skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 111751 až 111800) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> aDAm: visí:)
-> aDAm: Nějakej vůl strhnul imbusy 

-> Nwkt: a co tam dělaji ty poloosy? ;)
Nahodil zadní nápravu, aby byla kastle mobilní
má to pěkný véčka 

-> pitrs-84@: ty mas facko? co sa stalo s tou hustou formula-feldou?
-> pitrs-84@: Pěkná práce

-> pitrs-84@: tyjo, smekám
.. já ti snad dovezu i tu mou potvoru

.. já ti snad dovezu i tu mou potvoru

-> pitrs-84@: Šikovnej kluk
Někoho takovýho bych potřeboval v okolí 

zacal jsem v pondeli a dnes karoserii dodelalted uz tmelim,ale jedem lem sem mel uz hotovy z minula stejne jako jeden predni podbeh,zbytek sem dodelal za necele tri dny

-> aceboss: a neznas linharta ? je to mistr -znamej muj 

to je ten druhy
-> krup: mrkej ja dnes dovyvaril to svoje(nedavno sem ukazoval foto podbehu
-> Klubko_: jn
-> tomo-kilocvok :D: jj, moje žlutá obluda
-> Teeny: já to taky dělat nebudu, bych se .. svěřím to celé povolanějším

-> tomo-kilocvok :D: jj, moje žlutá obluda

-> Teeny: já to taky dělat nebudu, bych se .. svěřím to celé povolanějším

-> krup: měl sem na svim favu podobnej stav a uz bych to nikdy znova nedelal
-> krup: auu
cvo to je favorit ?

No, téměř po roce jsem aktualizoval kartu s autem, uvědomil jsem si jak ten rok kur*vsky utek a já vlastně skoro nic neudělal. Padla z toho na mě nějaká depréze, tak to zalejvám lahváčema.

-> krup: no, to vypada na peknou pracicku no 

konecne prezul auo

J3STER 26.11.08 10:30:15 napsal:
-> tunerlada: No jestli je to ta škola na olomoucké tak se ani nedivím. Chtěl jem tam dělat nádstavbu. A protože byli vyloženě arogantní, jsem se na ně vysral a šel studovat na COPT do Kroměříže kde to bylo v pohodě. A co vaši, jak to vzali?
Nějakej zásek ne?Já byl na Olomoucké 4 roky a náhodu ani jeden problém a chování učitelů a mistrů naprosto v pohodě ještě mi tam dovolili dělat spoustu věcí na auto co jsem potřeboval upravit (brousit,soustružit,frézo
vat..)
-> tunerlada: No jestli je to ta škola na olomoucké tak se ani nedivím. Chtěl jem tam dělat nádstavbu. A protože byli vyloženě arogantní, jsem se na ně vysral a šel studovat na COPT do Kroměříže kde to bylo v pohodě. A co vaši, jak to vzali?

-> suri: kto by sa s tym drbal ? 3 ja som ich potreboval len vyčistit
mimochodom dnes som do domčeku termostatu narezal zavit pre čidlo teploty, zabrusil ventily v hlave a vyskušal tesnosť ventilov naliatim kvapaliny do kanálov. Kolko asi tak majú ventily vydržať držať lieh ?

mimochodom dnes som do domčeku termostatu narezal zavit pre čidlo teploty, zabrusil ventily v hlave a vyskušal tesnosť ventilov naliatim kvapaliny do kanálov. Kolko asi tak majú ventily vydržať držať lieh ?
-> J3STER: sakra za copt !
ja taky coptak vzdyt s tou svoji sade tam litam furt :D

ja som dnes aby sa nereklo tak sem si pekne vypucoval interier povysaval vycistil a zase sa mi o neco v tom aute lepsie jazdi 

-> K-Virus: já sem taky jen vlastník
Já čekal na úřadě hodinu a pul.. myslel sem že se z toho zblázním

Já čekal na úřadě hodinu a pul.. myslel sem že se z toho zblázním

-> tunerlada: jinak jsem na icq... ty ses vyplej... 

-> doly120: já mám dnes přihlášeno.... jseom spokojen... není mi 18, tak jsem jen vlastník ataťka je provozovatel... úspěšně po dvou hodinách čekání je vše vyřešeno....

-> J3STER: mno naši to nevzali nijak..neví to
holt si to jak debil odpracuju a smaže se mi to
hadat se sněma nebudu aby mě nevyhodily ptz u nas se vyhazuje za uplny kokotiny 

Já jsem byl dneska přepsat Rapida-bohužel sem dostal nový velký techničák
Pak sem zas chvíli umýval koberce....

Pak sem zas chvíli umýval koberce....

-> MOLSO: to jo, ale takovýho sraní s tim??? a k čemu to je??? jede to aspoň líp?? 

-> MOLSO: si si dal roboty mohol si ich aspoň upraviť podľa L/a
Nesiel nam v robote prud tak som skocil do kopriv pozret ako budu pasovat kola na auto

-> tunerlada: No jestli je to ta škola na olomoucké tak se ani nedivím. Chtěl jem tam dělat nádstavbu. A protože byli vyloženě arogantní, jsem se na ně vysral a šel studovat na COPT do Kroměříže kde to bylo v pohodě.
A co vaši, jak to vzali?

-> Turda: jak odvahu ? ked musis tak musis 

-> tomapa: ty vole, jako z tvých historek jsem věděl, že je to mazec škola, ale tohlle
To má být nejlepší automobilka jo? To tam máte teda pěknej bordel, prej půlka učitelů z kriminálu

-> aceboss:
voe
to bych dopad
navic by si mysleli ze si to vymislym ze nic takovyho nedelam ptz podle nich su uplnej výmaz
-> tomapa: jéé kua ty se mas ,my sme u petrase nedelali nic a neska nastupuju do motortecu tak uvidim mno

-> MOLSO: dělám si řiť...je to pěkný ale já bych neměl odvahu se s tim tak s+át....

-> Turda: dík
a uz s nima pojdem doprdele neboj

-> Tampajs: to musis najprv zobrat smirglom najvacsie nerovnosti ....

-> Tampajs: to musis najprv zobrat smirglom najvacsie nerovnosti ....

vaclav785 25.11.08 17:41:41 napsal:
-> gabo00000: jak se ti to stalo? 50km/h scuchane letne gumi..snezenie..utlacena vrstva snehu..meirna zatacka..smyk..tancovanie asi 100m a tak priekopa
-> gabo00000: jak se ti to stalo? 50km/h scuchane letne gumi..snezenie..utlacena vrstva snehu..meirna zatacka..smyk..tancovanie asi 100m a tak priekopa
-> Tampajs: musíš jenom bambus, ty se leštíš celej...vzpomeň co předváděl Zobal pamatuješ jo?? to děláš ty pak se leskneš celej 

-> tunerlada:
Zkus to uhrát na momentální pomatení smyslů.
Ke kterému jsi přišel při montáži zadní nápravy do Rapida za hustého sněžení a nízké teploty.....Třeba se nad tebou slitují když dodáš,že i po 4 hodinách tvrdé práce jsi to odložil na jaro

-> tomapa: souhlas, proto mám elektrotechnickou prumyslovku
a jsem u aut

-> MOLSO: Taky trénuju leštění ale nejde mi to tak dobře... Leštim pravidelně bambus a jako takhle se teda neblejská