skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124202 příspěvků (zobrazeno 112001 až 112050) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Fiha
To nastartujes a kanystr v prdeli co?

ráno sem driftil na evidenčku se spotřebákem, borec nemoh najít číslo motoru, tak mi do poznámky napsal-nekontrolováno
, a celé odpoledne sem brousil tuto bestii na celolak, už me z toho brněj ruce, no a ted si pujdem s jeldou zablnout s rapidama na sníh na nedalekou vysočinu, hurá

-> Nwkt:
jj

-> aceboss: K Synymu 

Já dnes uklidil v kotelně a přemýšlel kam složím nové nápravy

za pomoci lidí z Hradeckýho klubu sehnal odtahovku a převezl auto ke známýmu
Dneska mě chytla "žravá". Furt chodím a žeru, a žeru...... . V současnosti jsem tak přežraný, že se nemůžu ani ohnout abych si zavázal tkaničky u bot. Ještě že dneska dávají v televizi film "Lemra líná". To bude sedět k mému stavu.

nový oříšek ve spínačce, na té budu ještě muset zapracovat :-)
Trochu jsem zkulturnil garáž (po malování), zatím bohužel jen půlka
Ja taham kabely kolem tunelu - u spolujezdce... Jde to uplne krasne a pod kobercem nejsou vubec videt... Mimochodem - vede tudy i hlavni svazek...

-> U-Geen: bylo by to nejlepší, ale když je chce mít v prahu, tak je aspoň nějak ochránit

-> Zdeněk.: spis bych je tahnul kolem prahu, signalovy kolem jednoho a napajeci kolem druhyho...
-> Klubko_: ty kabely bys měl dát do nějaký trubky nebo tak něco
takhle je za chvilku budeš zase měnit

-> Klubko_: To není rozumné mít měkou izolaci signálového kabelu na táhnu řazení. Dávám tomu tak rok a máš prodřenou izolaci.
pohled do tunelu od kulisy dozadu. 3x signal, 2x + k zesilovacum
pohled do tunelu od kulisy dopredu. 3x signal, 2x od zesu k prednim repro, 1, napajeni radia.
tak sem dosel z garaze
a co jsem tam tak dlouho cinil?
Odpoledne sem poskladal ze 2 LEKRu jeden, pac se neco ucpalo asi a domu sem dojel priskokem vpred.
A ted vecer: natahl 2,5mm drat od zesaku k reprakum vcetne koncovek a vyhybky schoval z p kapsy (ze strany v interieru) pod palubovku. Usporadal signalovy kabely v tunelu a kabely kolem pojistkovky, aby neplandaly. Znovu zapojil podsviceni ovladani topeni. Promazal kulisu razeni. A posledni vec co sem asi udelal bylo natazeni silnejsiho dratu k ovladani oken, takze uz nedochazi k poklesu napeti, kdyz jedou nahoru obe okna.

Odpoledne sem poskladal ze 2 LEKRu jeden, pac se neco ucpalo asi a domu sem dojel priskokem vpred.
A ted vecer: natahl 2,5mm drat od zesaku k reprakum vcetne koncovek a vyhybky schoval z p kapsy (ze strany v interieru) pod palubovku. Usporadal signalovy kabely v tunelu a kabely kolem pojistkovky, aby neplandaly. Znovu zapojil podsviceni ovladani topeni. Promazal kulisu razeni. A posledni vec co sem asi udelal bylo natazeni silnejsiho dratu k ovladani oken, takze uz nedochazi k poklesu napeti, kdyz jedou nahoru obe okna.

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak ked bude velka "vyletna zona" tak sa nebojim ale volade sa srat v zapche na moste to neni prave orechove a este ktomu v snehu

-> haso: ja na snehu rad, dokonca pred 3mi rokmi som si na erke aj poladovicu vychutnaval, krasne prazdne cesty, obute nove MP4
, pomalicky sa suniem po meste, kazda zakruta bokom, prazdne cesty
Ale raz mi sneh vadil, ked kamos potreboval odviezt do mesta, prave bola kalamita, on mal obute na felde takmer slicky... Prisiel si ku mne pozicat retaze.... A bal sa soferovat.... tak som sa ponukol, ze to odsoferujem.... pohodicka, len ked sme sa vracali, uz sa nedalo, na ceste metrovy zavej.... a kym sme obhliadli situaciu, tak sa nedalo uz ani dozadu, za 10 minut tam nafukalo pol metra snehu
tak sme tam ostali 8 hodin, kym sa k nam prehrabala tazka technika... ale bola sranda

Ale raz mi sneh vadil, ked kamos potreboval odviezt do mesta, prave bola kalamita, on mal obute na felde takmer slicky... Prisiel si ku mne pozicat retaze.... A bal sa soferovat.... tak som sa ponukol, ze to odsoferujem.... pohodicka, len ked sme sa vracali, uz sa nedalo, na ceste metrovy zavej.... a kym sme obhliadli situaciu, tak sa nedalo uz ani dozadu, za 10 minut tam nafukalo pol metra snehu

prave som dokoncil kompletne cistenie interieru na spotrebaku... fuj hnoj, tri mesiace neupratane, 6 prazdnych PET flias od mineralky, papieriky, mince, milion obalov od keksikov, listy, kamienky, prach.... okna zvnutra zasrane az strach.... Ale teraz je tam krasne cistucko a vonavo, jako v novom 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): no ja dufam ze nenasnezi ja som nikdy na snehu nejazdil
a uprimne sa netesim na sneh

sem teda konečně přezul spotřebák a hned je na sněhu vyzkoušel, good

ja dneska vzal trochu prudčejic zatačku k baraku ozvalo se teng a auto nejelo ,motor běžel převodovka řadila ale auto se ani nehlo asi uletla poloosa u převodovky , smula že!

-> Syny: No.. tak si projel na červenou těsně po tom co padla... nevim proč bys měl spytovat svědomí
-> suri: zase nezaspím celú noc načo som tam liezol?
Předevčírem jsem dolil konečně fridex, dneska jsem zkoumal, jak nacpat elektriku na okýnka do rapidích dveří, promazal jsem zámky a nechtěně si odpojil alarm a rádio
takže mám práci na zítra 
a ještě jsem dělal kámoškám odvoz do klubu v tý největší chumelenici..zimáky drží pěkně

a ještě jsem dělal kámoškám odvoz do klubu v tý největší chumelenici..zimáky drží pěkně

a ja som urobil to čo nemal predele práce :-/
-> pyroman: Tak to 3 vteriny urcite nebyli... Tam byla jen chvliku... 

-> Syny: nj...délka intervalu je u nás všude 3s...ať už na okruhu, kde je třeba 70 a nebo v úseku kde je 30...
Ja dneska proficel krizovatku na cervenou
Tak doufam, ze tam nebyli kamery :( Sem nejak podcenil svou rychlost a delku intervalu oranzovy :( Timto zpytuji sve svedomi 

dnes sem dokončil přepis rapida
a taky sem zapojil rádio

-> haso: gratulacia, zajtra mozes ist vyskusat krosenie na prvom snehu
Dufam, ze nejaky napadne, na suchych cestach je nuda

Dufam, ze nejaky napadne, na suchych cestach je nuda

ja som dnes dostal EK

-> stika87: Takto nejako vyzeral moj motor v erke ked som ju dostal.... tak som menil olej kazdych 5000 km (vacsinou Hekra M8ADvolaco) a vycistil vanu a ono sa to nejako spravilo 

-> Syny: v garazi uz ceka nova hracka na komplet repas ;-)
-> Nwkt: Ja dneska byl pro zadost na depozit a nikde nikdo
Nojo, viesnice :)

-> Syny: tendle motor sem tam hodil na zimu z nakej 120 co sla na vrakac. udelal sjem komplet vymenu oleje. ale furt to byla naka sracka tak mi to nedala a vcera jsem ho rozhodil a zjistil jsme tendle katastroficky stav :( jinak ja tam leju m7ad 10-40w. bylo tesneni pod hlavou v prdeli a splodiny sli do vody a do oleje :(
-> Syny: právě proto se ptám, takhle nevypadá ani naše škodovka po 250tis km a to se do toho motoru leje, co zrovna přijde pod ruku

-> Zdeněk.: To me taky, pac ani jedna moje skodovka to takovyhle zdaleka nema... Obe jsou absolutne bez usazenin a to tam leju obyc mogul...
-> stika87: by mě zajímalo co vy s těma motorama vyvadíte a co do nich lijete

-> stika87: Tyvoe zahod ten motor 

-> Nwkt: V tom pripade mam po starostech jestli shanet skodovku nebo ne 

ja som dneska bul skole :) uz som si vsetky veci pobalil ,teraz sa caka na sobotu kedy sa to vsetko rozhodne ci budem nadalej byvat v byte alebo v kile....

-> Matthes, záškodník z TechWebu: www.plzen.eu/cz/.../Evide
nce_vozidel.html
-> Nwkt: Vy se tam nejak hlasite? 

Já právě teď s hrůzou zjistil, že poslední volnej termín na přihlášení auta v Plzni je 22.12.
a volno bylo jenom 5 míst