny: to se pak dobře vydělává na pružinách 

skopl sem si novou cerstve otevrenou plechovku zakladovky do kanalu, kdyz sem tam lezl, abych natrel podvozek
grrr

-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: Sezeres drat a seres pruziny
Musis mit ale poradnej sverac 

Duso 28.08.08 19:42:43 napsal:
Prisli mi pruziny vleckove made in SAKY :D
Velmi pekne timto dakujem DAKOSOVI za poslanie ;)
Made in Saky, to je on vysral nebo jak?

Made in Saky, to je on vysral nebo jak?

Byl se podivat na jednu 136tku,a rozmejšlim se zdali ji mam koupit
-> Tampajs: Že ty s stál v tom kopci? 

-> David29 - antiDriver: Leda bych to skřivil protože to je focený v říjnu minulýho roku
Ale ve skutečnosti je to fakt prudší

-> Tampajs: Tys to tam srovnal nebo co? 

-> David29 - antiDriver: Asi si si nevšiml ale pod gardečkem si měl zámkovku která je celá zašmouhovaná od pneumatik.. Vždy kddyž někoimu udělám novou spojku tak jede hrabačkou až nahoru a na zámkovce to odpíchne taky hrabačkou na hlavní

-> David29 - antiDriver: To bude tebou, né kopcem

-> Tampajs: Hezky smrděla spojka když sem od tebe odjížděl 

-> Tampajs: ja ji mam ale v kopci jako sikmo - kolmo na stoupani :) Ten kopec stoupa zleva do prava :)