skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 110151 až 110200) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
znicil som Sochu slobody takze som presiel Red alert 3 za rusakov

-> J3STER: takto je to lepšie lebo je regulovaná už nasávaná voda vchádzajúca do motoru

-> J3STER: prečo by mal? vieš kde ho má žigul?
-> MOLSO: Neměl by ten termostat být tam kde je nejtepleji......nahoře?*4
*
-> krup: Jen tak pro zajímavost.Toto auto vyhrálo hlavní cenu v Goodwodu.
lukr.rajce.idnes.cz/Muzeu m_Tatra_Koprivnice
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: vole
tu tam mam len a len kvoli tomu ze nemam este hadice s opletenim ... to je len predbezne zapojenie
btw podla mna ta hadica znese dost ... je aj opletena

btw podla mna ta hadica znese dost ... je aj opletena

-> MOLSO: tu zelenou zahradní hadici bych neriskoval

-> Nwkt: ešte nemám téčko od domčeku termostatu ... ale bude to takto img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/4_102_4812__2009-01-
03_16-49-36_95.jpg
pozri do karty auta skoda-virt.cz/cz/.../4812 -12mols-draxter-105-r-t
pozri do karty auta skoda-virt.cz/cz/.../4812 -12mols-draxter-105-r-t
-> Nwkt: to ja neviem
-> Surík: Já to zas nechápu
kudy mu pude voda k chladiči?

-> vzrušená registrace: žigulový termostat
-> MOLSO:
tak s toho ani somar nevyde..co cyhstas?

Přitelkyně pro mě na dnešek uspořádala vélet do Kopřivnice, tak se taky pokochejte :
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ide o to ze dnes je sobota a vsetko je zavrete
inak by som aj ja mal novy

-> haso: No abys pak nebyl zklaman jako ja tehda, sem laboroval se starejma termostatama, pak sem se na to vys*al a koupil jeden novy 

-> Tuner#2: to je jasne
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak ale lepsie nez neotestovat vobec...nasiel som ho v pivnici a nevedel som ci funguje...

-> haso: Tento test termostatu je uplne na hovno. Uz sem to zazil kolikrat ze otviral a pak v aute blbnul 

Dokud bylo na nulou, tak se Fávo ohřálo bez problému a teplota vody byla jako v létě. Ale teď když je -10 ráno, tak se neohřeje ani za boha a pokud se třeba po 20km dostane třeba při jízdě do kopce na "letní" správnou teplotu 88°, tak stačí ject rychleji na pětku z kopce a rázem je tam na budíku odhadem 70° (Fávo nemá číselník). Takže karton před chladičem význam za mrazu určitě má v severských státech dečky před chladič montují běžně.
-> Karel.: no snad tento bude fungovat

-> tomo-DK: áno.
-> Kuladmin: přesně tak,je to dráťákem na vrtačku jemným.sice se nedostanu všude ale většinu tím vemu.není to nijak extra leštěný,jen jsem to vzal aby to mělo lepší povrch
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jako Kuladmin.není na tom nic těžkýho,ale leštit úplně bych to nechtěl,tohle bohatě stačí
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jako Kuladmin.není na tom nic těžkýho,ale leštit úplně bych to nechtěl,tohle bohatě stačí

-> haso: dobrou chut
hladam v pivnici diely pre suriho a co nenajdem?
termostat wahler, hned som skusal ci funguje
termostat wahler, hned som skusal ci funguje

-> Mantrabeach: a teď mi řekni jak se ti povedlo to takhle vyčistit...?

-> Mantrabeach: Hezkyy jak si to cistil ze se tak blejska?? Nejak mechanicky?? Brusickou s dratackem ci co??
Já dnes očistil karbec ze 136 a vyměnil komplet všechny šrouby na něm za nový.Teď už jen nastavit klapky a snad to bude frčet v pohodě

Já jsem dneska uklidil věci v garáži tak, aby se tam vešlo auto... bohužel to je po cestě do garáže a zpátky tak obalený sračkama že ho tam dát ani nemůžu a musím počkat až se to venku rozpustí, opláchnu to z něj a pak ho tam dám.
-> mototechna: su to funglovky ???
Príprava do zinkovne:
-> MOLSO: Co ta bohatost smesi? 

ja som opral potahy z 105L :)

-> haso: já taky, je to těma podělanýma novýma snímačema.....zajedu na vrakáč a vymontuju si tam z motoru nějakej starej a bude po problémech, kámoš to taky takhle udělal a už zase pohoda

-> MOLSO: vidim ze si na tom ako ja, takato teplota nech robim cokolvek

-> MOLSO: termostaty co dělaj dneska stojej za hovno.ale jestli si jich zkoušel víc tak hledej chybu jinde
-> zidlik: a teraz pekne rychlo zaklep na drevo
ta skodovka bola tiez bohovska ... wahler termostat teplota vzdy plynule k 80°C a tam ostala aj keby co ... a tiez som machroval ake fajne to je a potom sa posral termostat a už to nie je take ake to bolo 

-> Nwkt: strunkou k motoru a dirkou nahoru ... vernet, calorstat a este daky neznamy origo za komačov kupeny.... všetky to robia 

-> MOLSO: A nedáváš ho tam blbě?
-> havlik: nie mam tam normal čidlo ktore tam bolo vždy a budiky ktore tam boli vždy. to auto sa neda uvariť ... 15 minut zahul v kopcoch s dečkou a raz aj s vypnutym topenim a astronomicka hodnota teploty bola 85°C a po vyradeni kvaltu padla na 70 - 65°C
a nebublalo ani raz
a uz tam mam treti termostat a furt nic 

-> MOLSO: a nemáš čidlo z favorita? to mě dělalo taky teplota pravidelně max 60 a když sem to jedno ohřál na 80 tak už to po otevření trošku bublalo
-> Nwkt: Se na to v tomhle mrazu můžu vysrat 

-> David29: Tak si zprovozni ventilátor a pak zkoumej dál
-> David29: stastny clovek
ja to nedostanem ani s dečkou a 2 roznymi NOVYMI termostatmi na 80°C

Tak nevim co je špatně.. v koloně na magistrále (cca 30min) jsem to skoro uvařil... mělo to 120C.. dečku nemám, a ventilátor nefunguje...
Matthes, záškodník z TechWebu 02.01.09 20:26:23 napsal: Obtok aby se nezanasela 4. vlozka.To vypadá jako dobrej nápad. Až bude motor zase venku, tak něco takovýho asi taky udělám.:)
tak já nevim já byl ted s rapidem na horách a i v -10 byla teplota na stejnym místě jako v létě při 30 stupních a topí mě to dobře ale trvalo mě to než sem na to řpišel proč to netopí nákej debil namaloval ty barvy na tý páčce vobráceně

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dej si taky dečku a uvidíš ten rozdíl.
Taky jsem si řikal, že to je blbost, dokud jsem to nevyzkoušel :)
Taky jsem si řikal, že to je blbost, dokud jsem to nevyzkoušel :)