skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 105501 až 105550) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> darabos - www.mscfilakovo.sk: na 90 procent ti píst praskl a kroužky vylezli ven
-> Mantrabeach: hotovy zvarac :) poc pekne porobene ,pozvarane dobra praca

-> J3STER: spravne
-> Nwkt: -> petr s: -> gabo000000: neviem, kruzky to asi nebudu, horne casti piestov su v poriadky, videl som na pieste ako keby odlomeninu , ale skor to vypadalo ze to bolo sposobene s tym kuskom neviem coho co tam lietalo vo valci, teraz tam uz nie je....idem davat ten motor do kopy tak poslem na frezu, nech uberu z hlavy a snad tie nerovnosti zmiznu...(ale piesty som este nevyberal, takze ani kruzky nie su vylucene...)
-> Gemini: Mikuni?

-> Nwkt: nejspis sa mu nieco dostalo do sania nasledne do motora alebo polamane piesty akruzky a take veci

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: Popraskali ti kroužky
-> darabos - www.mscfilakovo.sk: wtf?
dnes jsme měli takovej mini skoda.virt srazík u mojí garáže 
hany 2krát, fíďa, martin 686

hany 2krát, fíďa, martin 686
-> petr s: elektroniku nestiham.......tak zatial aspon takto :)
-> maca: -> Majkl: ono tých plastových krytiek C stĺpikov tiež bolo ale viac druhov, viem minimálne o dvoch typoch a tie lišty na nich sedia trošku maličko odlišne. Ja som si tie moje lišty mierne doladil aby ku krytke pekne lícovali a neodstávali konce (koniec) lišty od krytky, aby o tie odstávajúce konce nešlo zavadiť.
-> Gemini: Jsem myslel že dáš klapky
.. asi sem se zbláznil.. 

-> Gemini: ;) gratulujem.
-> maca: Tyjo to je palka docela :(
-> OndraST: ee sednou přesně,blbě nafoceno

-> Majkl: Já myslel na délku ?
-> OndraST: nene tak to ma byt... podivej na prazdnou mrizku ta plosinka je siroka..
vyhodil sem posledni starou věc na autě
zitra nakoupim par blbustek a pujde na auto ta nova 

-> maca: 11:47:45 Nejsou nějak delší ty štítky oproti té plastové mřížce ?
Nebo ta fotka klame.
Nebo ta fotka klame.

Matthes, záškodník z TechWebu 29.03.09 17:21:12 napsal:
→ maca: Na kolik to tak vyslo cely auto prken?10030kč a to tam ještě nejsou trámky na příčky,šrouby,uchyty.barv a,vruty,vrtáky....
→ maca: Na kolik to tak vyslo cely auto prken?10030kč a to tam ještě nejsou trámky na příčky,šrouby,uchyty.barv a,vruty,vrtáky....
Dneska jsem udělal - vyrobil....uchycení spolujezdcovy sedačky,uchycení pásu pro spolujezdce a dokončil vnitřní práh už jen jej přivařit.Příští týden snad už budou mít trubky na dokončení rámu.
-> maca: Na kolik to tak vyslo cely auto prken?
Matthes, záškodník z TechWebu 29.03.09 17:12:38 napsal:
→ maca 29.03.09 11:46:04: Me asi taky v lete ceka. Planky
si delal nebo koupil?koupil v Hornbachu,tam byly nejlevnější
a odsrala to octavia
→ maca 29.03.09 11:46:04: Me asi taky v lete ceka. Planky
si delal nebo koupil?koupil v Hornbachu,tam byly nejlevnější

a odsrala to octavia

-> maca 29.03.09 11:46:04: Me asi taky v lete ceka. Planky si delal nebo koupil?
Úpravil jsem otvíráni přední kapoty pomoci vzduchových vzpěr.Je to super.

Tak já dneska vyměnil nosník prahu kterej byl na padrť skoro a taky jsem dobrousil komplet podběhy,most opravenej a pár věcí okolo.Teď ještě zbývá zadělat nějaký otvory do dutin abych tam neměl bůhví kolik písku a můžeme jet na opískování

Strasna sila.......skusali sme rapidu, konecne zapojili tachometer...... 0-100kmh tachometrovych , posadka 2 ludia - vysledny cas 6 sekund (realne tam bolo 90 kmh, 2. kvalt)

no a ja jsem jsi o vikendu vyzvedl mtx ze spitalu,uz je zase mezi zdravymi

tak sem zadělal na převodovku hallův snímač a zejtra udělám vývod na diagnostickou zásuvku abych se mu moh kouknout na zoubek pročpak nejede

-> Tomo: jak se da na takovou vec prijit? Aby me to nahodou taky nepotkalo 

dnes po viac ako dvoch rokoch pretocil starter motor

-> Syny: to máš sice pravdu ale tam sou aspon česky značky PAL kdežto tenhle budik je uplně jinak řešen nemluvě o fondu

-> Bery: dá to zabrat....navíc když je těch kol 6,vid :-)
-> filcek: parada :) juu ... uz sa tesim kedy bude kompletne kilko :)
dufam,ze bude medzi stovkami :)

aLE VOLTMETR SE zapojuje paraleleně a né seriově. ;-)
-> škodík: Udělej celkové foto toho středového panelu. Díky

-> Kaprof-echt Gottwald: A proc u hranaty pristrojovky mas u brzd napsano BRAKE? :)
-> Vojtik:
kdepak to bude Mera Lumel

-> škodík:
Na první pohled sériovej originál, už jenom designem, určitě je to PAL, že

Na první pohled sériovej originál, už jenom designem, určitě je to PAL, že