-> vaclav785: to lizatko je z ABS..beru s nim snad o všecko co jde..ale co bych neudělal pro parádu:-)...pravda je taková že naopak budu davat lizatko z obyčejne verze CL ktere je nižší aby to bylo výš:-(
-> Dave - ten pátý: no...střikal jsem je barvou vlastní výroby ...pane ty puvodni co jsem lakoval byvaly majitel tak vyborně opravil že prostě musely jít jiný (z druhe strany byly laty plechu jedna dokonce 10 x 15 cm..nabodovana asi pěti bodama a zvnku byla tuna kitu...ja sem u toho brečel..ale smichy...v lete se planuje komplet celolak do černé perleti..
dnes sem hlavne zkoumal, proc mi nejede starter. Vymontoval sem ho a zkusil ho na nabijecku. Zdalo se, ze vrci. Pak sem zkousel, esi tece ze spinaciho dratu stava. Tekla. Tak sem ho tam dal zpatky a vali to. Asi byl je zoxidovanej ten spinaci faston
no a pak sem se vrtal v cocku (cistil) az sem rozvrtal pistolu ulomil sem tam spinaci plisek posusvu dratu viz obrazek. Misto plisku je bila cara
-> vaclav785: ne to ne...nebudu,ikdyž by mě to třeba bavilo...škodovky by procházeli všechny,cizí auta každý druhý Cčkový a všechny Bčkový závady jen se snažim dělat jim kšefty aby byly vstřícnější
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jo ty budeš na STK? to bych někdy zajel ale ne často tak jednou za dva roky možná víckrát podle aktuálního počtu aut
Ja sem dnes na zkoušku nasadil letní plecháče na barumkách OR 34...ale stačí mi to....neeeeee kecam...sou to RHčka z porsche:-)...kola dělaj auto...slintal sem u toho
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: kde jako u nas ve velimi sou taky mirny no laka me to nač mit dvě emka když mužu mit užovku na mko podvozku atd
-> Kaprof-echt Gottwald: hele ptal jsem se na jedný stk zda projdu když mám auto úzká kastle 81 rok,na 130 nápavách a bylo mi řečeno že pokud to bude svítit,brzdit.....tak neviděj problém)
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: twado ja bych ze svy šedy rad udal oužu vzadu už to mam ale že by se mi chtělo každy dva roky prendavat blatniky
-> havlik: jo ta 77 prdelka má taky svoje kouzlo,asi to už takhle zůstane,lr vana byla jen na zkoušku,bylo to zajímavý ale co si budem povídat řidičák mám jen jeden....
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: pekny:) hele jak to maš s papirama ty to maš puvodně mko snad žj ale z čeho maš papiry ja uvažoval že bych jedno mnko predal na oužu:)