skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124200 příspěvků (zobrazeno 112801 až 112850) od 06.12.2007 do 12.05.2025, založil/a iDawe
-> tomo-hladač kilča: neviem treba to postavať do radu a strielať lebo toto nie je norálne a to nieosm rasista
suri 29.10.08 16:23:41 napsal: -> haso: spolužiaka dnes ráno zbili negry chceli cigaretu a ked povedal že nafajčí ak ho začali kopať no to su uz len kkti ... nie co nenormalne !!! kua kde ten svet sakra speje ???

-> haso: spolužiaka dnes ráno zbili negry chceli cigaretu a ked povedal že nafajčí ak ho začali kopať
-> P@nis: tak v meste som sa nikdy nebal a tato skusenost to nezmeni, len trosku zmeni moj pohlad na nocne prechadzky mestom:)
-> haso: Kdo se boji nesmí do města :-))) Jinak pravda někdy jelepší utect...ale zaleži na situaci:-)
-> TTomas: Extra bojovnik nejsem nemam na to výšku... ale nějakou tu ránu rozdat taky umim

-> P@nis: no ono ten typek bol fakt prekvapeny ze kamarat sa nezlakol a vrazil mu...ale podla mna je lepsie utiect, nemohli sme vedet ci nema nozik alebo ich neni viac...
-> P@nis: Ty jses teda bojovnik:)
-> Zdeněk.: 00:17:46
29.10.2008
Přesně takhle to má vypadat,levá pravá .. vždycky nemužu jak se bijou frajeři na diskotekach a používaji jen pravou jelikož levou neumí... dřive jsem taky neuměl a když člověk zajde parkrat zaboxovat naučí se pak to chce trochu sily (posilovna) a je vystarano..
Jinak utočnika je třeba trochu okamžitě zhodnotit postavově a pak taky dost podle oblečeni ma-li typek rifle a triko je to relativně dobre ..ma-li protivnik šustáky tepláky a triko mikinu značek Pit bull, Thor steinar, Everlast...býva to horši většinou to nosi boxeři, Thai boxeři či hooligans a je dobre vzit nohy na ramena
29.10.2008
Přesně takhle to má vypadat,levá pravá .. vždycky nemužu jak se bijou frajeři na diskotekach a používaji jen pravou jelikož levou neumí... dřive jsem taky neuměl a když člověk zajde parkrat zaboxovat naučí se pak to chce trochu sily (posilovna) a je vystarano..
Jinak utočnika je třeba trochu okamžitě zhodnotit postavově a pak taky dost podle oblečeni ma-li typek rifle a triko je to relativně dobre ..ma-li protivnik šustáky tepláky a triko mikinu značek Pit bull, Thor steinar, Everlast...býva to horši většinou to nosi boxeři, Thai boxeři či hooligans a je dobre vzit nohy na ramena

-> Zdeněk.: no vidíš to...já to mám jen z doslechu 

-> pyroman: kamarád lítá, tak ty ceny a co a jak trochu vím

-> Zdeněk.: no plus ještě nějakej ten kurz....jinak co se pilotního průkazu týče tak na malé soukromé letadlo to vyjde včetně letů, co musíš odlítat asi na 135t..naproti tomu sem slyšel i o piloťáku na - zřejmě ultralighty - za 15000 na rok včetně letů...až bude čas tak se na piloťák kouknu
-> pyroman: tak to jsou docela v pohodě ceny a pilotní průkaz přijde na řadu hned po tom

-> Zdeněk.: Ceny:
- odměna zkušebnímu komisaři ze zákona 300,- Kč - tato částka se platí před započetím zkoušky,
- platba za zkoušku 1.200,- Kč - čas strávený na střelnici, půjčovné za zbraně, chrániče sluchu, střelecké brýle, střelivo, terče apod.,
- platba praktickému lékaři za potvrzení cca 400 Kč. Tato částka se může lišit - pokud Vás doktor pošle na psychologické vyšetření, může se cena pohybovat i přes 1.000,- Kč,
- správní poplatek při vydání zbrojního průkazu na Policii ČR - za každou skupinu 500,- Kč.
- odměna zkušebnímu komisaři ze zákona 300,- Kč - tato částka se platí před započetím zkoušky,
- platba za zkoušku 1.200,- Kč - čas strávený na střelnici, půjčovné za zbraně, chrániče sluchu, střelecké brýle, střelivo, terče apod.,
- platba praktickému lékaři za potvrzení cca 400 Kč. Tato částka se může lišit - pokud Vás doktor pošle na psychologické vyšetření, může se cena pohybovat i přes 1.000,- Kč,
- správní poplatek při vydání zbrojního průkazu na Policii ČR - za každou skupinu 500,- Kč.
-> Zdeněk.: je to určitě levnější jak pilotní průkaz...možná kolem 3-5t...ale to bych kecal
-> pyroman: právě kvůli střelnici jsem chtěl zbroják, ale myslím, že až se dozvím někde cenu, tak zůstanu u střílení růží holkám na pouti ze vzduchovky

ŘEŽEME, BROUSÍME, VAŘÍME!! (Borůvku), jde to luxusně! 

-> Zdeněk.: nj v tom případě je ale "zbytečný" ji i mít, nemyslíš... neříkám zbroják.. ten se ti může hodit, když půjdeš dělat třeba ostrahu, nebo si zajít na střelnici atp, ale tím to asi končí...spíš bych uvažoval o něčem, co se běžně na ulici nalezne a jde to případně použít k obraně
-> pyroman: dyť jsem psal, že bych radši tu zbraň stejně nikam nenosil

-> P@nis: když to píšeš, tak jsem si vzpoměl na tohle video
http://uk.youtube.com/wat ch?v=WSQrrKpuBwQ&featu re=related
http://uk.youtube.com/wat ch?v=WSQrrKpuBwQ&featu re=related
-> U-Geen: tak já se v tom nevyznam. Kdo teda hajluje? Kluci šli ze školy a jeden se těch nácků zeptal proč to dělají, to je vše
-> Zdeněk.: mít zbroják není jen tak.... a navíc to, že máš zbroják, ještě neznamená, že tu zbraň budeš v případě nutnosti schopen použít tak, aby si nezranil nikoho z "přihlížejících"
; nebo sám sebe 

-> U-Geen: ses posledni dobou nejak zmatenej, dnesni doba je jina, vcera pred nasi hospodou stal muj zidovskej soused s krucifixem v ruce a rval.... Ein Volk, eine Rasse, Sieg Heil!!!! clovek se uz dneska nedivi nicemu
-> haso: koukám taky pěknej příběh dneška... jinak jakmile se ve rvačce objeví jakákoliv zbraň tak jde vždycky o prů*er
-> Syny: tohle mi říkal i doktor když sem k němu šel s vykloubeným zápěstím z tréninku, že jsou tyhle páky a chvaty zbytečný, že vytáhnout devítku a střelit ho...ale je problém jak to pak budeš vysvětlovat, protože když do něj narveš zásobník a nebo mu dáš jednu mezi oči, do zad apod, tak to jako nutnou sebeobranu neukecáš
-> Syny: tohle mi říkal i doktor když sem k němu šel s vykloubeným zápěstím z tréninku, že jsou tyhle páky a chvaty zbytečný, že vytáhnout devítku a střelit ho...ale je problém jak to pak budeš vysvětlovat, protože když do něj narveš zásobník a nebo mu dáš jednu mezi oči, do zad apod, tak to jako nutnou sebeobranu neukecáš
-> Zdeněk.: anarchisty ktery hajlovali? ale to sli kluci z hospody po 2 desetipvicech kazdej ne? :-)
-> Syny: přibližně před týdnem jsem začal zjišťovat, jak docílit zbrojního průkazu, kde je u nás někde střelnice atd. ale abych stejně potom do města, na diskotéky apod. nosil zbraň to radši ne, nevíš co se může stát a zbraň se může obrátit proti tobě
jinak tady u nás někdy před 1/2 rokem potkali 2 kluci nějaký anarchisty nebo jak sem jim říká, který hajlovali, tak se jich jeden zeptal, proč to dělají...obratem na ty kluky vytáhli nůž, jednomu naříz ucho, druhýmu s ní bodnul do zad a je teď dočasně na vozíku...stalo se to za bílého dne na nejfrekventovanější křižovatce ve městě

jinak tady u nás někdy před 1/2 rokem potkali 2 kluci nějaký anarchisty nebo jak sem jim říká, který hajlovali, tak se jich jeden zeptal, proč to dělají...obratem na ty kluky vytáhli nůž, jednomu naříz ucho, druhýmu s ní bodnul do zad a je teď dočasně na vozíku...stalo se to za bílého dne na nejfrekventovanější křižovatce ve městě

-> haso: Neni nad to chodit parkrat tydně doposilovny + chodit boxovat.... celkem se mi to oplatilo, protivnik celkem čumi když člověk misto aby se lekl na něho vystartuje a začne mu dávat zleva zprava .... uspěšnost takoveho počínani byva tak 90%

-> U-Geen: jj implicitni plugin......
-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): tak to jsou jiste zajimavy pluginy :)
nechali se na václaváku nazvat zas*aným aktivistou
-> Zdeněk. 28.10.08 22:46:36: A proto to chce mit pistoli. Kdyz vytahnou nuz,tak vytahnout devitku a voni by si to rozmysleli...
-> RON: sranda je ze dneska som este predtym isiel so slecnou von tak som vytiahol kudlu z vrecka ktoru obvykle nosim (20cm cepel vyskakovacka!) v ryflach a aj tak, nemal by som na to to vytiahnut na toho chalana...teraz to pride uplne ine nez vtedy...ale hlavne treba si davat bacha

-> Zdeněk.: no na nas to tiez skusal ale ja som si ho vsimol asi sekudnu pred utokom, a isiel vyslovene na kamarata, a ja som stal asi 2metre...a kamarat nelenil a prvy mu prijebal
a utocnik nevedel zrazu co s nami...tak sa trocha lakol, kamarat dostal kopacku na hlavu, ja som sa vtedy priblizil ze co, kamarat utocnika sotil a vtedy som ja zistil ze nema komplicov, nema nozik a stihli sme utiect...ale trvalo to maximalne 20sekund ale mne to prislo ako veeelmi dlha doba a ja som stal celu dobu na frekventovanej ceste a nic ma nezrazilo a pritom som sa nedival do stran...

-> U-Geen: ten mam uz dlouho, tenhle explorer ma predinstalovanej 4.0 FSI s automatem
-> haso: klobouk dolu, ja osobne i kdyz jsem vznetlivej, tak pokud by na me vytah nakou kudlu, dal bych mu vsechno co bych mel
-> haso: tohle taky zkoušel jednou na kámoše ve vlaku jeden, když mu nic nedal a poslal ho do patřičných míst, tak si přivedl kamarádíčky (myslím že říkal, že přišli i s nožem). Nevím kde to žijeme

ja som pred hodinou uspesne odolal utoku jedneho typka ktory chcel odo mna mobil, kluce, doklady a peniaze...
nech zije bratislava mesto mieru! davajte si pozor, az teraz mi dochadza ze som tam mohol skoncit obkresleny na chodnik...

ja se včera boužel vratil z mladou z dovoleny a neska si hral z budikama zase ptz chcalo
a zitra zas jak vocas do prace

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): vymena za firefox? :-)
uklidil sem si v garazi, ten silenej neskutecnej bordel...... a zase sem trochu pokrocil na exploreru, co tu mam na oprave
-> MOLSO: a keď nie jebnuť do kandle a robiť že si ho nikdy nevidel len ma to bohove sere
-> suri: skúsim ho este raz nastavit a uvidime
-> MOLSO: a zdá sa mi že príruba bola rovná možno tam niečo chýba
prezul som z "elektroniek" :-)) na plechove zimne. pri vymene som zistil, ze na jednom jupiteri chyba ocelove sedlo pod maticu. isiel som ho hladat do prace na parkovisko, kde som ho zrejme stratil pri prezuvani...... A NASIEL SOM HO, SAKRA
po cca 4 mesiacoch na parkovisku, kde je kazdy den pohyb.

-> MOLSO: a keď je tak na kkt tak ho jebni do kandle a máš pokoj nič si zaň nedal ja som sa sním iba sral Díky ahoj
-> MOLSO: nikde platí prvá časť vety čo som povedal ostatné si odmysli suri 28.10.08 18:29:47 napsal:
-> MOLSO: ser na to nepotrebujem sa tu s tebou dohadovať
Díky
-> MOLSO: ser na to nepotrebujem sa tu s tebou dohadovať
Díky
-> suri: boha a kde som napisal / uviedol ze si mi ho nutil ?
-> MOLSO: ser na to nepotrebujem sa tu s tebou dohadovať ja som ho nenútil
Díky
Díky
-> suri: odcituj v mojom prispevku slovo / vetu ked som napisal ze si mi ho nutil ...
btw nejako to poriešim aspon ze ten karburátor dokaze ist pri 2000 otackach
btw nejako to poriešim aspon ze ten karburátor dokaze ist pri 2000 otackach