skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124233 příspěvků (zobrazeno 105451 až 105500) od 06.12.2007 do 25.05.2025, založil/a iDawe
-> Pavel P..: Mě náhodou hezky táhla i ta 120.. tak sem na tohle zvědavej... na 4q 4,22 

-> Dakos: Počkej až se pořádně svezeš v tvým dnešním nákupu...zapomeneš hned : )))
Přiznám se,že sem z těch gum byl na začátku dost v rozpacích (jak sem nebyl pánem volby),ale je to uplně super
všude tě budu chválit.
Přiznám se,že sem z těch gum byl na začátku dost v rozpacích (jak sem nebyl pánem volby),ale je to uplně super

-> David29: jen doufám že tě nikdy nepotkám.... abys nemusel vidět moje zadní světla mizející v dáli

-> m8rinek: Nevim jestli to nezkresluje trochu ta fotka...respektive mezi kolem a lemem je cca stejně...ale dolu by to možná sneslo vždycky (předek i zadek :D)
-> Pavel P..: To snad ne... mělo by to bejt v pohodě
Spíš si myslim, že se ted se mnou bude chtít honit každej druhej frajer ve Fáčku či Feldě...

to Ondie: Bolí mě u srdce

-> ondie: ještě hoď zadek malinko níž, je to proti předku jako koza, nicméně to vypadá super....
-> ondie: Krasavec
holt pořádný kola udělaj hodně 

-> MATTESS: no jenom takový ALÁ
..je to tažený z Deutchlandu a asi to tam v tý době frčelo...je to takovej ten nástřik jako koženka....přijde mi to celkem hezký,ale neni to dobře udělaný provedením...vrchol slasti pro mě bude až to udělám striktně alá LSE.

..je to tažený z Deutchlandu a asi to tam v tý době frčelo...je to takovej ten nástřik jako koženka....přijde mi to celkem hezký,ale neni to dobře udělaný provedením...vrchol slasti pro mě bude až to udělám striktně alá LSE.
ondie 30.03.09 22:48:27 napsal:
→ U-Geen: kuju..
30.03.09 22:46:43 skoro kábro :-)
to jo, jsem si říkal - další kabrio?
→ U-Geen: kuju..
to jo, jsem si říkal - další kabrio?

-> U-Geen: kuju..
-> ondie: no je to pekny :-)
Tak já sem dneska komplet umyl auto vapkou a schodil sem konečně zimáky,dal letňáky :) a s výsledkem sem moc spokojenej..
(scenérie 2patrového mostu je sice ohraná,ale stále vděčná)
(scenérie 2patrového mostu je sice ohraná,ale stále vděčná)
-> m8rinek: jojo pěknej vývrt tam má

-> petr s: vzal si příklad z hlavně pistole a místo náboje roztáčí směs 

-> Tampajs: To můj děda běžně pytlačil zajíce prostřednictvím své Š 130L. Proto měl furt zmuchlaný spoiler.

-> gabo000000: co je to za hlavu?favo?
-> gabo000000: ok, uz budem ticho... idem vymysliet nejake atrakcie pre zmes, aby lepsie plnila valce.... co ma rada taka zmes? Rozmyslali ste niekedy o tom, co by ju vo vacsom mnozstve a rychlejsie pritiahlo do vlacov? vanilkova zmrzlina? Alebo cokoladova?

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): take veci prosimta inokedy verejne nepis..este by niekto skopiroval moje tajne metody

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tjunynk tobogan 

-> gabo000000: ahaaa, uz chapem, ty chces pre svoje auto len to najlepsie a pre zmes si sprevil aj zabavny park, toto je kolotoc :-) Nic neprida viac koni ako stastna a vesela zmes

-> Zdeněk.: jojo utekl díky bohu

-> petr s: ty nevis ze zavitom tam jde zmes lepe?

-> gabo000000: Proč tam děláš závity?
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to je hrube opracovanie a je to poprve co som to skusim takto
-> gabo000000: dake divne sa mi to zda.... sa ti triasli ruky?
-> Pavel P..: Pred komaxitom sa všetko vypaluje v peci a je to preto aby nečistoty vyliezli na povrch ešte pred práškovaním a nie potom ked už budú vypalovať farbu.Ide tam hlavne o mastnotu ale aj iné nečistoty.Oxidácia nevylezie ale vylezú z nej nečistoty.
-> Tampajs: 130km/h zajíc nebo vy, podle videa to vypadá, že zajíc

-> Kaprof-echt Gottwald: nebo zajííc tož to je taky možnost

-> Tampajs: něco se tam válí jako to zvíře---není to náhodou srnka??

-> Tampajs: kravo harakiri zajic

byl jsem se s bratrem projet.. Pozorně sledujte na 3:46 ve 130km/h
http://www.youtube.com/wa tch?v=h4J1EpwpNo4
http://www.youtube.com/wa tch?v=h4J1EpwpNo4
já dnes na svou založni 130 nasadil novy predni pružiny kuli stk:(
-> Zdeněk.: neni.. prý se to tak dělá aby vylezla oxidace od soli apod. na povrch.
-> Ad@m: Slyšel jsem, že se nechávají hliníky nejdřív vypálit v peci, pak se nastříká komaxit a znovu do pece, jinak to prý udělá bublinky...možná je to fáma, nevím :) je to pravda?
-> Zdeněk.: jo
-> Pipo26: -> Ad@m: to je komaxit kluci?
Felda dostala nové těsnění střešního okna, GLSka dostala novou gumku na volnoběžném šroubu a nové pérko, na aretaci filtrbox/karbec, takže už nepřisává .. táákže, do jednoho neteče a druhy konečně jede :-))
-> stika87: hmmm. ta čistota motoru... závidím... a ted jede jak má?

-> Pipo26: jak hotový, leštit se nebude?
-> Tichy Radek: huraaa :)

-> Pipo26: tak to je mazec

→ Pipo26: No a já si teď jedny Apolla (5kusů) vyzvedl na poště. A potká je stejný osud jako MATESS-ovy nebo tvoje.

→ Aceboss: Tak a teď můžeš kvičet.

→ Aceboss: Tak a teď můžeš kvičet.

-> Mantrabeach: ze daleko
klasik
ved paradne vyvaras skodulu !!!