skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 109301 až 109350) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> FORM 19.01.09 16:47:00: brácha je na FEL taky:)
-> gabo000000: A jeje
Fotku mas? 

ja som dnes udelal TUNING

-> aceboss: tak to závidím.. já mám za sebou první a tenhle tejden mě čekají ři... o jedný nic nevím, u druhý byla dneska úspěšnost 15 z 50 a u třetí to snad nějak zvládnu bez přípravy... snad
-> Trax: ha další v řadě.... já sem až na konci... ČVUT - FSV 

-> FORM: Ha, kolega od vedle... FS

-> Trax: ČVUT FEL
Já konečně dneska udělal poslední zkoušku a to z ekonomie takže mám vše a budu se na plno oddávat všemu jen jé škole a učení

-> FORM: A co studujes ty? CVUT?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj ja to znam jak vlasti boty ja bydlim 200M metru od vleku hale a jak jsi rikal ten sjezd to by nebyl spatnej napad sel by nekdo kdyztak??

-> Nwkt: -> Trax: Tak to máte co dělat, já už mám naštěstí první 3 roky zakončené, heč. 

-> Nwkt: Hezká kombinace, jsi na tom jeste lip, nez ja
Ja mam predmety akorat ze druhaku a tretaku

-> Gemini: No znova
těžko říct co jsem (já bych řek že blb, ale to je vedlejší), předměty mam zapsaný z prváku, druháku i třeťáku

-> Nwkt: ty ses prvnak ?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Lineární algebra, Matiku 1 mam ve čtvrtek 

-> Nwkt: Jaky predmet, opovaz se rict ze matika 

Já dal dneska zkoušku s nulovou přípravou 

-> Syny: No momentak... Na vlecce sem tu matku utahoval trhakem, metrovou trubkou... a na konec osobni vahu zatizit tak aby ukazovala 35kg 

-> Syny: dik
-> Klubko_: 200Nm + na zavlacku...
-> Syny: a kolikze tam ma byt moment?
-> Gryzly: Mno tak vidis... Kdyz to clovek ma v ruce tak momentak nepotrebuje, ale takvoy ty pokusy nezkusenych lidi by meli proste vypadat jinak... Ja osobne bych si na to bez momentaku netrouf... Nemam ho v ruce a precijen je to na tom dost zavisly... Pokud tobude malo, jsou tam vule a nesedi to a pokud moc, vznika tam velky pnuti, ktery nemusi bejt ok kdyz se k tomu pricte treba dira na ceste... Proste pro lidi, ktery se ptaj jak zrepasovat zadni brzdy na 120tce by momentak mel bejt podle me povinna vybava...
Dneska jsem na urade trvale vyradil jednu 120 bez eko likvidace

-> Gryzly: se divim že sem stim dojel domů
-> Gryzly: hm takže nový rozvody..nechápu jak se to mohlo zadřít kurva

-> zidlik: podle mě se to zadřelo proto se to naonec urvalo. a rozvody se vytahali protože tím zadřeným komínkem byli víc namáhaný než normálně.
-> Syny: Vlečky jsem provozoval dvě a kyvek několik. A hodně jsem jich opravoval. bubnů jsem měl sundaných nespočet, zezačátku i bez momenťáku. a na žádným autě kde jsem sundal z kyvky buben se poloosa neulomila.
-> Syny: Vlečky jsem provozoval dvě a kyvek několik. A hodně jsem jich opravoval. bubnů jsem měl sundaných nespočet, zezačátku i bez momenťáku. a na žádným autě kde jsem sundal z kyvky buben se poloosa neulomila.
tak sem rozdělal motor abych zjistil co vněm tak mlátí a proč zničeho nic přestal jet a tady je fotka..jak se tohle mohlo stát??ještě další otázka..je normální že rozvody po tisíci km sou vytahaný tak že ve středu toho řetězu snima můžu hejbat centák nahoru a dolu??
-> Gryzly: Ja tady mam ten strach z toho ze mi upadne koloasi nejmensi
Protoze ja tma kyvku mit budu, ale kazdej kdo ma vlecku, rika ze kyvkce padaj kola, protoze to jednou videl nebo o tom slysel... Takze asi tak :)

-> minno: cvok

-> Staf1221: mozno , ze mas pravdu :D tu su sami cvoci

-> minno: vy musite mat na tej orave nieco silne vo vzduchu :D
-> Gryzly 19.01.09 10:27:03:

-> Gryzly:

-> Gryzly: Me nevadi tenhle rozmer pneu, ale nesmi to byt OR34 

-> petr s: Spíš něco mezi sebevraždou a sociálním případem. Podobně jako pětikanál a 165/80 R13
-> Gryzly: No jo tady je kyvka skoro trestní čin
-> petr s: To sice jo, ale momenťák mám jen do 200Nm a měl bych psychozu jako Syny že mi upadne kolo, plus psychoza jako Minno že mi poteče olej na brzdy. a ještě bych se bál jezdit do zatáček kvůli jízdním vlastnostem. 

-> Gryzly: Ty máš přípravek
-> minno: Kdybych nedal vlečku a furt se hrabal v kyvce taky by mi už jeblo a lítal bych nahej ve vánici.
rozebral sem a vyčistil karbec vod nákýho zkurvenýho benzínu..sme stim málem včera ani nedojeli domů jak to nejelo...karbec zasranej všude kde se dalo
-> minno: Jojo, s kyvkou je sranda 

-> minno: Si si zabudol dat tabletku co ti ujo v bielom plasti predpisal????
*3* *3* *3* *3* *3* *3*

-> kuko: hehe, práveže toto nebol dôsledok kyvkovej rozoberačky, ale skôr prevencia pred tým, aby ma už z tej kyvky nedrblo :)
-> minno:
nemal by si tak casto rozoberat tu kyvku, nerobi ti to dobre:)
nemal by si tak casto rozoberat tu kyvku, nerobi ti to dobre:)
-> Gemini: jj zacina byt tak trosku smrad ale neslobodno prehanat
-> minno: ta tebe fajne:D to sa az tak nudis?

-> minno: ta tebe fajne:D to sa az tak nudis?

-> minno:

-> minno:

mne dnes hrklo v bedni
kua som tam ležal, bracho fotil a foťák to akosi nemohol rozdýchať a nechcel fotiť, tak som tam ležal ako hňup asi minútu až kým to neodfotil

-> gabo000000: citim kone

ja som dnes rozobral a vycistil hlavu...konecne poriadne srpavil zlicovanie sacieho a vyfukoveho traktu..dalej nejake experimenty
ale to ej tajne