skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 107501 až 107550) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> J3STER: úprimnú sústrasť chlape:-(
-> J3STER: připojuji se k ostatním.... upřímnou soustrast a drž se. 

-> minno: a kurva snáď v pondelok získam detaily od spolužiaka :/
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Neni to nejaky stihomam?
já dneska se pídil po tom co mi to tam hergot vrže,,,, nevim asi sem na nic nepřišel jen podotahoval a promazal co se dalo
dnes som odhadzal "par" metrov stvorcovich snehu z pred bytovky - zarobil som 75 SK :D ,ocistil auto , odysiel ku starkej , cestou som predbehol auto a na trojke som dal 105 km/hod :)
a precital si tragediu ... :((

dnes som si sadol k netu, a prečítal toto:
www.topky.sk/cl/.../AKTUA LIZOVANE-Tragedia-v-Polomk e-Vlak-prevalcoval-autobus -12-mrtvych-

www.topky.sk/cl/.../AKTUA LIZOVANE-Tragedia-v-Polomk e-Vlak-prevalcoval-autobus -12-mrtvych-

nato ze jsem videl erko 2x za zivot na zivo tak si myslim ze je to dobre.Samozdreme mouchy to ma ale vemte si ze mi je 14
-> J3STER: taky je mi to moc líto,upřímnou soustrast

-> J3STER: uprimnou soustrast:(
-> J3STER: Takze to s ledvinou nevyslo? Citim s tebou
Achjo 

-> J3STER: upřímnou soustrast pane
-> J3STER: úprimnú sústrasť :-((
-> petřík: Díky za účast.
-> Petuli: Óóó....nádhera, Rapid Injekcion Coupé.

Dnes jsem si odházel sníh před garáží a nastartoval Rapidka,aby se probudil RiC :-)
-> doly120-ten třetí:o): byla po třech bouračkách
otestoval sem vcera koupeny radio. Tem 7W na kanal napsanejm vzadu i verim. Pripojenej 8W reprak to rozhybalo velmi snadno. Ted uz jen doladim potenciometr hlasitosti, aby plynule reguloval

-> J3STER: upřímnou soustrast.. na to se nedá nic říct

-> D29 - Pěknej debil: a mal si to rozobrané? podľa mňa blato šroby a bud bez alebo staré pérovky
Jsem dnes vstával s vědomím, že mi včera před 24 : 00 umřel v nemocnici táta.

Tak když se to sere, tak se to sere...
Dneska (dneska!) jedeme z koncertu kamaráda, no a kousek od bydliště mlácení od PP kola...seru na to, jedu dál. Jenže - při brždění mi to táhlo doprava
Hned jsem u baráku shodil kolo, a co nevidim... brzdič po kotouči lítá
Na držáku brzdičů chybí všechny 4 šrouby k náboji...
Otázka: Jak je možný, že ty šrouby "zmizely"?
Dneska (dneska!) jedeme z koncertu kamaráda, no a kousek od bydliště mlácení od PP kola...seru na to, jedu dál. Jenže - při brždění mi to táhlo doprava

Otázka: Jak je možný, že ty šrouby "zmizely"?
Syny 20.02.09 22:20:52 napsal: → Klubko_: mas serizenej trn mezi THV a posilovacem? A pripadne mezi posilovacem a pedalem?rekl bych, ze jo. Pedal zabira hezky hned odzacatku a je v neutralni poloze je kousek niz, nez spojkovej.
Uvidim, co na to reklne mlada esi pozna zmenu
Uvidim, co na to reklne mlada esi pozna zmenu

Maxx 20.02.09 23:10:41 napsal: → Matthes, záškodník z TechWebu: ...rozhodne je lepsi aktiv plyn nez inter… Snad opačně, ne?
-> Maxx: No treba normalni autogen umim akorat zapalit
Ale ten TIG se mi libi ze nemusis pridavat dalsi material, muzes jen tavit atd...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jasny vsecko je o cviku a chuti 

-> Maxx: TIG sem mel jen parkrat pucenej od taty, delal sem s nim zadni lem a nejaky ptakoviny. Je to super, dela se mi s tim o neco lip nez s MAGem. Ale je fakt ze sem COckoval teprve jen dva regaly do garaze, musim se to jeste donaucit 

-> Zeke-ten šestý: uvidíme zejtra
možná to nakonec rozkopem

-> zidlik: hej mazec
drzim palce at to jeste nekdy pojede

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj tak to jo v poslední dobe se nejak rozsiruje Mig nez Mag ale rozhodne je lepsi aktiv plyn nez inter...no a tigem si uz varil? 100%tne je tento tig lehcinez tvoje nebo moje COcko ale to svareni je o neco problematyctejsí....jde o zvyk javarim tigem druhym rokem a uz to je tak jak ma byt ale zacatky byly tezké

-> Zeke-ten šestý: to nebyla no
ale prostě auto nahovno ručka neflokovala ani na sněhu vzadu tekli prasata a ted se to celý udělalo a chod pedálu je hrozně dlouhej a člověk si musí samostavy nastavit sám protože sou khovnu..nešli povolit trubky vo prasátek tak sme jeli do auto kelly koupit nový trubky neměli tak sme koupili na nákýho favorita museli sme je vytvarovat aby to kněčemu bylo..bubny byli schnilý že by je člověk i propíchnul prstem pak sme to konečně nák poskládali vodzvdušníme pedál tvrdej jak svině pak to nastartujem a pedál na podlaze tak nevim no..zejtra bude pokračování

-> zidlik: ale to nebyla chyba auta

-> Maxx: Iskravar 163, plyn CO2
Kazdopadne to mas lehci, ja musim hejbat s 60kg 

-> Zeke-ten šestý: dneska sme zůstali vyset zrovna..došel benzín

-> zidlik: kaši
ale sak jo,kdyz te to vozi a nejak moc casto nekde nenecha viset tak trochu pece proc ne

-> Matthes, záškodník z TechWebu: hm ty varís MAGem? nevaris MIG ?? co pouzivas za plyn? a svarecka?
-> Mr_Kubas: dekuji :)
-> zidlik: normalka ne
-> Fifa: no zatim jsem bez penez ale mam rozjednany vstrik 1.4 MPí
-> Mr_Kubas: dekuji :)
-> zidlik: normalka ne

-> Fifa: no zatim jsem bez penez ale mam rozjednany vstrik 1.4 MPí

-> Zeke-ten šestý: je to napíču ale tak co celej rok mě vozí do školy zadarmo tak na tom musim holt něco udělat..a to sem kuli tomu musel dát rapida ven na mráz abych moh dělat tuhle kaši

-> Zeke-ten šestý:

-> Maxx: Budeš mít vstřik že máš katalyzátor?
-> zidlik: auto na piču

jinak já dneska celej den dělám opel vectra nový lanovody pakny bubny trubky..celý to je nahovno celý bubny vymyšlený nahovno..systém celej píčou ke zdi..sem nasranej až ted sem řpišel z garáže..doufám že to bylo něco platný zejtra ještě vodzvdušnit a poladit samostavy ty sou uplně nahovno
-> Maxx: krásnej lauf

-> Maxx: Šikovnej

-> Maxx: Sem taky uvazoval ale skoncil sem u MAGu
Eletrickej autogen je lepci 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je jasny...