skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 108901 až 108950) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> zidlik: Nepude, nahovno 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no já tam budu vařit výstuhy ale ted nevim jestli to bez rozebrání pude navařit
-> zidlik:
Vono to nepraskne, to je houzevnaty lom
Taky znam 

tak sem tak napůl vindal zadní nápravu..ted přemejšlim jestli mám vůbec zkoušet povolit podélný rameno vod úhlovýho
nebo se na to mám rovnou vysrat...se stim budu povolovat 2 hodiny a pak to akorát praskne už to vidim...

-> suri: no dakujem, este jedna ustna a potom v letnom semestri bakalarka a bude zo mna blbec(=bc.)

-> spartra: hele už ho nechajte na pokoji už to nie je vtipné
-> matoo: paráda gratuľujem
tak som dnes urobil prvu z dvoch statnic

-> David29: tak už přestaň topit rohlíky, halt studená voda

Tak já dneska byl po letech u doktorky s nemocí... a mám podezření na zápal plic 

taky jsem včera pokročil a mám za sebou výměnu futer v závěsu 

-> MOLSO: 

-> LuisiLe: aha uz chapenzi 

neni rovnaky ladacky je mensi a uzsi aspon ten co som mal ja.....
-> MOLSO: zobral vnutro lada a vlozil do "korpusu" skoda?
-> Mejot: nechapem .... budik z lady a zo skody je podla mna ten istý (rozmerovo) a nechapem o co ide ... 

-> castrol: pisal som čreva lada budík škoda, nijaky polep tam neni nič som nefarbil proste rozobral obidva budiki creva škodovackeho vyhodil napasoval creva z lady a poskladal, mam slubeny aj voltmeter z lady a aj ten tak isto prehodim do škodovackeho......
-> MOLSO: ty neumíš číst??
-> castrol: tak ale toto vyzera ako budik z lady s polepom ... akurat namiesto toho MACNO je tam symbol olejničky
-> MOLSO: nie pise ze je to v skodovackom budiku
-> LuisiLe: to je škodovcacky budik ? 

dneska som prerobil budik na tlak oleja z lady do škodovackeho budika. išlo mi o to aby bol elektricky, čidlo je tak istoz lady skratka horky olej mi do kabiny nesmí......
-> Tomo-DK: ten prevod je kurva silný 110 motor auto na opravu
-> suri: to cvo je teda ??? 110 ? :) tak to musela byt SUPER JAZDA :) ako sa chovala oproti ostatnym kilam ??? z rodiny stovaka ? ci ?ako si sa ku nej dostal ???
-> Tomo-DK: 1107ccm 4,66 sp L výbava žihadlo jak sviň som jednotku nepoužil na nej
-> suri: krasny kusok :) mas este dake fotecky ??? :))
radost na takom robit cvo ??? ci ??? :))
radost na takom robit cvo ??? ci ??? :))
Mr.Lumpy 25.01.09 22:31:06 napsal:
→ maca: na velkou vzdálenost se mi málem stalo něco
podobnýho když jsem jel do opavy si koupit š 130. Vlakem jsem jel přes
6 hodin a i když jsem to bral tak že se aspoň člověk koukne po
\„světě\“ tak jsem byl silně rozčarován když byly na blatnících
puchejře atp… , no ale samo jsem se byl projet a nakonec jsem ho vzal
protože jinak nebylo tak hnilý kromě předních podběhů takže možná
nebudu měnit ani lemy a mechanicky byla na tom velice dobře – například
kolama jsem otáčel bez síly i na místě, motor dobrej a nežere takže
nakonec jsem jel domů autem ale v první chvíli sem si málem chtěl
nafackovat.
Jako lemy vem čert,ty by se udělaly.....ale motor na tři válce,zastříklá koroze kufru...to bylo na mě trochu moc
→ maca: na velkou vzdálenost se mi málem stalo něco
podobnýho když jsem jel do opavy si koupit š 130. Vlakem jsem jel přes
6 hodin a i když jsem to bral tak že se aspoň člověk koukne po
\„světě\“ tak jsem byl silně rozčarován když byly na blatnících
puchejře atp… , no ale samo jsem se byl projet a nakonec jsem ho vzal
protože jinak nebylo tak hnilý kromě předních podběhů takže možná
nebudu měnit ani lemy a mechanicky byla na tom velice dobře – například
kolama jsem otáčel bez síly i na místě, motor dobrej a nežere takže
nakonec jsem jel domů autem ale v první chvíli sem si málem chtěl
nafackovat.
Jako lemy vem čert,ty by se udělaly.....ale motor na tři válce,zastříklá koroze kufru...to bylo na mě trochu moc

-> Gemini: ahá
-> havlik: skor by som to nazval ocistene 240tkou kotucom pri 16000ot.....
-> Gemini: ty máš leštěný ty písty z venku?
pišem článok na GR webe o stavbe noveho motora, kuknite

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: tak oni už tu jezděj celkem dlouho, 2-3 měsíce určitě bych řekl

-> mAATT: tieto som videl aj ja asi 3x ked som bol koncom minuleho roka v Prahe :)
-> Tuner#2: já sem viděl nejvíc tři pohromadě, tmavě modrej, černej, a stříbrnej..pro mě byl zážitek vidět na Václaváku testovací Kiu Soul, když jsem to viděl tak jsem si natěšeně říkal že je to Yeti, a druhej den se podívám na auto.cz a zjistim že je to ten Soul

-> havlik: nepleteš si trochu pojmy?

-> mAATT: JJ to je přesně on podle čísla 

-> Tuner#2:
njn vy maloměšťáci

-> All: Já tyhle zakamuflovaný auta viděl vždy jen v časopise, byl to pro mě zážitek
věřím že v Praze je to běžná věc, ale tady v Plzni ne. Psali to tom i na hifíkách, že jsou asi 4.

-> Tuner#2: já jsem v praze viděl 3 na jednom pakovišti u Vltavy, pánové nakrmili kachny dali si cigárko a jeli zase pryč
BTW je to nová E klasse.
news.auto.cz/nove-modely/ mercedes-benz-tridy-e-podr obne-informace-velka-fotog alerie-ceny.html
Btw vypadalo to asi takhle viď?
foto z nokia takže nic moc:-/

news.auto.cz/nove-modely/ mercedes-benz-tridy-e-podr obne-informace-velka-fotog alerie-ceny.html
Btw vypadalo to asi takhle viď?

-> Tuner#2: jezdí i po praze viděl sem už asi 4 jeden černej jeden modrej jeden stříbrnej a pak možná toho samýho černýho:))
-> Tuner#2: já ho taky viděl, kousek od plzně
To není nic mimořádnýho, v Praze jich jezdí asi pět, možná už se přesunuly jinam. Už si jich tady ani nikdo nevšímá...
Dneska jsem poprvé litoval, že nemám mobil s \"foťákem\" Jdu si na objed a v tom vidím velkou černou obludu - nový Mercedes-Benz asi Sko v kamufláži pod koženkou/plachtou a samolepkou zalepenýma a světlama. Mohl jsem to nafotit a za balík prodat do časáku 

suri 25.01.09 21:25:23 napsal:
→ Tomo-DK: namaľovaný, ak chceš poskladám ti taký po
komplet Go:) → Radar: vyzerá to pekne to je farbičková
generálka? alebo je aj spravený?
ale orginál čistý blok je krajší je mi zatial na H.....o !!!
ked to bude aktualne potom mozno ... :)

→ Tomo-DK: namaľovaný, ak chceš poskladám ti taký po
komplet Go:) → Radar: vyzerá to pekne to je farbičková
generálka? alebo je aj spravený?
ale orginál čistý blok je krajší je mi zatial na H.....o !!!

-> maca: Já jel v sobotu s tátou ze Šumperka do Semil (230km jedna cesta) kupovat motor na sekačku na MF70. Podle majitele úplně nový nikdy nejetý, prej to kupovali tenkrát a stavěli z toho motokáry. a pár motorů jim zůstalo. Tak tam jedem tři a půl hodiny a ten motor byl opravdu úplně nový, včetně zapalování, startování a spojkového koše.
Ale taky jsem měl trochu bobky jak to dopadne. Tata to našel na inzerát na netu a chtěl aby mu ho ten člověk poslal poštou. Tak jsem mu vynadal jak je blbý, že mu příjde cihla nebo kus kolejnice. Nakonec jsem ho ukecal a udělal jsem si vejlet se svojí šáde.
Ale taky jsem měl trochu bobky jak to dopadne. Tata to našel na inzerát na netu a chtěl aby mu ho ten člověk poslal poštou. Tak jsem mu vynadal jak je blbý, že mu příjde cihla nebo kus kolejnice. Nakonec jsem ho ukecal a udělal jsem si vejlet se svojí šáde.