skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 106101 až 106150) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> mototechna: podlozka na zvacsenie rozchodu a horne rameno naopak lebo pri znizeni by narazalo o kasnu 

-> mototechna: co na tom nechapeš?
suri 19.03.09 15:12:53 napsal:
Dnes som bol pozrieť dve stovky ( veľmi krásne ) čo išli do šrotu .
škoda ich …puce ... :(

Dnes som bol pozrieť dve stovky ( veľmi krásne ) čo išli do šrotu .
škoda ich …puce ... :(

copak se stalo? prase v lese?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: No tak to sem slysel, ze i 742 sli tenkrat na lak uz s liskou :) Ale stejen si myslim, ze ochrana karoserie dnes a pred 30ti lety je nekde jinde :) To, ze to je dneska odflaknuty, to nepopiram a ani me to neprekvapuje... Densni vyrobky stoji vsechny za hovno - hlavne ze je vsechn ovyrabeny levne v Cine... 

-> Syny 19.03.09 22:40:32: no v práci lakujem pro dealery-peug,kia,citron apod a divil by ses jak ty auta skrytě hnijou i po 2 letech, nehledě na to že i funglovka ze salonu má třaba měněnou střechu, celolak, apod

-> Syny: No abychom se nedivili, ten pozink taky neni vsemocnej. Ale lepci na tom sou... V tech ostatnich castech bych videl problem 

Tak včera jsem nasadil na civila kolečka 6x15-185/55 ... bohužel jsou jenom na pár dní pujčený:-(
tady je odkaz na víc fotek - mě se to líbí moc..
petrvod.rajce.idnes.cz/na hozeny_zkusebni_kolecka_6x 15-185_55
tady je odkaz na víc fotek - mě se to líbí moc..
petrvod.rajce.idnes.cz/na hozeny_zkusebni_kolecka_6x 15-185_55
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 19.03.09 22:37:58: Na Hrocahci s ni byl madman.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No dnesni auta myslim ze kastli vydrzi mnohem vic... Co se tyce dalsich casti, to je otazka, ale kastle maj dnesni auta trochu jinde nez skodovky :)
Syny 19.03.09 22:36:56 napsal:
→ maca 19.03.09 13:53:49: Jestli to nebude tim, ze tahle
prave asi moc nejezdi… Ono nejde dohromady mit auto v top stavu a zaroven ho
nonstop pouzivat… 30 let
Pravda no
Ale faktem je ze vydrzely, dnesni auta by tak dlouho nevydrzela...
→ maca 19.03.09 13:53:49: Jestli to nebude tim, ze tahle
prave asi moc nejezdi… Ono nejde dohromady mit auto v top stavu a zaroven ho
nonstop pouzivat… 30 let

-> Evž@: aha, takže na hrocháči byl ex majitel? to si to moc dlouho nepojezdilo
-> maca 19.03.09 13:53:49: Jestli to nebude tim, ze tahle prave asi moc nejezdi... Ono nejde dohromady mit auto v top stavu a zaroven ho nonstop pouzivat...
-> Petuli: já nevím....

-> Evž@: jj havlik mi to uz napsal, nevedel sem, ze je to prodany...
-> Syny: auto...nebo respektive kastle má už nějaký ten pátek jiného majitele ...a takto to dopadlo
-> Evž@: je toto možné?to bolí!do čeho to narval?
-> čert: Ja urcite ano... kdyz uz tak uz :) Ale nikdo mi neumi rict jak to facha
Zatim se zda ze to je nejaky kondenzator... pokud tam je voda, pokud neni tak konektory nic nedelaj :)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj koulatou:) kontrolku jsem zatim neresil a nevim jeslti ji budu resit 

-> Kaprof: tak stanese

-> Jožynek : JJ všim sem si ale zas to není žádná hrůza.. spravit jde všechno

-> doly120-ten třetí:o): nevm, ale tam az dvere odstavaju

-> stika87: no nevím jestli by nárazník pomohl

-> stika87:
twe tj nápad vytahnout sezoní auto do toho Sajgonu co je venku

-> Kaprof: tak aspon o kousek :)
-> stika87:
tak by to měl o pět cm bliž
zaražený

-> doly120-ten třetí:o): kdyby mel naraznik tak se to treba nestane

-> havlik: Tak co se stalo - nic o tom nevim - pokdu se to nekde resilo, tak mi pls hod link...
A nešlo by to ještě spravit?
Jde sice vidět že je to trochu hnutý ale není to žádná hrůza ne?
Jde sice vidět že je to trochu hnutý ale není to žádná hrůza ne?
-> Syny: madman ne:)
-> Evž@: On to madman naboural? 

-> Vojťas: o to ani nejde....ale dat do cele do kupy není jen o tom dat nové plechy..všechno pracně doladěné diky světlum...to je konec 

-> Evž@: tj auto nasrot a pritom to nemusel byt ani velky naraz
Dnes sem dělal nějaké výfukové svody a dolaďoval příčňák ale mimo jiné jsem si před chvílí přečetl tento inzerát a málem mě kleplo
skoda-virt.cz/cz/.../1085 19-rozprodam-madcar-ii

skoda-virt.cz/cz/.../1085 19-rozprodam-madcar-ii
navstivil jsem kamose :) dela komplet novy rozvody brzd :)
-> MOLSO: to je vuuuuuul 

-> gabo000000: Moje robota

došiel mi červeny alkyton kurde

dnes sa mi zrutil svet .... som uplne na dne .... neviem čo dalej so životom 

-> Klubko_: v papirech do praxe 

dneska jsem si hrál se saním,ještě vyčistit vstřiky udělat redukci na klapku a muže se montit :o)
-> čert: Kulatou jo :) A mas uz vymysleny zapojeni kontrolky hladiny vody? 

-> Speeder15: no majitel vrakaca je bud kkt, ked nechce zarobit, alebo tam maju mrte roboty a nepotrebuju, aby sa im tam niekto motal....
-> čert: to je asi jedno jestli z okty nebo passata ne? je to úplně stejný !
-> David29: pohodová prácička
-> David29: pohodová prácička

tak já ted měřil multimetrem jestli de napětí na hallův snímač a de mě tam 5.06 voltů což je podle příručky vpořádku takže je nejspíš vadnej hal takže by to teoreticky mohlo i fungovat když ho vyměnim

kamos chcel mokry 5q a ja som chcel daky motorcek pozret...120 alebo 130....ale nakonec sme sa tam skoro pobili

-> David29: to mě eště čeká:D ale tomu bude předcházet eště spousta dalších prací
-> havlik: Co mě nejvíc sralo, když jsem musel volantovou tyč nasadit na ten zkurvenej tisíci hran řízení...