-> Pavel P..: schválně zkus otočit někdy těsnění pod hlavou mazacím otvorem na druhou stranu a po pár tísících km uslyšíš teprv jak zní vylágrovaná hundrtka
-> aDAm: Zvlastni - ale asi to ma skvely rozlozeni hmotnosti kdyz vzadu je jeste diferencial :)
-> U-Geen: Protoze s tema barevnejma zarovkama je to katastrofa - ve vysledku sviti svou barvou jen zpatecky a obcas i blinkry - ale nidky sem nevidel u techhle svetel ze by svitili ty cerveny zarovky cervene... Vzdy to je bud ruzovy a nebo uz bily... Navic se mi to na zadnym aute nelibi - alespon do ted se mi to nikde nelibilo...
-> Syny: tak ty svetla zalezi na jakou barevnou verzi je hodis, treba na cernem cabriu sou hodne dobry. Ad prevodovka...to neni facko -) tady mas motor a za nim prevodovku a este kdyz vemes ze ti motor konci cca na urovni predni prepazky takze mas prakticky celou prevodovku pod autem
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: neboj, i káťa to moc chválila, dost se s tim piplám, to víš když jsou prostory a potřebné vybavení( a zubama skřípající šéf )
opravili sme s bratom rodinne vozitko Opel Astra 1.6, tesnenie pod hlavou + hlava KO, generalka hlavy,zlozenie a ide to.........ale az po par dnoch, kym sme prisli na to ako funguju tie skurvene hydrostely
-> Mantrabeach: když si vzpomenu na svojí první šáde....kufr v rohách uplně vyhnilej,šup pozink plech,nejtovací kleště a sklenářskej tmel a už tam netáhlo to to letí
-> MOLSO znova pojazdný: jak říká myschak,nanejtuj to tam a máš klid.Nemysli si že já sem něco extra na svým autě vařil,pár věcí jo,jinak ne.až na dalším se vyřádím