skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 112201 až 112250) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> minno: to nemusíš strhávat tyhle nový celo měděný štefty se mi natáhly po asi 1000km o půlku 

-> Bery: no tak toto keby mi niekto spravil s privesom, tak by som ho doje..l ako sirotu
Predpokladam, ze tieto zmenu su nevratne...

Predpokladam, ze tieto zmenu su nevratne...
vic sjem toho nestihl nez si vyzkouset moje koberecky :)))) ale hned sli zase ven pekne tam prijdou po zime na novou sezonu az :)
ja som dnes urobil par km naviac a dosiel mi benzin :-/ hanba na sto rokov
a este pred tescom 

já jsem luxusně upravil vozejk aby byl "multifunkční" a odvezl 4kolku na servis..doma se mnou za to nikdo nemluví,ale nechápu proč.Myslim,že se to nad očekávání povedlo)
-> minno: jak píše -> havlik: tohle není štastná volba. ty štefty, znám z favorita, vyndat vejfukový potrubí

-> havlik:
no je pravda, že pred rokom som tiež urval jeden šteft ale to asi ešte pôvodný a dal som tam všetky 3 nové a pred týždňom som jeden z nich urval znova...dnes som ho naozaj chcel nahradiť závitovou tyčou, ale to len v prípade že by som nekúpil tieto origo štefty...No veď uvidím, ak to zas niekedy strhnem, už tam pôjdu tie závitovky...

tie nové matice budú po pár km aj tak zas opálené zo zinku :(
-> minno: tak si to zase rozeber a dej tam pořádný štefty ne tyhle měděný nebo to bude po pár set km zase měnit. Doporučuju závitovou tyč nebo sehnat pořádný štefty
-> suri: vyzerá to super, škoda že nápravy sa pri jazdení tak špinia :/
-> suri: :
nadherná náprava

-> Syny: skoncil som rovnako .. chcel som byt verny matici a teraz na hreben nedam dopustit
ale hadam na moderj dam dohromady tu maticu aby nemala taku kurevsku volu ... potom aj to budem at dačo do seba 

-> Syny: neboj sa dotiahnem to poriadne a dá sa tam lepidlo ktoré by to udržalo keby to prstami dotiahnem ... a už ma sere chodiť večne po celom meste kvôli tomu že potrebujem 4 matky prídem do jedneého majú dve do druhého jednu a v treťom žiadnu :/ a toto je dobré riešenie autíčko bude závodak takže sa všetko bude kontrolovať
-> suri: Jen bych neveril tem samojisticim maticim na tom rizeni... Proc nesezenes ty korunkovy a nedas tam zavlacku?
-> Syny: a prišlo ma to na pár korún oproti ostatným čo kupujú všetko New a to mám spodné ramená úzke nové horné staršie a čepy dlhé rmaien boli nové
kozlíky ani nič podboné som nekupoval nové to je všetko stare opiekskované a pozinkované a niečo ešte natreté zlatým alkytonom a nastriekané farbou sickksens
inak maticu meniť nemôžem takže ostáva
kozlíky ani nič podboné som nekupoval nové to je všetko stare opiekskované a pozinkované a niečo ešte natreté zlatým alkytonom a nastriekané farbou sickksens
inak maticu meniť nemôžem takže ostáva
-> suri: Clovece mas to fakt hodne pekny
Ale jsem rad, ze i dneska je nekdo vernej matici :) Taky sem chtel byt, ale bohuzel hreben je pro me lakavejsi :)

-> tomo-hladač kilča: díky dúfam že bude lebo ma nebaví makať s tým a potom to musieť predať za pár korún ako tú predošlú..ale zase niekomu poslúži
-> suri: ta " sutaz" to som preto povedal... lebo je tu kopec peknych porobenych naprav :) jedna krajsia ako druha..
tak mi o tak pripada kto urobi krajsiu...
drzim palce nech je to posledna evolucia

-> tomo-hladač kilča: díky neviem o súťaži nič toto je už bohužial tretia evolúcia dúfam posledná lebo ma šlak trafí
-> tomo-hladač kilča: sa mi zda,ze sa tu rozbehla "sutaz" kto postavy krajsiu napravu ...

-> suri: krasna naprava
chvalim ti ju...

-> petřík: díky už chýbajú gumy len do horných ramien a pár vecí a zložím ju komplet
-> suri: luxusní , držim palce do budoucna s celym autem :)
-> suri: to je všetko posúdte sami
Nic extra. Zachránil jsem pár vesmírů, svrhnul pár diktátorů, odmítnul hromady nevěst, byl se ostříhat a nechal si udelat geometrii predni napravy.
Rozbihala se mi o 2mm. Takze doufam, ze ted uz nebudu muset okolo 100km/h furt srovnavat volantem, abych jel rovne.

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak dochodca mimo prechodu nema co robit a prechod, ba ani chodnik tam siroko daleko nebol

-> haso: Ach ti mladi bratislavsi pirati ciest....a keby to nahodou bola nejaka dochodkyna co sa ponahla do Lidla ??? No? Pan vodic, ako sa venujete riadeniu?????
A co, macky aj penzisti su v Blave premnozeni, no nie?
A co, macky aj penzisti su v Blave premnozeni, no nie?

-> haso: vole
cickovrah

-> haso:
No teda, chudak cica 

ja som dneska isiel s kamoskou a akurat som sa radil cez dva pruhy doprava...tak som mal vytocenu hlavu a odrazu kamoska ze "aha cica" a vtom drb a uz bolo po cici
nastastie autu sa nic nestalo!

dnes sem udělal s Tampajsem nějakejch 16 pivínek možná i víc

Dnes som napoly odhumusil moj uzasny 4q
a vypustil zvysok chladiacej z auta lebo v noci moze mrznut 

-> Aj ja som kompletoval riadenie a prednú nápravu zajtra spravím fotky :
tak ja som dnes skompletizoval zadnu napravu a dal ju na auto.konecne
vymenil som tesnenie veka ventilov, tesnenie co je medzi filtrboxom a karbecom a dal novy vzduchovy filter

-> David29: když jsem byl na
tak měli hosta Uhlíře a ty smažky vysmažený tam spívaly s nim... mazec
když se zamiluje kůň....
sestry jsou supeeer

tak ja idem dneska urobit skor doviezt par litrov chlastu na kapusnicu...
to bude strngotanie...
budem ako.... 

tak ja som pred chvilkou namontoval prerusovac blinkrov z felicie a uz blikam jak felicia a konecne to ma prijemny zvuk

-> Gryzly: nene, nic nebolo a este viac ma to potesilo ze som s nimi vybabral