skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 106251 až 106300) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> VeTëV: heh... nj da se, ja taky ziju z oprav na blate, jinak to u nas bohuzel nejde, a ani dlouhodobe nepujde. neni ani pristresek :-(
-> Majkl: ja to sem dal jen aby bylo jasno, ze i v hovno podminkach se to da udelat - a kdyz si to skodik uvedomi a prijme trosku pokory.. aj tomudle sklepnimu stylu fandim
-> gim: nic nesundavej .-)) mas svarecku?
-> gim: nic nesundavej .-)) mas svarecku?
-> VeTëV: no tak vikendy sou u me zabity uplne, viz par stranek pred, delame podkrovi a cimru, takze kdyz nejsem v praci makam na chalupe. Jinak uz mam sehnany veci na opravu cumaku, ted uz jen aby bylo hezky. O vikendu, kdyz bude pekne, chci sundat blatniky, abych zjistil co a jak, aby se na tom dalo pracovat.
-> VeTëV: pekny, necekal jsem ze bys sem dal fotky.. vypada to moc dobre.. to ze si to odrel pri skladani z toho si nic nedelej, ja taky a nejak mi to nevadi, jsou to jen plechy a celkovej dojem bude urcite super!
-> gim: pres tejden sem v praci a o vikendu sem byl v Brne a u Sixty....taky me to sere 
jinak jo okna sou usazeny uz dele

jinak jo okna sou usazeny uz dele
-> škodík: Hele zklidni se a zamysli se nad tim... Radi te tu vsichni proto, protoze maji zkusenost s tim (alespon ja), ze sem zacal taky takhle na prasaka a casem zjsitis, ze by vysledek stal za hovno, tak to stejen cely zacnes delat znova... Kdyz zacnes od tedka makat poradne, tak si usetris plno starsoti... Nezlob se na me, ale to co tam mas ty jehruza a ver mi, ze takovym zpusobem z toho nic peknyho nevyleze... A apple ma k dispozici lakovnu a myslim, ze zkusenosti s lakovanim ma dost, takze asi vi co rika... Koneckoncu, ze to co tam vymejslis je prasecina vidim i ja a to s lakovanim nemam nic spolecnyho... Neber to ve zlym, ale ber to jako radu, aby ses pak vyhnul starostem...
-> VeTëV: a mas usazeny okna, nebo se mi to zda? Jinak v posledni dobe jezdim casto kolem, rikam si je pekne mohl by makat a vono prd :-D
-> VeTëV: jasny ale když tady vynada člověku 100* znalejšimu a dvakrat staršimu tak to už naštve

nechajte ho bejt sam uvidi jak mu to pujde 

-> Kaprof: Neboj.. ten si to přečte hned ráno
To bude po ránu hned ,,facka,, do očí

To bude po ránu hned ,,facka,, do očí

-> doly120-ten třetí:o): a navic vyhlašenemu lakyrovi v okoli KH a Kolina?
-> škodík: Jinak.. můžeš mi vysvětlit proč nadáváš někomu do magorů kdo ti jen radí že tě lakyrník vyhodí?
Nějak mi to moje hlava nebere... mohl bys mi to vysvětlit.... ?
Nějak mi to moje hlava nebere... mohl bys mi to vysvětlit.... ?
-> doly120-ten třetí:o): Škoda že tady neni Suri

-> Kaprof: my asi taky

škodík 16.03.09 22:47:37 napsal:
tak je to krásnej zachovalej rapid ale ted udělám změnu a začnu
pouřívat kvalitu,v létě se to vyvaří a pak pod lak a vy nebudte
nedočkaví a čekejte
Zachovalej rapid? nu dobrá.. tak proč si ku*va krásně zachovalýho rapida takhel začal drhnout katáčem na plech?
-> Kaprof: Chudáku

tak je to krásnej zachovalej rapid ale ted udělám změnu a začnu
pouřívat kvalitu,v létě se to vyvaří a pak pod lak a vy nebudte
nedočkaví a čekejte
Zachovalej rapid? nu dobrá.. tak proč si ku*va krásně zachovalýho rapida takhel začal drhnout katáčem na plech?
-> Kaprof: Chudáku

-> doly120-ten třetí:o): ja je budu mit sundany 

-> Zdeněk.: Taky sem si říkal že dveře usadíme před lakem ale pak ten lak nebude všude.. přesně jak píše -> Kaprof:
Chce to trpělivost a pohrát si stím a mělo by to jít i nalakované.. jenže teorie bude jiná než praxe žejo
Chce to trpělivost a pohrát si stím a mělo by to jít i nalakované.. jenže teorie bude jiná než praxe žejo

-> škodík:
chlapče dej si hlavou o zed už-> Apple STS Chvojkovice-Brod: neber ho važně

jdi do prdele jaká cikánovina tohle může říct jenom maximální magor a jinak tu fotku jse dal jenom kvůli tý barvě masku barvit nebudu a přestante se do mě navážet dělám si na svojí škodovce ajko všichni osatní a těšim se na první srazy jako ostatní tak co řešíte zdá se vám to hnusný to se vám fakt jenom zdá protože nebejt těch barec který jse tam nasral tak je to krásnej zachovalej rapid ale ted udělám změnu a začnu pouřívat kvalitu,v létě se to vyvaří a pak pod lak a vy nebudte nedočkaví a čekejte
Ideální je to stříknout na dvakrát
-> Zdeněk.: to je prasarna nesundat je
tam nebude lak všude

-> doly120-ten třetí:o): -> Kaprof: já čím dál víc přemýšlím, že dveře napasuju a nechám je na autě, stejně tak blatníky a přední čelo (akorát blatníky s čelem nesešroubuju, aby byl lak ve spáře, když se čelem někde nedejbože opře o obrubník, tak to bez laku dost prosvítá). Kapoty a zadní čelo pujde zvlášť, s tím problémy pak nebudou

-> škodík: hele nic proti, ale to co provádíš je cikánovina jak vyšitáa ve finále auto skončí v kováku, páč s těma barvičkama štětkovkama tě každej lakýra požene pěkně rychle ze dvora, trochu systém, a nebud nedočkavej
-> Zdeněk.: to ja se toho nebojim ve dvou pohoda zato sám to nechci už v životě dělat zlata vyměnaspojky oproti tomu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: klid - jak sam vidis tak ja nespecham - jedinej rozdil je dnesk aze to auto uz nema ani jednu napravu 

-> VeTëV 16.03.09 22:10:19: No to je škoda:) no tak snad tě někdy potkám třeba někde na cestách:)
-> Zdeněk.: No tohohle se bojím i já

-> Zdeněk.: No tohohle se bojím i já

-> VeTëV: Tedle vikend snad uz konecne pojedem k babicce, ja vim ze uz ti to vozim pul roku...

-> Pavel P..: pac kdyz te to vidi tak se to boji 

-> Zdeněk.: me to pasoval lakyra - a jediny kd ys to odrelo kdyz sme to s pavlem prepasovavali
todle me u toho sere ze to proste mistamna skrabnes tuknes apod - je to srani 

ten lak dělá divy.. na slunci je uplně jinej než v šeru.

-> VeTëV: díky, já se bojím, že když pak budu pasovat dveře na auto po laku, tak to všude okolo odřu

-> doly120-ten třetí:o): bohuzel ty srazy nemohu slibit - muj nazor na srazy je obecne znamy - jediny sraz ktery leta absolvuju je ten mistni a o tom mam letos pochybnosti ... takze spis me potkate na silnicich vlasti ceskych i okolnich - auto je primarne staveno ajko expedicni vuz - se vsim vsudy i s dopadem na celej stroj - proste chci odskouset jak se cestovalo v roce 83 

-> VeTëV: Už aby to vyjelo:)
A bylo k vidění na nějakým srazu
-> Kaprof:
Tak to se máš:) 
A bylo k vidění na nějakým srazu

-> Kaprof:

-> Zdeněk.: odpovedi - nelakoval sme to ja ale lakyra v boxu :-))
- jinak je to lakovany po dilech a sestaveny kvuli prevozu - jeste se to bude pasovat
- na podbehu je sedivej zaklad - vsem znamej synorex
- ten vynalez je tam presne kvuli tomu jak jsi napsal - nahrazuje to motor s prickou - nejake nadnaseni lanama a retezama me prislo jako pekna zhovadilost
- jinak je to lakovany po dilech a sestaveny kvuli prevozu - jeste se to bude pasovat
- na podbehu je sedivej zaklad - vsem znamej synorex
- ten vynalez je tam presne kvuli tomu jak jsi napsal - nahrazuje to motor s prickou - nejake nadnaseni lanama a retezama me prislo jako pekna zhovadilost

-> VeTëV: svedsky sramy snad vyresi zelva az se vratis :-)
-> VeTëV: táákže, mám nějaké otázky

-auto si lakoval takhle vcelku? (dveře, kapoty na autě)
-co je zač ten bílej sajrajt nastříkaný na podběhu?
-ten vynález v mot. prostoru podepírá nějak převodovku?

-auto si lakoval takhle vcelku? (dveře, kapoty na autě)
-co je zač ten bílej sajrajt nastříkaný na podběhu?
-ten vynález v mot. prostoru podepírá nějak převodovku?
-> bflm: tak je fakt ze jsi asi jeden z mala co muze posoudit s realitou - ja si to fakt z detstvi nejak nevybavuju
tak me kdyz karkule vznikla byly 4 roky a kdyz skodka koncila tak 10

-> Syny: Chtěl bys taky co 

-> U-Geen: napodobne - ja znam jen sipky po 25 letech provozu v zime v lete .... takze ja na to koukal jak blazen .... takze muzu tvrdit ze to je sipek a basta fidle :-)) lakyra to opravdu nechal namichat podle vzorniku a cisla barvy - ale obecne me prijde ze ty dnesni akrylaty jsou sytejsi ...
no zive - jestli bude kdy a kde - mam dojem ze posledni setkani s peknym lakem bude tesne po dostaveni - jestli vyjde letni vylet nacht sverige ocekavam sramy
no zive - jestli bude kdy a kde - mam dojem ze posledni setkani s peknym lakem bude tesne po dostaveni - jestli vyjde letni vylet nacht sverige ocekavam sramy

-> VeTëV: šípku to odpovídá
-> Nwkt 16.03.09 21:42:35: to je fakt pradni barva :)
-> VeTëV: to vis, novy sipky si nejak nepamatuju... krasnej odstin, tesim se na live :-)
-> VeTëV: farba pekna, skoro ako moja

-> U-Geen: mel to bejt sipek - ale jestli to ej realita nevim 

-> Nwkt: lak je pecka... na tyhle fotce je to realny co se odstinu tyce?
-> škodík:
achjo du natrit štětečkem masku a blinkry abych měl špičkový vuz
-> doly120-ten třetí:o): neboj neklepne ale ještě že nevl. otec děla na letecky zachrance a mama celej život ve zdravotnictvi

-> doly120-ten třetí:o): neboj neklepne ale ještě že nevl. otec děla na letecky zachrance a mama celej život ve zdravotnictvi

-> VeTëV: NAAADHERAAA 

-> VeTëV: tos i fotil u cikanu?

-> VeTëV: jj
ten lak je parada

-> VeTëV: Krásný lak