-> pyroman: Tak to potom jo No upřímě řečeno... ani nevěděl co chci za žárovku.. ale faktem je, že elektrikář zrovna spravoval Iveco, co mělo vlivem své výšky nabouranou boudu...
-> Zdeněk.: No trošku se s tím předkem pohnulo chtěl jsem to udělat co nejdřív dokud jsem měl čas. Teď mi zase začala škola, tak na tom budu bídně s časem a práce na tom ještě spousty před lakem celé to odstrojit ještě nějaké drobnosti vaření, pasování vzadu, zadní blatník je taky ťuklej tak vyklepat a kytovat a tak....
Ja som dnes po navrate zo skoly susedovy opravil svetla a pustil sa do mojho auta von isiel motor prevodovka a komplet zadna naprava.Miesto nej som zacal nahadzovat repasnutu vlecku.Snad to zajtra poskladam.
-> xtuner: no to si děláš srandu, docela fofr, mě auto stojí rozebraný už dva měsíce a nemam čas to klempířovi odvézt, aby mě vyvařil jenom kousek P kaps, abych tam mohl dát konečně přední blatníky a nalakovat... jinak to máš hezký
-> Duso: Tak OK...taky na to cumim tedko...ja to delal podle nakeho jineho obrazku kde je naznaceno svarit po celem boku...pouze zvrchu uprostred to Véčko ne...a kolem priruby podelniho taky v kuse...pak ze zhora 4 diry no...
-> Tampajs: mam tam stejny prasatla jako tam byly origo, akrat tyhle jsou novy a valec je puvodni, on tvrdil ze je tam neco co snad rozdeluje brzdny ucinek, nevim, odkyval jsem mu to, brzdam nerozumim, vim jak to funguje, ale tim to hasne