skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 110901 až 110950) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> vzrušená registrace: jasny neco nafotum a hodim to k autu ted tam mam jen tyto....chvili pockej...

-> Maxx: btw ja nemam 130ku:D ja ma favoriťa:D a som rpekvapenyked si za den stihol kanale..chcem vidiet este nejake foto ked smiem

-> Maxx: ja 2tyzdne:D ale ja veci nemam:D mas este j ine fotky, sedla, voditka? atd?
-> rolls: čap guľový M10 x1 excentr M12x1,5
-> TOMCAT: no ale ja vravim o odlisnom zavite...na tom excentri a gulaku je iny zavit nie?
-> rolls: Bežné oceľové nie su problém tie nerez už budú natom horšie
-> TOMCAT: no nedaju...vsak tam je ine stupanie zavitu a nie klasika zavit
-> vzrušená registrace: blbost?vcera jsem ji ocistil (karbon) a dnes jsem si hral z kanaly....kdyz na to mas veci jde to rychle...jak dlouho jsi delal ty tu na 130cu?

-> Maxx: ty si spravil tu hlavu za jeden den? to je blbost...
Já jsem dneska dokončil výrobu klipsu na filtrbox. Takže už žádné prohlé víčko karburátoru díky původnímu šroubu. (na obrázku je zkušební karbec a filtrbox)
-> rolls: malé 19 kľúč som videl aj nerez ale zase keď sa to namaže a prestrieka tým sprejom to vydrží .a matice guľových čapov excentrov sa dajú kúpiť napríklad samositiace matice v zinku alebo nerez len tie ceny letia
mno hej...ale na ramena a kade tade idu srobky z inym stupanim a pochybujem take ale z nerezu sa daju zohnat, popripade na gulovy cap atd. tie som zohnal len klasika ocelove, ani v pozinku ich nemaju

-> TOMCAT: jj neni, proto pisu nerezovy
-> rolls: áno povrchová úprava černením odporúčam Vám takéto časti ako aj matice prestriekať bezfarebným sprejom -> U-Geen: áno to je pravda ale bohužiaľ ani stými zinkovými to nieje večné veľmi tenká vrstva už keď kľúčom prejdete je dole
-> rolls: to je cerneni. pouzij bud pozinkovany, nebo nerezovy srouby, jinak to mas do mesice orezly.
-> TOMCAT: vazne? vsak to je farba ci co za povrchova uprava, to hrdzavie?
-> rolls: Máte to nádherné , ešte by som odporučil prestriekať tie černené hlavy šrobov bezfarebným lakom v spreji inak rýchlo hrdzavejú .
Ja sem musel potunit omezovac ridicovych dveri. U obchodu sem dverma malem trisknul do nakyho jinyho vozu a cumim ze se ustrihl ten cepik na pantu
Tak tam mam uriznutej vrut... jen vrsek kde je rovnej kulatej bez zavitu, chtelo by to novy cep 

ja jsem dnes udelal hlavu (vyfrezoval,vybrousil,vyl
eštil kanály jak vyfukove tak sací) na muj motor 1.4 8v z fabie,zacal jsem rano a ted jsem dokoncil,docela makačka....zde je foto,jinak hlava je od vcera snízená o 0,8mm a za to dekuji svemu bratrovy díky....

-> vzrušená registrace: kdo jsi cizinče

-> vzrušená registrace: ty sis dneska udělal hezkej nick! 

-> vzrušená registrace: hmm, ale to nieje chyba snehu, ze si mal na hovno technicky stav...
len sa nesmejte..viem o cerstvom snehu s blbou geometriou aohlodanymi letnakmi svoje

-> haso:
*3* *3* *3* *3* *3* *3*

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ano lebo na snehu sa neda ist 140 a viac po dialnici
a potom ta cesta dlho trva a musis sa sustredit, ked je sucho tak das tehlu na plyn a ides

-> haso: Boze, co sa tolko bojis snehu??? Teba bavi jazdit v zime po suchej ceste? Vy pastikari ste strasne rozmaznani.... 

-> haso: suvisla

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): mraz byt moze hlavne nech neni suvysla snehova pokrievka

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): no to nemyslis vazne...ja nechcem ziaden sneh, sice ford ma zimaky ale ja nechcem sa volakde vykotit do priekopy

takže já dneska secpal zkoro celý křupky
jinak nic užitečnýho

-> THOMMY : Tak to gratuluju
Mno a kdopak dělal evidenčku, že to prošlo i v tom stavu v jakym to bylo?

-> zrušená registrace: btw...ani nove nevydrzia velmi dlho

-> zrušená registrace: rolls 19.12.08 17:55:20 napsal:
→ TOMCAT: dobre vidis…budu sa menit…potreboval som to
spratat z dielni a na aute to v poho mozem vymenit
zajtra ich idem kupit
→ TOMCAT: dobre vidis…budu sa menit…potreboval som to
spratat z dielni a na aute to v poho mozem vymenit

rolls 19.12.08 17:41:33 napsal:
nahodil som rozpernu tyc a namontoval napravu…zajtra pokracovanie, ci skor
dokoncenie
tot am mas hrdzave matky?
nahodil som rozpernu tyc a namontoval napravu…zajtra pokracovanie, ci skor
dokoncenie

tot am mas hrdzave matky?

ja som dneska v pracovnej dobe triedil fotky. okrem inych som nasiel aj tuto . toto som spravil ja /zahasil, nie rozbil/.
-> TOMCAT: dik...snazim sa, som som zvedavy ci sa mi to podari spravit tak ako chcem
-> rolls: Jasné chápem , Ďakujem pekne a nech sa darí vyzerá to byť zaujímavý projekt podľa fotiek v karte .
-> TOMCAT: dobre vidis...budu sa menit...potreboval som to spratat z dielni a na aute to v poho mozem vymenit

-> rolls: Krásna prácička niečo podobné som chcel robiť . ale môžem sa opýtať? neviem či vidím dobre ale tie šroby uchytenia do kasne a šroby čo držia dolné ramená a matica toho riadiaceho parohu je hrdzavá?
-> Bucin: nezda sa ti to

-> Bucin: To se ti nezdá
-> rolls: to se mi zdá nebo ty ramena jsou v chtomu???
nahodil som rozpernu tyc a namontoval napravu...zajtra pokracovanie, ci skor dokoncenie

hurá je to doma evidenčka na B5tku a PAVa, v pondělí přihlásit
-> haso: Bojite sa bojite... ale traste sa, vianoce by mali byt biele a okolo silvestra mraz a sneh... huraaaaa, bude sranda, idem kupit do Hnojbachu lopatu do auta, aby som nedopadol ako minule, 8 hodin v zavejoch

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): na konci sveta
v petrzalke sneh vie ze ho nemame radi

Dnes jsem na sebe konečně a zdárně přepsal erko:))) Mám radost protože bylo odhlášeno na mamku, ale vyšli mi vstříc a přihlásili auto rovnou na mě