-> Nwkt: ba ne kamaráde,máme na to jinej fígl.cesta z madraček až před garáž a pomalu šoupat až ven,potom na madračkách otočit,hodit jakoby na kola a otočit na druhou stranu.No a potom jen znova zatlačit do garáže.
-> gabo000000: dík.no snažím se.myslel jsem si že je lepší svářet v celku ale když jsem viděl jak sváří kamarád kterej to umí tak sem to taky před nedávnem zkusil a docela to šlo.je to úplná paráda s tím svářet.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 105651 až 105700) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> MOLSO: ty si ale sikulka :)

Dneska som poumyval povysaval sluzobnu feldu, dofukal jej gumy a dobil baterku. A nakoniec som zistil, že tam je olej o 3000km dlhsie a uz mal byt davno vymeneny
a potom som makal na aute, namontil štartér, zapojil, vyskúšal a teraz riešim elektrikuu

a potom som makal na aute, namontil štartér, zapojil, vyskúšal a teraz riešim elektrikuu

-> Mantrabeach: pekne zvaras na to ze si len nedavno zacal

Ultim 27.03.09 21:59:04 napsal: → aceboss: rekni to na rovinu,flakas se …
Njn šak víš jak to s nou je
ale ted už je plotek pěkně venku a zase mám dílnu volnou
takže zase můžu něco udělat....
tunerlada 27.03.09 22:36:21 napsal: Ultim 27.03.09 21:59:04 napsal: → aceboss: rekni to na rovinu,flakas se …
teď se to provalilo 
Ty račí pomlč a už se autoškolu
pač kdy došel větší vítr tak Ti odnese Rapida i s přístřeškem.

ale ted už je plotek pěkně venku a zase mám dílnu volnou

tunerlada 27.03.09 22:36:21 napsal: Ultim 27.03.09 21:59:04 napsal: → aceboss: rekni to na rovinu,flakas se …

a následné nasazení na auto... svítí sluníčko, tak na co letňáky.
-> Mantrabeach: To jste otočili v takhle úzký garáži jo 

Tak já dnes opravil držák stabilizátoru protože už mi prodali všechny origo mosty a druhovýrobní se mi nelíbil.A taky už ty sváry snad stojej alespoň trochu za to.je to radost s tím cočkem dělat
.jo a taky sem otočil kastli na druhej bok aby se mohlo dodělat všechno.Díky TArgovi a tchánovi. 

No tak dnes sme s otcom stiahli cca 100l vinka..
takze kto pride na poharik? 

tak ja som dnes prevetral skodulu :) a prezrel som cvo vsetko mam na \"kilo\"
vysledok...celkom slusne podla mna ...:)
zasterky sice nie na kilo ale su nove mozno do sveta ... , zvyhaky,radio :D,puklice 5ks,tesnenie pod hlavu,spatak-chromovy-zaf arbeny ciernou farbou neviem preco ? :( , stierace komplet nove zabalene este,nejake rameno,smerovka -nova,stitok,akasik hadicka :D , pumpicky, brzdove oblozenie do bubnu,a nova nadobka na ostrekovanie skla :) :D:D:D

vysledok...celkom slusne podla mna ...:)
zasterky sice nie na kilo ale su nove mozno do sveta ... , zvyhaky,radio :D,puklice 5ks,tesnenie pod hlavu,spatak-chromovy-zaf arbeny ciernou farbou neviem preco ? :( , stierace komplet nove zabalene este,nejake rameno,smerovka -nova,stitok,akasik hadicka :D , pumpicky, brzdove oblozenie do bubnu,a nova nadobka na ostrekovanie skla :) :D:D:D
-> Gryzly: hezky

Jsem se včera trochu neudržel a zase jsem si znečistil auto.
-> Kaprof-echt Gottwald: Lakováno komaxitem nebo alkytonem?

Ultim 27.03.09 21:59:04 napsal: → aceboss: rekni to na rovinu,flakas se …
teď se to provalilo 

-> aceboss: rekni to na rovinu,flakas se ...
skoro sem ji dodelal par detailu a zejtra jde na auto
sry za kvalitu fota:(

Chlěl jsem dneska dělat brzdy,ale na konec budu dělat na něčem pro domov tedy spíše pro dvůr
Tak jsem jen uklidil podlahu
opřel o zed a mákám na plotku

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj,to by bylo fajn akorát máme úzký francouzký okno,ikdyž mám jen užovky

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> Kaprof-echt Gottwald: tlmiče v boruvkové omáčce a doplnky s brusinkama
myschaak: tak makej at taky už bydlíš sám když bude lucka na noční tak můžeš v obyváku strojit gls

myschaak: tak makej at taky už bydlíš sám když bude lucka na noční tak můžeš v obyváku strojit gls

Matthes, záškodník z TechWebu 27.03.09 20:04:27 napsal:
→ myschaak – diverzant s koženou brašnou: To by bylo
dobre ne?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Podle toho co by dostal.
→ myschaak – diverzant s koženou brašnou: To by bylo
dobre ne?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Podle toho co by dostal.

MOLSO 27.03.09 16:14:03 napsal:
→ Tomo: tak to ju maš rozladenu … ked je vlhko a studeno
motory idu ako besné
moja ide naopak

→ Tomo: tak to ju maš rozladenu … ked je vlhko a studeno
motory idu ako besné

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: co to vařiš

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: To by bylo dobre ne? 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no ty krávo
to by mi doma daly

Dal sem kliku do bloku a pripojil k ni ojnice. Pak dal este hlavu... 

tak po dlouhem schaneni novych blikru sem se pustil do repase tech satarych
-> Max: tak já sem pánem svýho bytu takže pohoda, jen musím jít na chvilku ven, sem jaksi sfetován, ale mám hotovo

a mame novy letni papucky
Kumho 176/65/13
ale stejne by to na tyhle 6" chtelo sirsi a nizsi

ale stejne by to na tyhle 6" chtelo sirsi a nizsi
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak to seš dobrej....mě už doma takovýhle věci tolerovaný nejsou....nejde ani tak o mladou spíš jako o psa. víc barvy by bylo na něm ;o)
-> Tomo: tak to ju maš rozladenu .... ked je vlhko a studeno motory idu ako besné 

ráno sem se byl juknout v zaměstnání,zdali budu mít co dělat, nikoliv, tak sem jel domu, koupil si alkyton, a v kuchyni ,páč venku chčije ,natírám tlumiče a brzdiče na báwo

-> suri: ja sa nechcem hadat
len mne sa zda ze ked idem so skodulou v skaredom pocasi a nastartujem ju tak je taka leniva aj ked sa zohreje ... a ked dam cestou co chodim len 110km/hod. . a ked nastartujem v peknom slnecnom teplom dni,tak motor ide ako besny utrhnuty z retaze a toucestou dam v pohode 120Km/hod , dalo by aj viac len uz ta cesta ta dobra cesta na tych 120Km/hod konci a treba znizit ... 

-> Gryzly: nejses prvni, kdo mi tohle uz rekl 

Dnes se mi podařilo koupit tuhle hadici za neskutečných 150 Kč ....trochu předražené ne?...www.auto-pilot.cz/1314088
/.../Catalog.aspx?product=
19...
-> Klubko_: Do tejdne tam budeš mít aj tachometr, pedály a volant, co? 

upravil sem sklon nadvarenejch drzaku sikmejch. Protoze se tim nadvarenim zmenil uhel a na vnitrni strane se moc mackaly silentbloky v sikmejch
potunil sem tahlo prevodovky. Bohuzel mi to trochu uteklo, takze zatim skoro nejde radit zpatecku
-> Vojťas:
ale ja se nechcu léčit 

-> MOLSO: neboj urcite se to da lecit 

peter13789 26.03.09 20:24:41 napsal:
a dačo na moje gardečko
juu to je krááása
(

)
a dačo na moje gardečko

rozbrzdil sem rapida,po 14dnech nové prasátko, a od podzimních doks poprvé umyt a přeběhnut leštěnkou už to zas vypadá jak auto, ještě vykydat vnitřek

-> Tomo: tak to je milka nejveci ;-) do karbecu by melo jit idealne vzduch o teplote 5 stupnu ;-) se kouknu kde maj vsechny auta sani ;-) z venku ;-)
-> disco_punk: všetko nie ... a je to prudko nákazlivé inak ... a tieto fotky mali byť s dnešnom nákupe sakra ......