skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 107651 až 107700) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
Ja som dnes urobil teoriu zo zvarania :) a zajtra ma caka zvaranie samotne :) :)
-> MOLSO nepojazdný: ten bude mit co delat i s 98

-> stika87: mne je to uz fuk vsechno slape a ted delam jeden celeron 433
šmejd jeden pomalej. tam nastastie staci aj iba 32 bit

-> MOLSO nepojazdný: pracuje rychlejc
ale ja ma na 64 bitu 32 bit WIDle a nemuzu si stezovat

-> stika87: co je na nom lepsie KUAA ?
inak uz to mam hotove a cakaju ma dalsie 2 pocitaceee

inak uz to mam hotove a cakaju ma dalsie 2 pocitaceee

-> MOLSO nepojazdný: je lepsi pro 64 bitovy procesorry :)
-> ZbyŠek: skoro 2 mm...tak 1,6-1.7 uvidi sa...skoro 11:1 kompresiu potrebujem..vsetko sa bude merat
prave prichadzam o nervy .... nemozem zohnat poriadny ovladac pre radeon X550 pre win XP 64 :(
a v com je vlastne X 64 lepsi ?
a v com je vlastne X 64 lepsi ?

Tomu říkate sníh? Přijeďte k nám na hory.
Z práce domů to mám 15km, ale ted jak padá každej den sníh, tak to beru různejma úzkejma klikatýma silničkama, přes kopce a najedu přes 25km.
Z práce domů to mám 15km, ale ted jak padá každej den sníh, tak to beru různejma úzkejma klikatýma silničkama, přes kopce a najedu přes 25km.
-> gabo000000: o kolik ji snizis ?
-> ALL: Tak to jsem asi divnej, ale já nemam na autě ani milimetr
Sice s tim auten lítám celej den, ale když se kouknu na auta co tu stojej celej den tak jestli maj na sobě jeden milimetr tak je to hodně
Ale má to nevýhodu, nemůžu se jít nikam vyblbnout 

-> ZbyŠek: ale cosi..co je seriovy nikdy nemôze byt dost dobre
tuzin forever! inac je kusok vyzrana ale stejne pujde znizit...na experimenty dobra..az priliz

-> gabo000000: krasna palice 

-> Zeke-kaviárový toust: 

-> doly120=velebnosti:

-> Zeke-kaviárový toust: Ale jak píšeš.. ty nic to větříček

-> Zeke-kaviárový toust: → doly120: smat se muzes,sme v demokraticky zemi3 3 3 a kdyz nevyjde tahle,tak mam jeste jednu v zaloze od kamose :)a kdyby nevysla ani ta tak vim o jedny k pronajmu3
hele
co to je?
hele

-> Tampajs: tak v praze,,tam je kalamita jak mile spadně vločka, a už to je ve zprávách

-> doly120=velebnosti: Ja? ja nic samozrejme
to ti asi poseptal vetricek

-> Tampajs: tak i to je mozny
ale namrzly je to okolo baraku solidne,sam uz sem mel nehodu

-> Zeke-kaviárový toust: asi tě budu muset zase citovat co si napsal na podzim žejo?

-> Zeke-kaviárový toust: pozoor ale to si posbíral za poslední 3 zimy ne?

-> Tampajs: nahodou,na Rapidovi mam ted tk cca 7cm snehu

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: U nás takovou vrstvu tak za 14dní a v Praze by s toho ani nedocílyl
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: uz neeee

-> stika87: máš na tom sníh!
-> m8rinek: u nás už za 9

-> m8rinek: u nás už za 9

-> Klubko_: takovouhle vrstvicku u nas mas behem 10ti minut...
Tak jsem se dneska rozhodl ze se svezu v Ouze. Sel jsme ji odhrabat chudaka byla pod bilou perinou. kapaliny byli v pohode. tak sjem 3x pumpnul a na podruhy uz si krasne mrucela. a reknu vam je to Nejlepsi svezeni v Ouze .... strasne mi to chybelo
Klubko_ 18.02.09 16:54:36 napsal: ja dnes prijdu k vozu a po 3 dnesch na parkovistu sem nasel toto
co se ti na ni nelíbí?

-> mototechna: 10 párov som rozobral na 3 zlomený klin takže tak
ja dnes prijdu k vozu a po 3 dnesch na parkovistu sem nasel toto 

-> peti: joooo jo natahnout novy draty uvnitr kvuli lepsi izolaci, dat novou privodni snuru a zbytek je tak poctivej, ze to uz ty tady nebudes a bude to este nabijet 

-> suri: Keď tam držia "nafest", nemá význam ich vyklepávať von, riskuješ že zničíš alebo ohneš závit.
tak já dneska zasilikonoval trojúhelníčky ve dveřích protože mě tam furt foukalo tak sem se nasral..a přítelka zase trošku připálila ručku..jela rapidem do školy a pak jela ze školy pro mě a přijede a řiká--to vůbec nejede já vlezu dovnitř a jenom dyt máš zataženou ručku
trapas takovej pěknej rapid a zase jí to tisíckrát chcíplo stou zataženou ručkou

-> deathcat: Je promin nepoznal.

-> mototechna: paráda ale čo tam robia riadiace tyčky?
-> ZbyŠek: Myslel jsem, že jsou to vzpomínky na bujaré večery na kterých ty flašky padly. Každopádně to není můj styl
-> Mejot: Myslím, že určitě větší než tvůj! Tomu se říká otázka, jestli si to na první pohled nepoznal.

-> Mejot: Myslím, že určitě větší než tvůj! Tomu se říká otázka, jestli si to na první pohled nepoznal.
-> deathcat: Třeba že je to pěkně barevná dekorace?

-> Mejot:

-> deathcat: Jaký smysl má tento příspěvek? 

Dneska jsem čekal u přechodu a kolem mě projelo auto s přívěsem na koně. Ale žádný oř se v přívěsu nenacházel. Za to tam čouhaly hlavy pštrosů.......to krčisko, ty nožiska. Pomyslel jsem si jestli nejsou jateční a hned jsem dostal hlad.

-> deathcat: jen tak na ozdobu.....samozrejme 10 stejnych kusu - to nema smysl 

-> ZbyŠek: Jaký má smysl skladovat prázdné obaly?