skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124186 příspěvků (zobrazeno 115351 až 115400) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
-> suri: tak do toho :-)
dat ti kontakt ???

Já dnes do zblbnutí přehazoval a seřizoval karbeci na eRku,ale už jsem toho musel nechat ke konci už mi z toho hrabalo
PS:Kdo z Vás chtěl ladil volbnoběh když neměl zapojený kabel
Už toho na mě bylo asi moc

PS:Kdo z Vás chtěl ladil volbnoběh když neměl zapojený kabel

a ešte som trochu poladil podvesy zadnej nápravy, nalepená guma

-> Nwkt: skoro
po zhodení starého spoileru som čumel, ako lak zmenil odtieň po 6 rokoch od striekania, pritom auto je garážované

-> minno: Ty máš GLS?

dnes som nalepil pripravené nerez štítky na nový spoilerik a potom celé šup na kapotku :)
-> tomo227-hladač kila: pekne kilco hned bych bral
-> maca: Koukám že už to máš nacvičené, tak tě asi zaúkoluju 

ja som dneska poctivo nadaval ze som strasny debil a neviem najst 9ku ockovy kluc aby som povolil odvzdusnovaky...
a nakoniec som nic dnes nespravil, okrem vymeny hbv
a nakoniec som nic dnes nespravil, okrem vymeny hbv

dnes jsem dělal lemy na felicii....
a este na daco som zabudol : motor : 74 000 Km,cena "15 000" Sk ,menene blatniky-vsetky,menena cela podlaha , prepadnuta STK a platna EK
a zopar ND - nie plecharina

a posledna fotka prednej napravy 

Já se dneska byl dívnout v německu na dokončený produkty od nás z práce
a este menena podlaha ...

a este nbie dobre foto ....

TAK ja som dneska bol na HUBACH a cestou domov sme s OCOM obhliadli jednu garazovanu stovku :-) zeby sa zmeni oco ???
tak dnes jsem vymaloval v garáži.... docela prekérka... půl dne vyklízení a půl dne malování
ale je to hotový už jen nastěhovat... a to jsem maloval jenom proto že švagr řekl na nový zářivky... už jen vymalovat a to bude světla 

-> FORM: nooo, posledne, kdyz sme tam byli, tak tam byl skiller tak kolem 56 let, kterej se pomalym tempem pohyboval po te skale kdekoli bez lana a bez sembemensiho zavahani, ale ja se radsi uvazu
sak sem tam mel o jednu expresku niz na male
Jo a je to maly rabstejn a mam to za rohem, takze se tam ted snazim dostat kazdej tyden
pazout.horolezci.cz/index
.php3?section=ho...

-> Vojtik: sranda

-> Klubko_: Na takový malý kamínek snad ani nemá cenu tahat špagát
. Jinak kde jsi byl?

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :):
Cerna pricka a ramena, zlute klouby, zluta pera, stribrne stity, cerna prevodovka, puvodne sem chtel cervenou ale prdel sem na to

Cerna pricka a ramena, zlute klouby, zluta pera, stribrne stity, cerna prevodovka, puvodne sem chtel cervenou ale prdel sem na to

-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev):
vesela naprava ? ano ale nie všetko inou farbou ja mam v plane len žltu s červenymi doplnkami
vesela naprava ? ano ale nie všetko inou farbou ja mam v plane len žltu s červenymi doplnkami

MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :) 05.09.08 22:31:21 napsal: -> minno: veruže bude ked budem montovat tlmiče
5s rozkoše a zas bude z domkov vidieť prt

5s rozkoše a zas bude z domkov vidieť prt

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): Ja je mam taky zluty, ale ne od alkytonu. Koukam ze budes mit taky veselou napravu jako ja, kazdy dil jinou barvou 

-> minno: veruže bude ked budem montovat tlmiče 

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): tie domky pružín po založení bude fakt vidno akej farby sú

-> WMA - navigátor :): asi jo no 

ja som dnes ostal doma
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): jsme fakt magoři!!! 

Jako-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): ...taky to asi přeháním 

Dnes som dovolenkoval..... spolu s bratom pred:
Udělal sem si přírubu na webříka a snad se konečně vrhnu na svaření sání

-> Fén - Neznalej a neodborník:

-> aceboss: Tak řeba se nějaká vyskytně při tom obrážení šantánů 

-> charon: Ještě by to chtělo nějakou tu ,,MASÉRKU'' a bylo by vše O.K.

Já dnes nandal do auta nové clonítka proti slunci a pak jsem se byl kouknou ve vinohradu