skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124192 příspěvků (zobrazeno 115201 až 115250) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
-> M@rtin: 

Vožral jsem se včera a je mě blbě ...

minno 08.09.08 21:50:47 napsal: kto chce pracovať, podmienky si vytvorí
Jo to znám, takhle s Kubou Lundim pracujem taky dost často
Jo to znám, takhle s Kubou Lundim pracujem taky dost často

-> Klubko_: něco co je rezavý je potřeba očistit,aby jsi to pořádně svařil a ne jen přilepil. COčko je na korozi hrozně citlivý
-> Borin: ja se snazim co to de
a odhadnuls to presne, mam einhela
este me napadla takova vec. Mam pocit, ze kdyz svaruju neco, co je rezavy, lip to vari (min prska), kdyz mam vic pustenej plyn. Je to realny, nebo jen pocit?

-> Klubko_: Profesí ne, ale už mi pár aut prošlo pod rukama a taky sem mezi svárama, kitem a lakem celej život
Je fakt že s nějakým Einhelem zázraky dělat nejdou...

-> Borin: posuv sem mel na minimum a stupen, kterym by to bylo dobre svarnuty moje cocko nema
ma jen 4 polohy a na tohle bych tak potreboval 2,5
varil sem to na 2 mozna kdybych to na tu 3 dal a hodne moc se snazil fakt kratce varit abych nesel durch, tak bych to provaril lip, ale to by byla drbacka ze. Sem se chtel zeptat, ty ses karosar prpofesi?

-> Klubko_: Moc drátu a malej proud...nic moc sváry

cim to, ze ted vsichni delaj podvozek? Ja dnes odstranil SNAD posleni 2 dirky z auta. I kdyz...nikdy nerikej nikdy ze. Doufam,ze moje prace tentokrat nebude Borinem tak negativne ohodnocena jako naposled
kdyz to bylo bodovany, tak to vypadalo o kousek lip, ale jak byl ten plech cistej, tak se to hezky varilo, tak sem to objel cely 

-> Klubko_: V dnešní době vosků a jinejch věcí bych si nějakej vyjeťák do auta nesral...pak to smrdí jak kráva a stejně to konzervuje jen to kde ten humus "leží"...rezist
in bych ještě pochopil...
-> Borin: pry existuje tajemna zarucena smes ve spravnem pomeru predavana z generace na generaci oleje, nafty a petroleje. Sice vzlinavost petroleje je dobra, ale k cemu je vzlinani, kdyz to pak nic nezakonzervuje ze?
-> RON: Tak takovou hovadinu jako olej do dutin bych si fakt nedal

-> minno: tak tak :)
ja dneska prolejval dutiny olejem a vymenil tapecy za cerny... mam z toho obrovskou radooooost

Kamos si koupil nakej srot na net a prehravani DVD, tak chtel doinstalovat naky veci... Sem to kuchl kvuli chipove sade

prodal jsem hnědáka

-> Tampajs: nu byl to pojeb jěště to není 100 procent, dobrousit, nějakej tmel, navařit držák světla, když seženu, natřít, hotovo
dneska ta svářečka příšerně prskala
dneska ta svářečka příšerně prskala

-> Tampajs: Hm,dík za odpověd 

-> David29 - antiDriver: 

-> Tampajs: A co s tim máš za plány?
-> spartra:

-> Gemini 08.09.08 11:49:24: kurva to vypada dobre:-)
6 dní jebání, vztekání, nadávek, odřenin, spálenin ale levá strana je skoro hotová, jěště pravou

tak ja zas du. Podelat neco s tim blazincem, co sem si vytahl z auta 

-> Tampajs: jo taaak
a na vikendove cesty do kostela 

-> Klubko_: domácí žuvání
Prostě pěkná škodovka s pěkným motůrkem
Dneska sem odsekal chladičovku a nejni to tak hrozný jako to na první pohled vypadalo

-> Tampajs: tak to je budto na pole nebo do vitrynky?
-> Syny: spis uz nema. Me osobne uz to vyvarovani nebavi
a to mam za sebou jen moje auto komplet, Shade Noufa komplet a tatovo uno-podlaha. No a pak spousta drbek tomu a tomu na aute

Btw stejnak to už nikdy do provozu nepůjde je to na jiný účely

-> Syny: -> Pavel P..: Hele čim víc do mě někdo reje tim mě ta chut víc stoupá :)
-> Pavel P..: Tak pokud do toho ma chut jit, tak proc ne? Kdyz je chut, tak se daj delat zazraky. Ovsem plno lidi tu chut nema...
-> Tampajs: no upřímně, z hovna bič neupleteš... radši to vyhoď

-> Vojtik: Věz že já to vzdát nehodlám mám objednaný nový podběhy.. Hele zkusit se má všechno kor když je chuť něco takovýho dělat :)
-> gabo00000: -> Klubko_:

-> gabo00000: tak si nejaky kup a rozhazet po dvore to uz zvladnes ne? 

-> Gemini: boze aj ja cem mat tak po dvore pohadzane slicky

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To já chodim tak v půl jedenáctý-))
-> gabo00000: kuwa sak pisem maly pokus po 20 minutach ... to som lenm zacal 

MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :) 07.09.08 22:32:47 napsal:
malý pokus s leštením spalováku ... toto asi po 20 minútach
to mas jak emental vole..to este 100vkou po tom pobehaj aspon pol dna
malý pokus s leštením spalováku ... toto asi po 20 minútach

-> venni 07.09.08 22:28:11: no nevim, je to lenoch, a navíc solidní olejnička a pumpa na olej v jednom

-> David29 - antiDriver: když si představim vstávat ve tři hodiny ráno tak mi je blbě... to chodím spát 

-> Majkl: ale vis jak, kdyz chces stihnout este letosek a delas na tym jak byk a pak to nestihnes nebo to z jinyho duvodu nevyjde, tak to nastve. Sak to urcite taky znas...
-> Gemini: pristi rok je taky sezona ne?
-> Saky: bude to hotove a obcas v garazi aj spavam, ale horsie je ze posledne preteky co chcem stihnut budu asi zrusene.......a vsetko vyjde nazmar.....