skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 105601 až 105650) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> David29: Prosimte jak mohlo prset, ja sem od praglu kousek a zadny dest 

A musim si koupit hever s kolečkama... z tý pneumatiky to tam nešlo za boha nasadit.. Ještě tam musim nasadit rozdělovač...
-> David29: V Praze pršelo
? jja u nas a v Časlavi na srazu chodil v triku za slunka

-> petr s, Nwkt: Pršelo a sralo mě to
Půlku času sem prokecal... jo, a vytek mi olej a zase sem musel volat hasiče 

Ja dal do bloku castecne rozvody, od soukoli po zdvihatka 

-> David29: celej den si dělaš srandu
dyt je to par šroubu

-> David29: Jakejm?
-> David29: Jaké komplikace
Já dneska celej den implatoval do Sopíka motor ze 130
Kvůli komplikacím ještě nemám hotovo

celý odpo se seru s novýma poloosama, vyměním manžety, a jednu manžetu si pri nasazení do auta hned zkur..m,tak znovu, pak sem zalomil 2imbusy, paráda, nicméně to nevyřešilo rozklepání auta pro akceleraci, tak já už nevím co s tím
castecne hotovo......nova ucpavka do vodniho cerpadla, nove gufero v prsech.......
AC oumpa z novych dilu a pomalu dokoncuji pretesnovani.......
-> Mantrabeach: jo ja som na to bodovanie zasebou prisiel tiez len nahodou:) vyhoda je hlavne ze vies zvarat silnejsi prudom a napatim lebo zvaras kratko a neprepalis plech ale vysledkom je pevnejsi zvar
sem trochu uklízel,tak sem si sestavil takovouhle krásnou evoluci...(ve směru hodinových ručiček)
Byl ještě nějaký typ,který mi tam chybí ? (nemyslim hranáče 130/136)
Byl ještě nějaký typ,který mi tam chybí ? (nemyslim hranáče 130/136)
-> Pavel P..: no taky kdo jinej že

-> VeTëV: zejtra přijedu a šecko odvezu

-> VeTëV:

-> J3STER: alkyton:)
-> Kaprof-echt Gottwald: ja jim kus prodal - nesmis to jen tak davat . aby bylo na jednicku 

-> VeTëV:
hlavně to zas nedej cikanum

-> Pavel P..: nechces taky neco? 

VeTëV 28.03.09 18:23:27 napsal:
pripravuju rozprodej
vypadá to divně takhle vočesaný
pripravuju rozprodej

-> VeTëV: krásne pokračuješ ujo Vetev :)
-> Nwkt: tak to asi nekpane - hele todle auto to nanda porscheti behem 5 vterin - tak pritlac 

-> Kaprof-echt Gottwald: se nemsej - dvere uz nejdou kapota taky ne blatniky taky ne - no a podlaha kufru vypadla - tak co s tim - je to cele ohnile 

-> VeTëV: Za odvoz 

-> Nwkt: Ok kolik nabizis?
ted to ma i spravnej pocet dveri - pro tebe
ted to ma i spravnej pocet dveri - pro tebe

-> VeTëV:

-> VeTëV: Koupim 

Tomo:diik
...klasica Alkyton

-> Tomo: blondýnka s hezky vypadajícíma prsama, oblečená v růžový bundičce + bílá kabelka... TA NEMŮŽE BÝT PŘECE OŠKLIVÁ

Já se dneska vrátil z valašky

-> Zeke-ten šestý: to ježíšek....
-> Mantrabeach: Jeje, to ja nevim, ja mam horsi masinu, jen 4 proudy... 

-> beluska: nadhera :) cim si farbickoval blok ???

-> doly120-ten třetí:o): zajimavy,ze mi to dorucili do auta

-> Zeke-ten šestý: to je moje.. to sem ti posílal za ty díly

-> Zdeněk.: ved si ju ani nevidel poriadne :D:)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no tak jinak svářím asi tu 1.5 plech ale tohle jsem musel udělat pořádně aby to drželo.ty slabý plechy vařím na dvojku a posuv okolo čtyřky.Někdy dám trojku když chci něco provařit
-> Mantrabeach: Jo aha, ja myslel ze svaris tenky plechy a ne 4mm 

-> Tomo 28.03.09 14:37:35: pěkná slečna spíš

-> Matthes, záškodník z TechWebu: drát mám 0,8mm a myslím že jsem to měl na pětce v rozsahu od 1-10.na tu 4-5mm sílu materiálu bych mohl asi ještě i víc ale vařilo se dobře.A hlavně sem taky musel u prvního kusu dávat bacha abych neprovařil most skrz když jsem to tam dával přes díru.ten druhej kus už pak pohoda.Nepamatuju si kolik tam bylo proudu na displeji ale myslím okolo 100A.nechci kecat.
-> Vojťas:
absolutne netusim kde se tam vzalo,a me nechybi... 

-> Zeke-ten šestý: petikilo? stastny clovek 

Vyměnil jsem patici v levem prednim blinkru,patici hlavniho svetlometu,dolil olej,vymenil interierove svetylko,upevnil autoradio,vycistil a zprovoznil zadni mlhovku a nakonec sem pri uklidu prihradky nasel petikilo
asi odmena za peci o rapidka

-> Mantrabeach: Jakym dratem tohle varis a jaky proud? :)