skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124212 příspěvků (zobrazeno 105501 až 105550) od 06.12.2007 do 21.05.2025, založil/a iDawe
-> vhml: presne na to som myslel aj ja, ale nakolko motor sa uz takto dostal ku mne, tazko povedat...
Tak sem nahodil rozvody olejový čidlo dotáhnul hlavu azačal sem řešit ještě dodělání sacích svodů pumpy a rozdělovače.. Pumpu sem repásnul a musim ji umýt.. No a k tomu se váže i moje otázka.. Jak na oxidaci na motoru? Fabka má problem hlavně v tom že je celá zoxidovaná a od oleje to skoro vubec nejni no a já nevim čim to mám odstranit

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: neupadla ti elektroda ze svíčky?
-> Pavel P..: Co to bylo za diru smankote
Mas mit poradny offroad 

zapadnul jsem do díry a zustal viset na obrubníku za tlumič.....

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: na 90 procent ti píst praskl a kroužky vylezli ven
-> Mantrabeach: hotovy zvarac :) poc pekne porobene ,pozvarane dobra praca

-> J3STER: spravne
-> Nwkt: -> petr s: -> gabo000000: neviem, kruzky to asi nebudu, horne casti piestov su v poriadky, videl som na pieste ako keby odlomeninu , ale skor to vypadalo ze to bolo sposobene s tym kuskom neviem coho co tam lietalo vo valci, teraz tam uz nie je....idem davat ten motor do kopy tak poslem na frezu, nech uberu z hlavy a snad tie nerovnosti zmiznu...(ale piesty som este nevyberal, takze ani kruzky nie su vylucene...)
-> Gemini: Mikuni?

-> Nwkt: nejspis sa mu nieco dostalo do sania nasledne do motora alebo polamane piesty akruzky a take veci

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: Popraskali ti kroužky
-> darabos - www.mscfilakovo.sk: wtf?
dnes jsme měli takovej mini skoda.virt srazík u mojí garáže 
hany 2krát, fíďa, martin 686

hany 2krát, fíďa, martin 686
-> petr s: elektroniku nestiham.......tak zatial aspon takto :)
-> maca: -> Majkl: ono tých plastových krytiek C stĺpikov tiež bolo ale viac druhov, viem minimálne o dvoch typoch a tie lišty na nich sedia trošku maličko odlišne. Ja som si tie moje lišty mierne doladil aby ku krytke pekne lícovali a neodstávali konce (koniec) lišty od krytky, aby o tie odstávajúce konce nešlo zavadiť.
-> Gemini: Jsem myslel že dáš klapky
.. asi sem se zbláznil.. 

-> Gemini: ;) gratulujem.
-> maca: Tyjo to je palka docela :(
-> OndraST: ee sednou přesně,blbě nafoceno

-> Majkl: Já myslel na délku ?
-> OndraST: nene tak to ma byt... podivej na prazdnou mrizku ta plosinka je siroka..
vyhodil sem posledni starou věc na autě
zitra nakoupim par blbustek a pujde na auto ta nova 

-> maca: 11:47:45 Nejsou nějak delší ty štítky oproti té plastové mřížce ?
Nebo ta fotka klame.
Nebo ta fotka klame.

Matthes, záškodník z TechWebu 29.03.09 17:21:12 napsal:
→ maca: Na kolik to tak vyslo cely auto prken?10030kč a to tam ještě nejsou trámky na příčky,šrouby,uchyty.barv a,vruty,vrtáky....
→ maca: Na kolik to tak vyslo cely auto prken?10030kč a to tam ještě nejsou trámky na příčky,šrouby,uchyty.barv a,vruty,vrtáky....
Dneska jsem udělal - vyrobil....uchycení spolujezdcovy sedačky,uchycení pásu pro spolujezdce a dokončil vnitřní práh už jen jej přivařit.Příští týden snad už budou mít trubky na dokončení rámu.
-> maca: Na kolik to tak vyslo cely auto prken?
Matthes, záškodník z TechWebu 29.03.09 17:12:38 napsal:
→ maca 29.03.09 11:46:04: Me asi taky v lete ceka. Planky
si delal nebo koupil?koupil v Hornbachu,tam byly nejlevnější
a odsrala to octavia
→ maca 29.03.09 11:46:04: Me asi taky v lete ceka. Planky
si delal nebo koupil?koupil v Hornbachu,tam byly nejlevnější

a odsrala to octavia

-> maca 29.03.09 11:46:04: Me asi taky v lete ceka. Planky si delal nebo koupil?
Úpravil jsem otvíráni přední kapoty pomoci vzduchových vzpěr.Je to super.

Tak já dneska vyměnil nosník prahu kterej byl na padrť skoro a taky jsem dobrousil komplet podběhy,most opravenej a pár věcí okolo.Teď ještě zbývá zadělat nějaký otvory do dutin abych tam neměl bůhví kolik písku a můžeme jet na opískování

Strasna sila.......skusali sme rapidu, konecne zapojili tachometer...... 0-100kmh tachometrovych , posadka 2 ludia - vysledny cas 6 sekund (realne tam bolo 90 kmh, 2. kvalt)

no a ja jsem jsi o vikendu vyzvedl mtx ze spitalu,uz je zase mezi zdravymi

tak sem zadělal na převodovku hallův snímač a zejtra udělám vývod na diagnostickou zásuvku abych se mu moh kouknout na zoubek pročpak nejede

-> Tomo: jak se da na takovou vec prijit? Aby me to nahodou taky nepotkalo 

dnes po viac ako dvoch rokoch pretocil starter motor

-> Syny: to máš sice pravdu ale tam sou aspon česky značky PAL kdežto tenhle budik je uplně jinak řešen nemluvě o fondu

-> Bery: dá to zabrat....navíc když je těch kol 6,vid :-)
-> filcek: parada :) juu ... uz sa tesim kedy bude kompletne kilko :)
dufam,ze bude medzi stovkami :)