skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 106051 až 106100) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
SEDR na 130ku..... upadlo mi na něj kladívko..... asi 6 krát.. to je pech :-((
Sme s kamaradoj prevazeli od lakyrnika jeho 130 a na ceste dlouhy 5km sme potkali dva curaky co nemuzou rozdejchat skodovku, fakt kreteni
Sme jeli dost pomalu, kamarad bez skel... Hlavne ze kokoti musej predjet dve skodovky
Ale kdyby aspon predjizdeli inteligentne a ne tak ze nas div neodhodi do skarpy...

-> Tomas120Ls: :)
-> suri: oka men dohodnute.. som tam od pondelka do piatka :)
-> Tomas120Ls: no ok , tak ja ak budem mať čas a spomeniem si tak sa pristavím
-> suri: jj neboj pohoda.. ale ked za do toho pustim tak za mesiac nonstop prace by mohly byt.. v phode :)
-> Tomas120Ls: veď jasné však sranda :)
-> suri: myslsi ze mam na to cas? sak ja sa musim na maturitu ucit a cez zimu aj tak na nen nechodim.. a to budem riesit ked pojde do povod stavu tipujem tak zacitakom juna
-> Tomas120Ls: bože veď dopravák a lamelu vymeniť mu je za ťažko . za 3-4 hoďky s 3 cigárami nemáš čo robiť
-> suri: sak som bol pecatit. an nej ale som sa nemohol ponut mui lamelu menit.. a chcem ju dat do povodneho stavu a spravit s nej lestenku..dufam ze to pojde :) neni cas na to ani pocasie na vymenu :)
-> Tomas120Ls: a škodovka nejazdí?
-> suri: oka men dohodnute :) mozno dojdem aj v pondelok na ibize. ale neviem na isto nemam STK 

-> Tomas120Ls: pokúsim sa :)
-> suri: dodji ak ked ma budes niekde vydiet.. povedz ze si suri.. ok?
-> Tomas120Ls: uvidím ako bude čas , alebo na chodbe .. ja teba poznám tiež len z videnia takže tak
-> suri: no mozno hej.. ale aj tak dojdi :) pokecame :)
-> Tomas120Ls: 1- C prezývka žemlo a istotne vieš o koho ide
-> suri: to maj fak.a.. :) ved normalne dojdi.. za mnou..:) a ty si kolkak? dodji za mnou a ukaz kto ma problem..
-> Tomas120Ls: poznáš ma . celá škola sa mi smeje za vzťah k bufetu a nadváhu . :)
-> suri: jj tak tak. ako vravis .. inak uz by si aj za mnou mohol dojst ze kto si.. ty ma poznas aspon z videnia. a ja nic 

-> Tomas120Ls: tak hlavne ešte nech sa podaria ústne .
-> suri: fuu no neviem este slovina asi nic moc.. upne nieco ine ako nam vraveli a veci ktore sme nestihlin a normla slovine litike prebrat tam boli takze dtak a anglina no to tiez tak nejak... ale dufam ze bude dobre uvidime este je utecha ustnych..
-> Tomas120Ls: maturity ako dopadli?
-> suri: jj
ale v lete teda ked bude pekne pocasie budu biele elektrony. a par drobnosti 

a to neni vsechno ted abych se stydel pred pritelkou ze sem akorat prosral vsechny prachy za motor kterej nejezdi
-> Tomas120Ls: ZV xxx BG ??
to je dneska den kua
ze prej prijede ten krypl co me prodal ten motor a zprovozni to pak cumel do schemat jak kokot samozrejme ze az po hodine mu doslo ze ta elektrika je na tom z felicie a ne z fabie jako kdybych m uto nerikal pak mu zavolala mama ze se rosekala tak sem to zapojil aspon tak aby sel proud na halluv snimac a tlakovalo cerpadlo pak von prijel zkouseli sme jestli to dava jiskru kdyz se zastartuje samozrejme ze nedava tak ja pak rikam ze by mela jeste zabzucet skrtici klapka kdyz se votoci klickem a von hm dopici tak to se musi nastavit na VAG tak ja sezenu schema na zapojeni diag. zasuvky a vodjel...ten me sere ja potrebuju jezdit a ted to nikdo neumi zprovoznit nebo co doprdele....myslite si ze me nakej servis sprovozni MPI v rapidoj??za naky prachy ze kterejch se neposeru?ja se ztoho poseru ted kdyz sem prodal rapidacky sani a karbec tak to najednou budu potrebovat protoze nikdo tohle neumi dat dokupy...neni tady nekdo na virtu z hradce kdo by to udelal ja uz totiz nevim

-> pyroman: :o)
-> Fén: asi vím co tím myslíš

-> bflm: Mám FF i Operu, ale ty používám pouze ke kontrole zobrazení při tvorbě stránek.
-> pyroman: Na otázku proč IE mám jednoduchou odpověď a to: Proč škodnou, když ostatní auta (programy) jsou bezpečnější a rychlejší. :o)
-> Fén: Mě ie vyhovuje a nemám důvod používat něco jiného
-> Fén: no původně sem to chtěl napsat, proč ste zvolili IE, ale nejprve zjišťuju co je zač nová verze
... já teď testuju google chome a relativně to ujde

-> bflm: Jsem jenom zvědavej, kdo jako první napíše, že si máme zvolit FF nebo Operu. :o)
-> pyroman: Tak pro mě to má výhodu proti IE7 třeba tu, že v adresním řádku můžu mazat jednotlivé adresy a tak tam mám vždy jenom ty co navštěvuji pravidelně. A nebo třeba když potřebuji najít na netu co znamená nějaký výraz tak ho označím, kliknu na modrý čtvereček který se zobrazí a zvolím fci vyhledat pomocí strýčka googla.
-> Fén: -> bflm: jaké má IE8 výhody????
-> Fén: Taky to samé
Nainstaloval IE8. :o)
Evž@ 19.03.09 20:23:08 napsal: Dnes sem dělal nějaké výfukové svody a dolaďoval příčňák ale mimo jiné jsem si před chvílí přečetl tento inzerát a málem mě kleplo

skoda-virt.cz/cz/.../1085 19-r ozprodam-madcar-ii
Ty vole tak to cumim......

skoda-virt.cz/cz/.../1085 19-r ozprodam-madcar-ii
Ty vole tak to cumim......

-> ZNALCI :
ako rozoznat blok motora Š100 a Š105 ??? vdaka

-> Pavel P..: Ty nerej, a zpravuj telefóny 

-> David29: a nevyklopil si je do Vltavy?

Tak já dneska s Garde vezl nevěstu, ženicha, sebe (jeden svědek) a druhýho svědka na svatbu 

-> mototechna: abi pri velkom znizeni nenarazalo do karoserie
zasklival jsem zadni okno, uz jsou vsechny tonovany...a koupil jsem 14"gumy
-> mototechna: nemas zac ;)
premýšľal som nad tým otočeným ramenom, podložka mi bola jasná... Dík
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Pravda pravda... nove auta ziadna slava.... na spotrebaku - C Xsara, 6 rosnom mam o tejto zime solidne chyteny spodok... sice len povrchovka, ale na jar sa chystam spravit par zachrannych zasahov... frantici nejako zabudli na nejaky pruzny nater spodku, ktory by auto chranil pred kamienkami...