skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124181 příspěvků (zobrazeno 115551 až 115600) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
-> RON: A nemáš už bubny s moc velkym vnitřním průměrem prostě vyjetý? Taky sem to měl ale jen na jednom kole
-> Duso: No tak v dokumentaci takle ty svary nejsou co sem koukal ja...
Ale ze to drzet a vyztuzovat nebude bych se nebal...staci...ale zavarit toho muzes vice...

Ale ze to drzet a vyztuzovat nebude bych se nebal...staci...ale zavarit toho muzes vice...

-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): PROC ???? svaral jsem to podle dokumentace..
-> Duso: Saaaakris, spatne svareno 

-> myso: -> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): něco mezi motorkou a čtyřkolkou je to vymakaný vzadu centrální tlumič kotoučová brzda a tak akorát to vypadá jak vrak na polích to dostalo záhul...
-> 125l alias GRED+vrakofil: Ta cicinka skoro taky no, dmnc 

-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): vběhla nám pod kola

-> 125l alias GRED+vrakofil: Chudak drevokocur 

-> David29 - antiDriver: to my sme jednou přejeli veverku,ale né málem

-> David29 - antiDriver: 

-> Matthes z TechWebu (a my serem na tebe): Nebyl..byl živej... chybí tam slůvko málem 

-> David29 - antiDriver: Proc si zastavoval kdyz byl placatej? 

-> Matthes z TechWebu (a my serem na tebe): Já sem takhle jednou přejel ježka..debil
Tak sem se v rychlosti kouk do zrcátka jestli nikdo za mnou a zašláp jsem to...

Evž@ 02.09.08 13:03:57 napsal: -> hanus: jj...právě ranní vlkost mě udělala matnou střechu...dodnes jsem nebyl schopný to rozleštit naštěstí u mě to dopadlo v pohodě
-> hanus: jj...právě ranní vlkost mě udělala matnou střechu...dodnes jsem nebyl schopný to rozleštit
do lakovny jsem to klidně dát mohl, ale risk. mušky tam žádný nejsou, ráno ještě nelítaly, s prachem je to taky v poho. při prvním leštěním je pryč. dělalo mi akorát problém že byla drobek zima, barva mi místy začala matovatět, ale první paprsky slunka to zas roztáhly, měl jsem zkušenosti, že i z boxu to nemusí být lepší. ale z vetšiny případu samo ano.
-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): ...jj....pak jedině do lakovny s odsáváním......ale to už se drahý 

-> Evž@: V garazi prach, si nevyberes
Jedine to v garazi vystrikat tou pistoli co rozprasuje vodu a nanosit veci a pak teprv barvu...

Matthes z TechWebu (serem na modrou krev) 02.09.08 12:50:22 napsal: -> hanus: Nojo kdyz se to umi... Jaky mas kompresor? Naky obyc jako ja z OBI za 3 papouchy nebo profi? Jinak pekna nadrz na vodu kompresor je už starší, ale i dnes by natřel prdel nejakým profi. jo nádrž na vodu dobrá stále mě 400kč
-> hanus: koukam že jsi to riskl venku....taky jsem to tak dělal...ale v jedne ruce pistol a v druhe pinzeta na mušky....a šlo to
-> hanus: Nojo kdyz se to umi... Jaky mas kompresor? Naky obyc jako ja z OBI za 3 papouchy nebo profi? Jinak pekna nadrz na vodu
-> hanus 02.09.08 12:31:08: Mno tohle mě čeká taky 

Matthes z TechWebu (serem na modrou krev) 02.09.08 12:38:37 napsal: -> hanus: Neposkrabes to az budes davat dvere a blatniky? budu se snažit to samozrejmě nepoškrábat, dělal jsem to už několikrát, ve dvou lidech se to dá. je to kvůli stříkání, dvěře, blatníky jsou stříkány na stojanech je to bych řek lepší, šlověk se nemusí moc ohýbat a udrží se lépe uhel a vzdálenos od pistole
-> hanus: Neposkrabes to az budes davat dvere a blatniky? 

-> Nwkt:
Ale ne nikdo nejel za mnou tak sem prudce deceleroval a v pohode pak odbehla. Ale je to divny znam zvirata co se podivaj nez prechazej silnici...

-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): Tamta zůstala na placku 

-> Nwkt: Ne to je jen ilustracni foto 

-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): Sis jí šel potom vyfotit?
-> MOLSO - pacient : Ne cerna, rikam tmavej mourek 

-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): aha táák ... byla to černá kočka ? 

-> MOLSO - pacient : 4 nohy tmavej mourek 

-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev):
kočk jako kočka nebo jako holka ?

kočk jako kočka nebo jako holka ?

Ja jsem malem prejel kocku, blba prebihala silnici a nerozhlidla se
Sem zastavil kousek pred ni a cumela na me jak krava, odbehla az co jsem zatroubil 

-> pajavlk: co to kurva je?
-> pajavlk: proboha co to? a kolko to stalo?
potřebuju zase něco na generálkování, co šlo to sem už udělal a schází mi něco na montování, tak sem si udělal radost a pořídil čtyřkolku, přes zimu budu mít co dělat a mladá na co nadávat 

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): ..ty cyklisti sou fakt kokoti...normálně bych je na to nutil dělat řidičáky...je to tak měsíc a půl a jeden mě taky sundal..co sundal..bezohledně srazil ! ...zahybal doleva rovnou z pravýho okraje a já tam zrovna projížděl...
hm tak uz dneska:-D
dovezl jsem pobouchany mondeo 2005 od cyklisty, tak zejtra budu klempirit:-) to zas bude vejpras :-)