skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124202 příspěvků (zobrazeno 111851 až 111900) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
mno tak ja si dneska vysloužil podminečne vyloučeni ze školy a veřejně prospěšné práce 

Tak já jsem dneska umýval koberce do 125

-> Klubko_: kadetta
-> gabo00000: nejaky fotky? Akorat mi trochu uniklo, esis pretocil LRu nenebo kadeta.
ehm ja som dnes vytiahol skodovku z garazi a hopla defkt
tak som rychlo vymenil rezervu a sup do mikony.. som skoro nestihol na pecatenie do skoly 

-> gabo00000: hlavně že si celej
-> vaclav785: to prcol vcera z cesty cez priekopu na strechu

-> Tichy Radek: tu mam taky :) akorat ma zluty desky
Tak já sem dnes našel knížku při vyklízení skříňky s názvem
ŠKODA 1000MB AŽ 110R KUPÉ ,OPRAVY ,SEŘIZOVÁNÍ A ÚDRŽBA SVÉPOMOCÍ
ŠKODA 1000MB AŽ 110R KUPÉ ,OPRAVY ,SEŘIZOVÁNÍ A ÚDRŽBA SVÉPOMOCÍ

-> gabo00000: jak se ti to stalo?
ja som dnes vytvoril prvu stranu diplomovky
neda sa povedat ze som ju napisal
neda sa povedat ze som ju napisal

som doniesol veci zo srotaku a objednal som novy blatnik na kadeta..800sk do povetria..zas taka vec co nemusela byt:(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo tak. To sem este nehral 

-> Klubko_: Half Life 2 detmac 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: v CSS je raketomet 

To fakt neni garaz
Jen jsem kempoval s raketometem a cekal na obet z protivnikova tymu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Aha, to není garáž.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: kua jsem myslel ze jsi uklizel :D
ja som sa dnes vysalil na prvom snehu z LRou a pak som isiel prezut kadeta na zimaky ku kamosovy a v 50km/H kludna jazda mierna zakruta ..smyk..1strana druha..tancoval som dost dlhy useka pak uz uz to zastalo..pretocilo ma a buf do sancu na strechu..este stale som sa nespametal

-> Gemini: Tak to je držák ny ventily aby nespadli dolů.
-> Ad@m: a sehnals?
-> Ad@m: Šák víš jak se to říká plechy se vyklepou hlavně,že tobě se nic nestalo krom duševní ujmy

Co jsem dneska udělal? Měl srdce až v prdeli, mezi dvěma dědinama na lesní cestě, neudržovaná silnice, jsem dostal hodiny a do protisměru jsem to zaparkoval bokem do příkopu plného sněhu a listí... Myslel jsem že se zsatavím o strom a rozflákám auto ale naštěstí jsem skončil půl metru od stromu
. A shánějte traktor ve 4 ráno 

-> J3STER: 35nebo32 ted nevim,nee dělala mi to segraod spolužáka
-> J3STER: Ee,ale myslím že majitel Vám řekne klidně víc.
seruste škodofkari : )) dneska som trošicka prehnal kilečko cvičiskom.
Video 1
uloz.to/984098/Video004.3 gp
Video 2
uloz.to/984100/MOV00006.3 gp
Video 3
uloz.to/984103/Video003.3 gp
Video 1
uloz.to/984098/Video004.3 gp
Video 2
uloz.to/984100/MOV00006.3 gp
Video 3
uloz.to/984103/Video003.3 gp
-> Vitek: Práce Ládi Ladiče že?

-> Vitek: Jaký má průměr, a nechal jsi zesilovat tloušťku věnce?

Já sem byl dneska na STK z rapidem

-> Vitek: Jujky jen je ale pěknej.
Píšu Ti na icq mám nějaký otázky

Píšu Ti na icq mám nějaký otázky

-> Gemini: neni ti nieco k ventilom? 

-> Gemini: to si nasadis na hlavu a mas udelatko na hlave...paradni kousek to umi 

-> Tom.t: jj, pokracovanie nabuduce 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak to je fakt pekne straveny den 

Gemini 23.11.08 21:52:33 napsal:
kto uhadne co je toto dostane dubak pred nastupenou jednotkou
je to udelatko na hlavu a co to dokaze uvidite nabuduce
kto uhadne co je toto dostane dubak pred nastupenou jednotkou
je to udelatko na hlavu a co to dokaze uvidite nabuduce

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): a pokračovanie nabudúce?!

Ja som dneska napriek pocasiu nahovoril jednu slecnu na vylet na hrad Cerveny kamen.... Bolo super, aj som sa s autom na snehu vyblaznil, aj kulturu uzil.... Ked sme o deviatej rano klopali na branu hradu, sprievodkyna na nas kukala ako na zjavenie
Asi necakali, ze v takom pocasi niekto pride... Ale uplne profesionalne nam ukazali hrad s kompletnam vykladom, len nam dvom, paradny zazitok
No a potom fajny obedik v Modre, kavicka, prechadzka po zasnezenych ulickach.... No a vecer sme ste stihli kino v Poolhnuse BA, Mama Mia muzikal, fajny bol.... A potom som uz len slecnu odviezol domov a vysedavam na virte. No proste krasne straveny den, ked vam nevadi vietor ani sneh ani mraz ani nic ine 

-> Gryzly: -> minno: -> Majklsto: dobry hefty 

kuči kuči 23.11.08 19:52:23 napsal: -> MOLSO: naštěsti mi zbyla jedna tyč po rozebirani druheho auta ta jsem ji tam přehodil a už zase mohu brazdit sylnice.pýčo vole SYLNICE
radši brázdi školu ..

-> tunerlada:
-> aceboss:
-> minno:
Tak to by mě zajímalo, který z mých předešlých příspěvků vás pobavil.

-> aceboss:
-> minno:
Tak to by mě zajímalo, který z mých předešlých příspěvků vás pobavil.

havlik 23.11.08 22:09:33 napsal:
-> Gryzly: držák na snímač otáček nebo podobná kravina že -> Gemini: a pusu si klidně nech
jj toma nieco spolocne s tym vstrekovaniem...
-> Gryzly: držák na snímač otáček nebo podobná kravina že -> Gemini: a pusu si klidně nech

jj toma nieco spolocne s tym vstrekovaniem...
-> Gemini: je to takove udelatko

-> Gryzly: ale prt :) -> Gemini: to je také oné čo sa dáva do takého oného a robí sa s tým také oné....no veď vieš

-> Gemini: To je rovnák na ohejbák.
Ale rozteč těch děr je jako na spojkovým válečku na diferáku, tak by to mohl bejt nějaký harapák na měření zubových vůlií na diferáku.
Ale rozteč těch děr je jako na spojkovým válečku na diferáku, tak by to mohl bejt nějaký harapák na měření zubových vůlií na diferáku.
......a teď zase srším vtipem a oslňuju účastníky tohoto tématu svou prudkou inteligencí prostřednictvím předešlých, současných a budoucích komentářů.

-> J3STER: 

-> Gemini: Netuším.....žeby to byl stojánek na vánoční stromeček? Nebo přípravek na náročnou montáž nějakých součástek typu přidrž podrž urob si sám bez pomoci někoho druhého.