skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 105901 až 105950) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
J3STER 22.03.09 19:19:56 napsal: → Klubko_: Budeš zkracovat ručku nebo tunel? Já jsem zkrátil tunel a není to ani poznat.
no ja te nevim. Ja kdyz dam rucku dolu, tak mi akorat doseda ten cudlik na tunel, takze si ani moc nezavazi. Uvidim, kam se to pohne, az pod radio prijde ten plech, ke kterymu to pridelam. A mozna by se tunel u rucky dal spustit este kousek niz a ani si to nebude vadit.

-> jarda.u1: to víš,jsem štastný,já tohle štěstí abych měl slečnu nemám,a to je mi už 31,snad ten malý sestry po mě podědí Rapida
-> Bery: ten smiech nebol naschval :) som len zartoval ze mas podvozok taky na skoduli nic proti 

-> Petuli: spis podekuj sestre,ja se na tom nepodilel

-> jarda.u1: mooooc díky:-)
-> Petuli: Tak to gratuluju strejdo........

tak já dnes navštívil porodnici,pač se sestře narodil malý Michalek:-)
-> Bery: Krasnej Rapid,nejel si s nim nahodou zavody Berounsky vrch?

a pak se přivezlo auto z lakovny... konečně bez hagusů a taky nové čelní zrcadlové sklo

nejdřív se ještě trochu potahovalo a přidělávaly se doorboardy k výplním...
tak sme kilco vazli jeste jednou plnicem prebrousit a v tydnu vrchni lak

-> Klubko_: Budeš zkracovat ručku nebo tunel? Já jsem zkrátil tunel a není to ani poznat.

-> Tomo: Barkas
-> Bery: to bude ale skodofka
co to je ???

-> aceboss: taky jsem přetěsnoval. v pátek jsem sedl a všiml si mokra,ke všemu se nám rozlétly ložiska na poloose ve feldě a tak bylo v sobotu a zábavu postaráno
Tak jsem dneska očistil a hodil do základu plechařinu,co jsem si dovezl minulej tejden na eRko.Konečně to mám z krku
A včera asi 4x odvzdušnoval brzdy a nic tak jsem to vzdal přetěsnil válec a už je pohoda
.Ještě seřídil klaviaturu projel,zaparkova a byla tma

-> ZbyŠek: preco to trochu neocistis? hned by sa pracovalo lepsie.-.ci ty tak mas rad?:D
-> poldy: Rychlobeznej z novejsich typu feldy.
tak som sa opet hral s koleckami a nastriekal som este bejzbalovu palicu
-> poldy: Je z mototechny, nejnovejsi typ...
Tak jsem včera vytáhnul GLSku po zimním spánku z garáže, a hlavně jsem nezapomněl foťák

-> poldy: normálny rýchlobežný štartér
Zdravim vsetkych,nechce sa mi zakladat novu temu ,chcem sa iba spytat ci nevie niekto z coho je tento starter ? je to v 120tke,diki
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no, presne to se mi stalo na 105tce ale to nejak samo 

-> bflm: A kousne se vacka na prostrednim lozisku. Ale treba jezdi na M6A 

-> ZbyŠek: Ale olej ti to rozpustí a ucpou se kanály
-> bflm: vim ze je to takove blbe ale mam to najezdeni a nejako mrte se stim srat nechci ( kdyby to mel byt zavodni motor tak to udelam tiptop )
-> ZbyŠek: Proč jsi ten sajrajt v motoru neočistil?
-> Kaprof: ja vim
je to provizorne pridelany
(takze na furt) nemam totiz ten plech pod radiem, tak to mam jen pritazeny stahovacima paskama
ale spravim to 

-> Klubko_: maš to nak nakrivo

-> Petas.Kejdz: nastesti ne
vcera sem zapojil novy petrolejky na predek. Nahl sem jim zvlast 4mm^2 dratek az od starteru, pojistku na kablik
a po prvni vecerni jizde sem zjistil, ze 2x100W oslnuje i me samotnyho, takze dame 2x50W

vcera sem zapojil novy petrolejky na predek. Nahl sem jim zvlast 4mm^2 dratek az od starteru, pojistku na kablik

-> Klubko_: Tvoje vlastní zkušenost ?

Matthes, záškodník z TechWebu 21.03.09 21:22:15 napsal: → Syny: Kecas
sex se Synym je jako japonske jidlo. Male porce, ale v tolika chodech 

-> jarda.u1: yes
-> mototechna: Krasa,to je tvoje vyroba?

MATTESS 21.03.09 18:54:08 napsal:
→ Tomo: nene, nedělámty krávo,tam by som veru nechcel bývať :D
→ Tomo: nene, nedělámty krávo,tam by som veru nechcel bývať :D