skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124223 příspěvků (zobrazeno 107051 až 107100) od 06.12.2007 do 22.05.2025, založil/a iDawe
-> Gryzly: prosim ta neposles mi tu pesnicku na mail? mam ho v id . vdaka
-> Gryzly: to by se vitarce libilo :) Jinak Didgeridoo je super...
-> suri: Bingo
je to felicie MPI 781.136

-> Dave - ten pátý: Didgeridoo. Hraje na to Onřej Smeykal. Je to nástroj australskejch Aboriginies. Něco na způsob slovenské fujary. Smeykal vydal i dvě CD s touto hudbou, Didgeridoo solo a Didgeridoo solo II.
-> Gryzly: Teda ta hudba je pekelná, myslel jsem, že po 2 min vyhodim comp z okna...
Co to je? To zní jak kukačka v říji...

-> Gryzly: pekny video.....
-> Tomo-navždy bez ...: A Fávo má narozdíl od 742 jeden šroub navíc na přírubě.

-> MOLSO znova pojazdný: -> Tomo-navždy bez ...: akurát že je to felicia . nemá AC pumpu
-> Tomo-navždy bez ...: podla hlavy - je vyssia ako 5kanalova a podla veka ktore je nizsie ako 5kanalove
a samozrejme obe hlinnikove

-> MOLSO znova pojazdný: ako to viete kua rozoznat ? podla zebrovania ? :D

-> Tomo-navždy bez ...: jo jo ... alebo 742.136

-> Honza5: co to je za motor ??? favo ?
Konečně jsem přestěhoval svoje věci na auto z půdy do kotelny
kde jsem si udělal regál a už nemusím mít strach,že nám půda spadne na hlavu.
Člověk by ani neřek kde se tam tolik věci vzalo.

tak dneska po dodání trošky štávy baterce mi najednou nešlo vubec nic :( pomohlo vyčištění pojistkovky... fuj.. to bylo když najednou to ani nepíplo.... no a pak sem přidělával vejškáčky nahoru na slopky a lepil nálepku na čelní sklo......
-> Zdeněk.:
tak to se mě nemůže stát já slyšim moc dobřej estli mám nastartováno nebo ne stim mym trubko vejfukem

poldy 28.02.09 18:05:18 napsal:
myslim ze podla tejtotak podla tejto no, krasna je
len by ma zaujimalo kto to robil a v akom programe :)

myslim ze podla tejtotak podla tejto no, krasna je

len by ma zaujimalo kto to robil a v akom programe :)

-> zidlik: to mi připomělo přítelkyni, když jsme jednou jeli nakupovat do Kauflandu...naložili jsme nákup, sedli do auta, ona sešlápla spojku, zařadila zpátečku a nic, udělala to podruhý, po třetí a až pak nám došlo, že by to chtělo nejdřív nastartovat

-> zidlik:

-> zidlik:

-> zidlik:
noto snad né

tak ja nadrapnul rapida chcipnul tak sem ho nadrapnul znova a pak zase chcipnul a pak už nechtěl nastartovat vubec tak se vtom hrabu a vsechno bylo vsude vporadku tak uz sem byl bezradnej a nevedel sem co stim je...a von mě došel benzín
proč já vždycky musim všechno rozebrat a pak až začít přemejšlet

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: nechaj ho tak každý vie svoje a robí ako vie ... :)
ja dnes opet laboroval s brzdama. Zvetsil sem dirku v sani, kam je pripojena hadice podtlaku(zpusobi to neco?). Zjisil sem, ze vsechny 3 posilovace co doma mam krasne fungujou, tak sem jeden vybral a je tam. Zkontroloval a doplnil olej do prevodovky i motoru, posteloval spojku (uz je asi blizi ke konci zivotnosti
) a nakonec sem zkusmo instaloval trochu odhlucnovaciho molitanu pod zadni plato a pod zadni sedacky. Uvidime, az s tim pojedu, jak se to bude tvarit.

-> poldy: Přesně tuhle jsem myslel 

-> suri: nehledě na to že je díky nýtování menší šance že to bude reznout

-> MOLSO znova pojazdný: a čo na tom je? originál je spojené nerozoberateľným spojom a keď to znituješ máš to isté
-> MOLSO znova pojazdný: jj,tak hold musíš pohledat někoho kdo má COčko...já jen radím jak to taky jde

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: no neviem či je správne tvrdit že to nie je nosná časť auta .... a keď už dačo robim tak to robím poriadne 

-> Tomo-navždy bez ...: Moc pěkně vymodelovaný taky by mě zajímalo v čem to je dělaný
PS:Ta stovka je udělaná podle jedný z katalogu

PS:Ta stovka je udělaná podle jedný z katalogu

Dneska jsme zase trochu pracovali na audiu, viz. fotky dole v diskuzy auta ... skoda-virt.cz/cz/.../3063
-tomik__007
-> Tomo-navždy bez ...: Já bych řek, že je oboje virtual - dle SPZ...
-> Tichy Radek: parada

-> ZbyŠek: je to z webu :) a nevypada to na hru
skor na "modelovanie" v PC :)

-> Zdeněk.: máš pravdu, bude to rýchla skoroškodovka. Skladám si do firmy showcar, vonku je hnusne, tak blbnem na dielni s prkotinkami.
-> mototechna: ale bude asi na nějakou rychlou škodovku, protože ta slepice má aerodinamickej tvar

-> mototechna: znak na kapotu
-> Tomo-navždy bez ...: v jake je to hre ? (nebo to aspon vypada ze to je z nejaky hry.....)
-> Tomo-navždy bez ...: a takto skomnčí a skončila väčšina tých pekných
-> suri:
uz mi o tom radsej nehovor bo mi je zle ...

-> Tomo-navždy bez ...: 2007 v lete to tuším bolo .. sme toho pána stratli pred autodielmy kde som bol nás praviezol a pokecali sme hádam dve hodiny zaviezol nás a janúar 2008 som ju videl roztrepoanú a nejaký mladý debil na nej jazdil
-> suri: aha :( chuda ako dopadla ...