skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 105951 až 106000) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> MOLSO: 

-> Nwkt: aha

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Jenom 5? 

-> Nwkt: nj tak já nevim co on všechno má
on má asi 5 aut
a kartu nikde

-> peter13789: jasne zajtra tam prevodovka bude a pevne verim ze aj zadnu napravu stihnem .... motor az ked prides na navstevu

doly120-ten třetí:o) 21.03.09 21:36:09 napsal: → Matthes, záškodník z TechWebu: No třeba použil i něco jinýho

1x von
6x násada vod lopaty
a dělá tady machra

1x von
6x násada vod lopaty
a dělá tady machra

-> MOLSO: krásny postup brácho .. len tak dalej .. dúfam, že tam zajtra ide prevodovka ...a potom motor a hurá na cesty .. 

Dnes sa nahodila nádrž natiahli hadice kúrenia, tiahla, nove lanovody, a všetko možbné pod autom a dokladne sa vystriekali dutinkyy

-> MATTESS: nechám je omrknout znova ;-)
-> Zdeněk.: to měl říct gumař, jestli to je v "normě". A při nazouvání mu stát za prdelí
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Myslim, ze to nema zapotrebi :)
-> MATTESS: právě že jeden ráfek malounko házel, tak se bojím, aby mi pak v pneuservise nenarvali zavaží na vyleštěnený límec

-> bflm: To musi vedet Venca 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Je dobrá hérečka?
-> Syny 21.03.09 21:34:20: Tak ok no, jsi si jist ze to nikdy nehrala?
-> Zdeněk.: všechny hliníky mam se závažím uvnitř. Pokud nehází kolo (ráfek), není čeho se bát. Já ještě nechal dát na apolla, co měly nejmenší nevývažky, nízký závaží (má asi 2mm), aby standartní neštrejchaly o odvzdušňováky (v předu)
-> Pavel P..:

-> Syny:

-> Pavel P..: Hej krecka sem chtel ted napsat

-> doly120-ten třetí:o): křečka v pláštěnce

-> Matthes, záškodník z TechWebu: No třeba použil i něco jinýho

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Myslis? :) No muj rekord to neni :) Taky nezapomen, ze slecna muze byt vickrat za sebou :) A taky se nemusi delat jen tim co mas mezi nohama :D
-> Syny:
jenom?
blazen

-> doly120-ten třetí:o): Nesmis mu vse verit, to by mu upad.
-> Syny:

-> Zdeněk.: tak to vůbec neřeš, bylo to gumama,jinak lze vyvážit aniž by závaží bylo na límci
-> Matthes, záškodník z TechWebu: A den jeste neskoncil

-> Syny: Kecas 

7x mladou 

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Blesku 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: ty máš metalexe

Dneska sem měnil sedačky a myl auto.. Toť vše.. jinak zítra je tomu 3měsíce co mám řidičák :) Mám zasebou cca 10000km k tomu 4policejní kontroly z nichž 2x udělena pokuta a to 200 a 500

-> Nwkt: -> MATTESS: hale kluci, když mám APOLLA a na všech byly nabušený závažíčka zvenka na límci (dohromady 39 závaží po 5g
), ale přitom na vyvažovačce disky bez gum a závaží neházeli, jen jedno ale prej nic hrozného a na dispeji to ukazovali 5g, mám ho nějak nechat srovnat nebo to bude v pohodě. Nerad bych je zrenovoval, vyleštil a pak zjistil, že budu mít na límci zase závaží
a ty kola se dají potom vyvážit tak, aby zvenku nebylo vůbec závaží?

spravil som sablonu na puklice a takto to dopadlo uz nastriekane na skusku
dneska jsem odtahl kabro na srovnani toho naboreneho cumaku,snad jsem si vybral smulu na dlouho dopredu
-> Nwkt: přesně tak
-> Vojťas: Tyhle závaží na hliníkách je prasečina, tam se dávají lepící a nejlíp jenom dovnitř
-> MATTESS: no mozna sem je mel sundat a pak dat prevazit, protoze sem toho dost zbrousil, puvodni povrchovka plus hodne poskozenych vrstech od spreju, ale co uz,
-> Vojťas: vou no pekny :)
-> Vojťas: vypadají hezky, ale který jouda tam dal tahle záváží?

jinak ja ted po vecerech brousim a strikam :-)
-> Kaprof: nj ja sem to nezkoumal jsou tam moc maly pismenka 

-> Kaprof: přesně tak
-> Vojťas: viz.Kaprof
-> Vojťas: viz.Kaprof
-> Vojťas: soudě dle toho že na mapě je vidět chrast u plzne tak logisky dedukuji že plzensko