nandal sem nový kabely palec rozdělovače a uhlík do víčka...o víkendu ještě domalůvkuju prostor kolem motoru..například hrdlo nádrže plechy..dám nákej krycí plech nad vejfuk poschovávám dráty kolem motoru umeju to celý a už stim můžu na tuning cup ..jo a ještě filtřík nákej na víko ventilů
pozitri oteviram bazen u me v kufru, uz sem zacal napoustet
Mel sem plachtu na aute, vepredu privrenou do kufru a liboval si, ze nebudu muset sundavat snih z celyho auta. Vysledkem je sice auto bez snehu a ledu, ale bazen v kufru
-> Tomo-navždy bez ...: Ked das na kilovy motor sanie a karbec z 110LS, budes mat kilo s dvojkomorovym karbecom (110LS mali origo DDSR, ludia ich neskor menili za EDSR a SEDR) pojde to asi trosku lepsie, spotreba asi tiez pojde kusok hore. Podla mna by bolo fajn dat tam aj zvody a vyfuk z 110LS/110R mozno aj erkova/elesova vacka by nezaskodila... potom by to bol taky hybrid 100LS :-)
-> myl@s: Tak jelikož dělám co dělám (řidič, skladník) a zkoušim (učim se a trénuju) kaskadérský kousky, tak nikdy nevíš co se přihodí... a 300kč měsíčně neni zas tolik..
-> Mr_Kubas: Já to myslel ve vtipu - jako že ti upadne kolo, a auto dostane bolestný Jinak to, že jsou takovýdle pojistky vim...
David29 25.02.09 14:45:43 napsal: → kaprof von Bahnhof:): Úrazový na auto?
Ano je to tak, úrazový na "auto" můžeš mít, ale musíš si to samozřejmě připojistit. Jde o to, když budeš bourat a někoho povezeš, tak kdo mu zaplatí odškodný? Samozřejmě pojišťovna, ale po tobě ty peníze bude chtít a bude je z tebe vymáhat. Můžeš si to připojistit až na 5 osob, ale co jsem to modeloval tak na 2 osoby to dává na rok 960,- u Allianzu. Snad tu nekecám blbosti, ale na minulym školení co jsem byl ohledně povinnýho a havarijního pojištění, tak tam tohle řikali