skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124225 příspěvků (zobrazeno 105851 až 105900) od 06.12.2007 do 23.05.2025, založil/a iDawe
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jj trochu to tak vypada :) díkes, budu se snazit :)
-> Majkl: ved joke, nie? Ale ked sa na to clovek pozrie len takym rychlym pohladom......
Ale vazne, vyzera to pekne, drzim palce

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ne to je kábro
Majkl 24.03.09 00:06:36 napsal: Majkl 2011
To je 120 Pickup?

a toto som robil vcera. vymenil som sinchron 1 a 2. vymedzil jednu volu na hnacom hriadeli. dovod hucania. normalne pod 5kovim koleckom to lozisko malo taku volu ze som ho hybal do stran

Práve som zobudil DuriQ-a. Volám mu takto o 7:08 a on proste spí... V Prešporku, o siedmej ráno, a spí... Tie diely, pre ktoré si idem, budú asi s prirážkou...
-> Majkl: asi mame stejne data dokonceni

-> Syny: jj to je dle me realny cil 

-> Majkl: Hehe - 2011? To nejak taky planuju dokonceni :) Doufm, ze mi to vyjde, nerad bych to protahoval dyl... Ale buh vi...
-> Majkl: nz

-> Kaprof-echt Gottwald: urcite bude!
díkes..

-> Majkl: vypada to pekně držim palce at to tak bude i v realu:o)
-> Majkl: No to já vim, ale když tu napíšu že mám 0 bodů, tak ten kdo to neví si bude myslet, že jsem bez not...
-> Majkl: -> Dave - ten pátý: Lepší se neptat, ještě bych šel domů pěšky 

-> Dave - ten pátý: kdbys to mel v plnem poctu tak jsi bez papiru :)) pokud nemas nic tak mas prazdny pocet 

-> Nwkt: Ne jenom pracovat...

Jo a když jsem byl na tom jednom úřadě, tak jsem vedle slyšel týpka, jak křičí na paní u přepážky - Ale do pr**le, já to auto prostě neřídil, tak jak mi můžete strhnout body bez mého vědomí! Já ten řidičák potřebuju...
Tak jsem si taky radši nechal vyjet svůj bodový stav a je to všechno v plném počtu a byl jsem paní pochválen...

Jo a když jsem byl na tom jednom úřadě, tak jsem vedle slyšel týpka, jak křičí na paní u přepážky - Ale do pr**le, já to auto prostě neřídil, tak jak mi můžete strhnout body bez mého vědomí! Já ten řidičák potřebuju...

-> Dave - ten pátý: Chceš podnikat nebo co?
Já dnes běhal po úřadech - potřeboval jsem výpis z TR - prázdný (naštěstí)
A pak další papíry a papíry a papíry...

-> Syny: : kdyby slo o penize tak to nedelam :-D jestli mi rozumis... 

-> T: Dokytujes? To je pak docela draha sranda bez vizualniho vysledku, ne?
-> Syny: : ano ano :-) ale jestlo to bude carbon design nevim,podle toho jak se povede vyloupnout no...kdyz spatne tak to dokituju a bude jen lehka no :-D
-> T: No delas karbonovou kapotu ne? To jsou vlakna uhliku "zalisovana" v pryskyrici ne?
-> Syny: : ted nechapu ani jednu otazku :-D :_(
-> T: Delas kompozitovou kapotu jo? To sem na to zvedavej - jeste to budes davat do pryskyrice?
-> havlik: : ano,ne
-> gim: : ano
-> aceboss: : ne

-> gim: : ano
-> aceboss: : ne

-> T: Není to náhodou zadní kapota na stovku?

-> havlik: vypada to jako zadni kapota na erko
-> T: co to je? něco z karbonu nebo nějakej potah na sedačky?
> Apple STS Chvojkovice-Brod< ja taky bohuzel to neni nase dilna ale diky za to ze tam muzeme delat
-> filcek: pěkné, já ci taky takovou dílnu

-> Gemini: výkon?
-> škodík: no to teda byly...tak se pochlub jak pokračuješ

já jsem tady
a jinak spreje už jsou minulost a stejně nebyly to reflexní

-> doly120-ten třetí:o):
já bejt jim tak za tu vostudu se sprejema už radši nechodim na virt

-> Gemini: 1,2 orgač
tak treba potom dajake video pridat nech sa to tu trocha ozivy ...

jarda.u1 22.03.09 19:42:42 napsal: → Bery: Krasnej Rapid,nejel si s nim nahodou zavody Berounsky vrch?
Kdepak, vrchy jezdí Bery jen rekreačně, tohle je rally auto

Majkl 23.03.09 11:30:45 napsal:
→ bnjaro – bnpodzim: aha, stejne nechapu
jeden zdejší nejmenovaný člen používá místo základní barvy reflexní sprej
→ bnjaro – bnpodzim: aha, stejne nechapu

jeden zdejší nejmenovaný člen používá místo základní barvy reflexní sprej

Majkl 23.03.09 09:55:24 napsal:
ulikzel jsem a vyhazoval dily co nebudu potrebovattakze plachtu si nehavas a auto vyhadzujes ? :D

ulikzel jsem a vyhazoval dily co nebudu potrebovattakze plachtu si nehavas a auto vyhadzujes ? :D

-> ZbyŠek: to je snad jasne ne...
gabo000000 22.03.09 18:13:46 napsal: → ZbyŠek: preco to trochu neocistis? hned by sa pracovalo lepsie.-.ci ty tak mas rad?:D
Tak to jeste ocistim......kvuli kanalum aby se to nahodou neucpalo
Tak to jeste ocistim......kvuli kanalum aby se to nahodou neucpalo

-> Gemini: gratulujem