.-> Pro všecky Todle je Abarth. Dostal jsem ho od Sepa ani se u mě neohřál (doslova) a šel k Dale Estelovy.
Ten držák jsem tam dovařoval já.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124225 příspěvků (zobrazeno 106751 až 106800) od 06.12.2007 do 23.05.2025, založil/a iDawe
Včera jsem rodičům vytmelil odřené disky od obrubníků a stříknul do metly
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jak vesničko ma středisková
na břehu jezera statny strom starý to dub
a dal to neumim:D

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: prej pacient no

-> Pilot 105: přesně tak, celejch 25km z práce sem jel s otevřeným oknem(pršelo) a kochal se, pacient no

-> Pilot 105: Náhodou mě se zvouček abarthu líbil:-) Pakliže myslíme pod pojmem abarth dvě trubyk, tři komory:-D
Apple STS Chvojkovice-Brod 07.03.09 20:30:19 napsal: namontil sem burgesa, udělal k němu svody a nevěřil bych jak jde motor lehčejc a má lepší krouták,na to že je lpg pozitivum,a ten zvouček,soudruzi věděli jak na to.
Jj, zvouček krásný
jak nálet na Drážďany.
Jj, zvouček krásný

-> gabo000000: jasný

-> kaprof von Bahnhof:): musim aj ja zacat pouzivat lebo velmi nepriemne boli posledne 4-5 dni

-> gabo000000: jasny že by nezabranili ale vod ty doby sem bez nich ještě nedal

-> Matthes, záškodník z TechWebu: uz viem....
-> kaprof von Bahnhof:): tu neviem ci by nieco brejle zachranili...ale stejne je to suepr poaucenie
-> kaprof von Bahnhof:): tu neviem ci by nieco brejle zachranili...ale stejne je to suepr poaucenie
-> gabo000000: jo tak
no hele nepodcenuj to ja si je už rači beru od doby kdy se mi rozpulil brusnej kotouč a jedna pulka byla v travě a druha zapichla v plance plotu

-> gabo000000: Ja si je radsi vzdycky beru, nestoji to za to...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: necitim sa frajer..spis sem roztrzitej a uponahlanej na to abychom si dal brejle

-> gabo000000: Patris k frajerum co nepouzivaj brejle? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
neje kvapky som dostal na rozsirenie zrenicky..vraj sa to tak lepsie hoji..som si nadelal flexou do oka
-> kaprof von Bahnhof:): ne jenom flexa
-> bflm: to je na tom spatny ze nic
-> Mr.Lumpy: to by se malo takhle prejavovat?:D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé:
neje kvapky som dostal na rozsirenie zrenicky..vraj sa to tak lepsie hoji..som si nadelal flexou do oka
-> minno: dobre co?

-> kaprof von Bahnhof:): ne jenom flexa

-> bflm: to je na tom spatny ze nic

-> Mr.Lumpy: to by se malo takhle prejavovat?:D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé:

-> minno: dobre co?

-> gabo000000 07.03.09 20:09:58: omg ja umriem

-> gabo000000: tos dostal po palici ?? nebo to samo,, pokud samo tak upaluj k dr.voštěpoj !
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: vyjímečně včas?
ikdyž já mám co říkat...jo a ve firmě to nepřežila multikráva-prasklej blok asi(

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: však byla vypuštěná
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to máš vypustit jako já červenou...ha a už nekape

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jasná zpráva, já jdu zejtra lehnout pod bílou potvoru, někde kape voda

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hézky!zejtra nedorazim na benzínku,jedu odpo do olomóce pro ty věci)
-> suri: tohle? to vypadá jak kus uříznutý roury od lampy... abarth má dvě roury výstupní a je menší, spíš to vypadá na burges ale nějakej zprasenej

-> Pavel P..: no konečně to nekdo rozsek, každej rikal něco jinýho
dík

-> Pavel P..: hele majstre a čo je toto za komín? toto nie je ten ABARTH? sorry ale nevyznám sa skoda-virt.cz/cz/.../6626
5-zavodny-vyfuk-skoda-110r
-110ls?gotopost=1...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: co tě nemáááá...to je abarth

-> gabo000000: tha dake dojebane oko

namontil sem burgesa, udělal k němu svody a nevěřil bych jak jde motor lehčejc a má lepší krouták,na to že je lpg pozitivum,a ten zvouček,soudruzi věděli jak na to.
-> gabo000000: si dostal mrtvici? 

-> bflm: taky by sis dal coo :-))
-> gabo000000: co kouříš ?
-> gabo000000:
THC?

-> gabo000000: Co delals voe 

dnes som sa fajne zasmial..a zasmiala sa aj cela rodina ked som odfotil svoje tuning oci
upravil jsem si serva do svetel :)
vice zde:
skoda-virt.cz/cz/.../5654 -elektricke-naklapeni-svet el-pro-felicii
vice zde:
skoda-virt.cz/cz/.../5654 -elektricke-naklapeni-svet el-pro-felicii
Aby ste nerekli, ze ja nic nedelam a jen drepim na kolejich 
Vcera
- pomohl kamosovi vymenit levy podelny rameno(viz obrazek)
- rozebral a vycistil 2 LEKRy -> slozil z nich 1
- viz dnesni nakup namontoval zadni seriovy tlumice pro pohodlnejsi jizdu.
Dnes
- zkontroloval predstih, namontoval onen lekr lec chybicka se nekde vloudila, lekr nelekruje, takze sem se vratil k puvodnimu a bude nasledovat skok k bodu 2 ze vecerejska.

Vcera
- pomohl kamosovi vymenit levy podelny rameno(viz obrazek)
- rozebral a vycistil 2 LEKRy -> slozil z nich 1
- viz dnesni nakup namontoval zadni seriovy tlumice pro pohodlnejsi jizdu.
Dnes
- zkontroloval predstih, namontoval onen lekr lec chybicka se nekde vloudila, lekr nelekruje, takze sem se vratil k puvodnimu a bude nasledovat skok k bodu 2 ze vecerejska.

-> MOLSO znova pojazdný: no jako od stetce, ze to neni hladky jak kdyz to strikas no :) logicky, tezko se mi to roztiralo
dneska příprava pro příčky,se otepluje tak budu muset máknout na baráku,auta půjdou zas na chvíli stranou
ale až se bude bydlet tak jim všechno vynahradím!!!

-> Pavel P..: hejhejhej sežeň mi taky prosííííííííííííííííííííí
íííííím

-> Vojťas: jake smouhy ? normalne krasne sa s tym natiera 

-> MOLSO znova pojazdný: tak jasne ze to tam pisou :-) ale dela to desny smouhy :( ale ja ho stejne moc necetl protoze sem si ho polil kdyz sem si odlejval :-D
-> Vojťas: natiram to neredenym
je to tak aj v navode 

-> MOLSO znova pojazdný: ale to budes strikat ne? nebo to natiras redenym? v surovym stavu mi to prislo dost nepouzitelny aby to k necemu vypadalo
-> Vojťas:
no na opieskovane veci zakladovku synteticku antikoroznu a potom 2 - 3x alkyton ... sak ten povrch je taky clenity ze by som sa toho alkytonu nedoplatil

-> Nwkt: To taky, ale na tom jsem to nekousl. :o))
-> MOLSO znova pojazdný: zakladovkou ? Alkyton uz neni v kurzu nebo prijde az na to ?