-> Nwkt: -> petr s: -> gabo000000: neviem, kruzky to asi nebudu, horne casti piestov su v poriadky, videl som na pieste ako keby odlomeninu , ale skor to vypadalo ze to bolo sposobene s tym kuskom neviem coho co tam lietalo vo valci, teraz tam uz nie je....idem davat ten motor do kopy tak poslem na frezu, nech uberu z hlavy a snad tie nerovnosti zmiznu...(ale piesty som este nevyberal, takze ani kruzky nie su vylucene...)
-> maca: -> Majkl: ono tých plastových krytiek C stĺpikov tiež bolo ale viac druhov, viem minimálne o dvoch typoch a tie lišty na nich sedia trošku maličko odlišne. Ja som si tie moje lišty mierne doladil aby ku krytke pekne lícovali a neodstávali konce (koniec) lišty od krytky, aby o tie odstávajúce konce nešlo zavadiť.
Dneska jsem udělal - vyrobil....uchycení spolujezdcovy sedačky,uchycení pásu pro spolujezdce a dokončil vnitřní práh už jen jej přivařit.Příští týden snad už budou mít trubky na dokončení rámu.
Tak já dneska vyměnil nosník prahu kterej byl na padrť skoro a taky jsem dobrousil komplet podběhy,most opravenej a pár věcí okolo.Teď ještě zbývá zadělat nějaký otvory do dutin abych tam neměl bůhví kolik písku a můžeme jet na opískování