skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 105801 až 105850) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> Pavel P..: A co kdyz ti ta v aute klekne? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ani jednu...
-> Pavel P..: Ani jednu jo, to neni mozny... ne neboj ja ji nechci 

Matthes, záškodník z TechWebu 24.03.09 21:20:13 napsal:
→ Nwkt: To bych musel ukecat Paju P. aby prodal… tady taky
vidim :)
já žádnou nemám vole.
→ Nwkt: To bych musel ukecat Paju P. aby prodal… tady taky
vidim :)
já žádnou nemám vole.
-> Nwkt: všechny ne, jednu poslední jsem kupoval já

-> bflm: až bude teplejc ted může chodit tak akorát po baráku
-> Nwkt:
Sysle II. 
-> LuisiLe: Passat.

-> LuisiLe: Passat.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: U nás už jsem všechny vykoupil já 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: z čoho je ta expanzka?

-> Nwkt: To bych musel ukecat Paju P. aby prodal... tady taky vidim :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Si mohl dát novou, tam je to poznat 

No jiste
Aspon nemusim sundavat vicko kdyz se chci mrknout jesi je dost vody 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: vyrovnávací nádržka?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Expanzka z něčeho divnýho
-> Kaprof-echt Gottwald: To je normalni 

-> zidlik: A kdy s ním půjdeš na procházku?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: bordel

-> zidlik: To mi prave vadi ze to sere takovy sracky, na to nemam naladu shanet a hrabat se v hmyzu 

-> ZbyŠek: dík vubec nesmrdí ale na údržbu to není sranda musíš mít dvě speciální žárovky v terárku jednu tepelnou druhou UVB jinak sežere to všechen hmyz co tomu hodíš ale musíš to vobalovat v D3 vitamínech a ve vápníku vodu to z misky moc pít nechce tak mu musíš hodně rosit terárko já tam u něj mám kapradí to von vokusuje..jinak mu vodu ještě kapu přímo do pusy..dneska dostal 4 cvrčky vobalený ve vitamínech ale kdybych mu těch cvrčků hodil 20 tak je taky zblajzne-> Tomo: no on ještě není dospělej tak se tolik nezbarvuje dospělý už sou daleko pestřejší a uměj se líp zbarvovat.....ale jinak poslušný zvíře hodíš mu jídlo sní ho.. vypneš mu světlo ihned jde na svoje spací místo a hned usne
-> zidlik: kua ono to chyta stolovu farbu ... :D nie ze ho dade niekedy pripucis ... :D

-> zidlik: je to na udrzbu tezke, nebo tomu staci akvarku vodu (sul a chleba
) a nejake to zradelko......smrdi to ?

-> zidlik: krasny to kousek.....

-> Majkl: hezký!

-> Majkl: parááda, celou dobu koukám na kábro a řikám si je to stejná barva nebo neni?? teď sem sice zjistil že neni stejná jako mám já na autě....za to mám 4631 safírová modř, ale to jen tak že mě to zaujalo
každopádně ať se zadaří 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: cca ano :) snazil jsem se to trefit ale nevim no.. kazdopadne Kralovská modř 4633 pouzivana co ja vim jen v roce 1990 na export
-> Majkl 24.03.09 00:06:36: co to je za odstín barvy, ta co je ted na autě?
-> Majkl: ja vim, ze to je Tilerovo :-D
-> Matsoft: je to levak otocenej zrcadlove :) takze ma i znak na masce na spatny strane..
-> Majkl 24.03.09 00:06:36: nejak to nema vicko nadrze? ze by tuning?

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jj trochu to tak vypada :) díkes, budu se snazit :)
-> Majkl: ved joke, nie? Ale ked sa na to clovek pozrie len takym rychlym pohladom......
Ale vazne, vyzera to pekne, drzim palce

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ne to je kábro
Majkl 24.03.09 00:06:36 napsal: Majkl 2011
To je 120 Pickup?

a toto som robil vcera. vymenil som sinchron 1 a 2. vymedzil jednu volu na hnacom hriadeli. dovod hucania. normalne pod 5kovim koleckom to lozisko malo taku volu ze som ho hybal do stran

Práve som zobudil DuriQ-a. Volám mu takto o 7:08 a on proste spí... V Prešporku, o siedmej ráno, a spí... Tie diely, pre ktoré si idem, budú asi s prirážkou...
-> Majkl: asi mame stejne data dokonceni

-> Syny: jj to je dle me realny cil 

-> Majkl: Hehe - 2011? To nejak taky planuju dokonceni :) Doufm, ze mi to vyjde, nerad bych to protahoval dyl... Ale buh vi...
-> Majkl: nz

-> Kaprof-echt Gottwald: urcite bude!
díkes..

-> Majkl: vypada to pekně držim palce at to tak bude i v realu:o)