skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 113751 až 113800) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
som zalozil new potah na strop, samozrejme ze to treba este vyhladit a prilepit, ale dnes sa mi uz nechcelo

-> Klubko_: No ja takhle na dorazech vozil sutry. Vis ze do kufru mas davat maximalne par desitek kg a ne 400? 

hezky sem ho snizil
jinak je to jeden mensi orech skolenej by ja

-> lukáš008: to je neprijemny
co se mu stalo? Nebo jak to?

-> Zdeněk.: -> J3STER: dik
u prednich dveri je na to teda trochu min mista ve sloupku
a musi se jeste ve sloupku provrtat vyztuha. Ale vysledek kazdopadne stoji za to
muzu jen doporucit. A trva to cca tak hodinu na jedny dvere.

u prednich dveri je na to teda trochu min mista ve sloupku

byl jsem se včera opít, protože mi umřel kamarád 

-> Klubko_: Jako z fabriky.

-> Klubko_: dobře vymyšlená průchodka takhle
paráda

pochopitelne sem uvedeny veci delal vcera 

a vecer uz sem se venoval svemu
napred se mi podarilo krasne sestelovat ridicovy, ze sly zavirat, ale kdyz sem pak delal pruchodky, tak sem to zas cely rozdrbal a uz zas nejdou

at to mam komplet, tak na brigade sme tohle zakrili folii (parozabranou) a zalatovali
-> spartra: kdepak, když uhnije tak tam kde jsi teď skončil..

-> Pavel P..: njn to zas ale budu potřebovat celej

-> spartra: to jo, až to uhniíje tak rozhodně

-> Pavel P..: to mě sralo u toho 3 p sloupku, třebas se zbytek prahu ještě bude hodit.
-> Pavel P..: 

-> spartra: škoda prahu a peněz...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebreč Maňas

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebreč Maňas

-> Pavel P..: nu tak to zas ne, já zašel koupit pravej práh za 183 kč, 20 cm uříznul namllatil a zavařil, zbytek prahu tu je v koutku pokoje

-> Pavel P..: Ty ses na me zlej, nemas me rad 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale huš ty vopruzáku.... to je jeho vobčanská povinnost.. já jsem mu zase sháněl, vozil, nosil a kupoval věci a různě vypomáhal.. takže to bylo na oplátku

-> Pavel P..: Chudak Vëtévka pro tebe trpi abys mel auto v nerozpadajicim se stavu a ty z toho este mas srandu 

-> spartra: jojo konec prahu jsme taky navařovali... jenže nebyl plech, tak jsem si flexou z jednich starejch dveří vyříznul kus plechu a větef to tam naohejbal a jak při tom nadával...

-> Nwkt: no jo... ty máš vlastně garde 

-> havlik: dalsie hodim ked ta budu aspon napravy

-> pyroman: Na kábro 

-> Nwkt: jenom taková technická... k čemu ti sou ouzký???tedy krom toho, že by se někdy mohli hodit 

-> Nwkt: ted čemu se směješ

Ještě že mam originály, jak Mko tak ouzký 

-> Pavel P..: 3 kusy všechny stejný
210kč v sardeli
taky jsem musel navařovat kousek předního prahu, dík tomu jak to bylo naejbaný, tak tam nešel ani ten, ale je tam, doufám, že to nebudu dělt v brzké době.
zákon schválnosti, pojdeu na stk dědek nedá přednost na tom rozcestí

taky jsem musel navařovat kousek předního prahu, dík tomu jak to bylo naejbaný, tak tam nešel ani ten, ale je tam, doufám, že to nebudu dělt v brzké době.
zákon schválnosti, pojdeu na stk dědek nedá přednost na tom rozcestí

-> spartra: nj holt šmejdy.. si nevybereš..
-> Pavel P..: právě že ne, ty výseky byli moc na kraji, musel bych oříznou blatník, pak ho přidělat nejtkama

-> spartra: ale dal bys ho tam, jen bys převrtal díry
výroba standartní ACI

-> Pavel P..: vedel sem nechtěl, ale kterej debil jinej by se stím sral
k tý p kapse ona seděla dobře, ale ty debilové tam vysekli špatně díry oproti levýmu cca o 0,5cm a ten blatník bych tam nedal
jakej výrobce?

k tý p kapse ona seděla dobře, ale ty debilové tam vysekli špatně díry oproti levýmu cca o 0,5cm a ten blatník bych tam nedal

jakej výrobce?
-> spartra: moc se s tim sereš.. díry neseděj, navrtaj se vedle...
P kapsy nám naštěstí seděli dobře

P kapsy nám naštěstí seděli dobře

-> Pavel P..: sváry jsou celkem dobrý, hodně zbrousím, ale ten samotnej pravej p sloupek 3 dny sem to dělal
teda sral jsme se stím víc aby mě tam ty díry vyšli

teda sral jsme se stím víc aby mě tam ty díry vyšli

Discovera 09.10.08 21:25:25 napsal:
-> gabo00000: z hliníku to jde hůř než z litiny tam toi nahřát navařením matky většinou de bez problému a povolíš šteft...u hliníku je to horší...nezávidím tiuz vsetko je na mieste..zajtra dufam doskladam a najneskôr v sobotu by to mohlo nastartovat ked nebudu problemi
-> gabo00000: z hliníku to jde hůř než z litiny tam toi nahřát navařením matky většinou de bez problému a povolíš šteft...u hliníku je to horší...nezávidím tiuz vsetko je na mieste..zajtra dufam doskladam a najneskôr v sobotu by to mohlo nastartovat ked nebudu problemi

-> spartra: jj vrtal ale před lakem ještě
koukám taky to máš pěkně vosmrkaný

koukám taky to máš pěkně vosmrkaný

-> Pavel P..: si vrtal do blátníku, štastný člověk
levá starna je celkem dobrá
tedkon sem dojebal pravou, upozorňuju, 3 slovy traja pravé p sloupky, než sem to tam dostal, ten třetí sem musel totálně dojebat a znovu ohnout, iinak bych ho tam nedostal
je to celé zjebané díky tomu jak se musel nastvit na jedné straně tak nevyšel na druhou stranu
levá starna je celkem dobrá
tedkon sem dojebal pravou, upozorňuju, 3 slovy traja pravé p sloupky, než sem to tam dostal, ten třetí sem musel totálně dojebat a znovu ohnout, iinak bych ho tam nedostal
je to celé zjebané díky tomu jak se musel nastvit na jedné straně tak nevyšel na druhou stranu
-> suri: jasne... tomu rozumiem...

-> tomo227-hladič kila: mne sa paci vela veci ale co uz ja som ti len chcel povedat ze psotavit aut oenjde zo dna na den ...
-> suri: aha no dobre no... tak sa ti to paci ??? alebo nehajme to tak to je len tvoja vec predsa :-)

-> tomo227-hladač kila: ja som nezavodil ja viem kao jazdia jazdci co maju nieco odchodene a nie este ja ....
ja som dal len priklad ze koli otmu to nestaviam aby som vyhral..
ja som dal len priklad ze koli otmu to nestaviam aby som vyhral..
-> suri: to som nevedel ze si zavodil...
-> tomo227-hladač kila: co vypada ze vysledky 57 miesto zo 60tich aj to tym trom nieco odislo alebo co myslis?
-> suri: hm,to hej no...
je to blbe ze treba tolo dat do toho ale potom to var tak aj vypada nie ??? vysledky a tak...

-> tomo227-hladač kila: no to nie je lebo na veterana das tak 5000 za rok na lestenky blbosti a tak....a nie kazu sezonu nove gumy naplne kopukrat nieco odide gumy....
-> suri: tak uz som ticho !!! to nie je ako kilo mat na veterana cvo ???
no je to dost prachov !!!

-> Zdeněk.: já si nechal míchnout lak a ukázal jsem mu kus vystřiženýho blatníku na porovnání tak mi to podle toho trochu přibarvil aby to sedělo... taky jsem na to zvědavej až je nasadim