skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 105301 až 105350) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Dyk to ma pekny 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Mne sa to paci a to je hlavne ... 

-> Pipo26: já ti nevim, ale černý kola sou podle mě jak plecháče vyžadující tesco poklice

-> gim 02.04.09 23:35:52: Daval si zimaky? 

-> Syny: to nelšti ..škodfku z toho stejně neuděláš :D
néé pěknej spotřebáček za ty prachy
néé pěknej spotřebáček za ty prachy

-> Syny: aneb stare a osvedcene metody 

-> VeTëV: Tempem sme to brali dneska :)
-> Syny: prelizni to parkrat tempem az na plnic a mas to :-))
-> Syny: cece ty sis pospisil s stou skoduli 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ty dvere co meje maj trochu jinej odstin, jinak je auto barevny stejne viz fotka o neco niz a viz tahle...
BTW: za tu cenu co stalo, myslim ze by melo narok i na jinou barvu tech dveri
Tyhle jeste parkrat vylestim a budou stejny jako cely auto...
BTW: za tu cenu co stalo, myslim ze by melo narok i na jinou barvu tech dveri

-> Syny: se mi zdá nebo je to auto jak papoušek barevný
Dneska sem na rodinym kocaru daval zimaky, ale co sem nezjistil, kdyz uz sem ty kola dotah k autu tak koukam ze mam 3kola na levou stranu a jen 1 na pravou. Myslel sem, ze me omejou, ty mamlasi v pneuservise to podelali. Volal sem do bazace, kde to delali. Mluvil sem primo s tim bazarnikem co nam auto prodaval, takze za to rucil svym krkem, ze to teda prehodej. A co me mile prekvapilo, tak bazarnik na ferovku, ne ze by to dal lidem z pneuservisu at to udelaj, ale sam to vzal do teplejch a dal je na auto. Jen tu gumu delali servisaci. Asi se trosku bal :-D
-> Syny: muzu rezani skodovky doporucit jako relaxaci ppri uceni na statnice - opravdu je to super 

-> VeTëV: No jako uz sem i premyslel, ze se do shade dam - zitra tam jedu zase, tak vymenim v Seatu olej a mozna ze neco uriznu nebo obrousim na Skodovce :)
-> MOLSO: Jediny co me ted sere sou statnice za dverma... Jinak si na nic nestezuju :)
-> MOLSO: Jediny co me ted sere sou statnice za dverma... Jinak si na nic nestezuju :)
-> Syny: rekni jak to bylo- Bara lestila, syny se koukal - si mezitim mohl zacit varit - je uz pekne 

-> Syny: jo chlape ty ses stastnej clovek 

-> filcek: myslím že se moooc povedla!
Dorepasoval a nahodil 4 piesty a odskusal ako to bude s apollom ...
No krasa

No krasa

-> gabo000000: díky táto
já se neska bavil tímhle a pak rapidem
pěkně od rána místo škole 

-> minno: gratulujem

-> gabo000000: povedali, ze je vsetko v poriadku :-) inac bez komentara
-> Bogy - autoclub MTx (startujem klukou): nie nie, ja cakam kedy bude akcia: zosrotuj svoje stare auto a dame ti nove
-> Bogy - autoclub MTx (startujem klukou): nie nie, ja cakam kedy bude akcia: zosrotuj svoje stare auto a dame ti nove

-> VeTëV: nestihol prvu vlnu a myslel ze druha vlna srotovneho uz nebude tak ked mu uz zostala tak preco nespravit aj stk ..
ale niee ! prepana -> minno: nezober to zle to bola len blba odpoved na blbu otazku

ale niee ! prepana -> minno: nezober to zle to bola len blba odpoved na blbu otazku

-> gabo000000: ze konecne presiel ...

-> mAATT: mám usb
ja se dneska s miminkem zase presunul z OV do UO

-> zidlik: a máš kabel na USB nebo COM port? mě s VAGCOMem eub taky nekomunikoval a hlásil mi chyby..s com v pohodě..
-> minno: co pvoedali na STK?

já se dneska půl dne snažim zprovoznit kabel OBD2 na kompu a prostě nejde zapnu VAGCOM dám nastavení a napíše to rozhraní HEX nenalezeno a to sem vovladače naistaloval
jinak já dnes byl na injekci do zad.Zlobí mě záda:-(
-> filcek: nádhera!!!
-> filcek: ty vole, tak to je parada

-> VeTëV: Pravoverni skodovkari su hrdi na to, ze su Out 

-> vaclav785: realita ...
-> minno: prej ej to u Vas ted hodne v kurzu... mas bejt In a svezt se na te vlne
-> minno: prej ej to u Vas ted hodne v kurzu... mas bejt In a svezt se na te vlne

-> VeTëV: šrot to istí
ale snáď až o pár rokov

-> VeTëV: to byl vtip že?
-> minno: nac - nemel si to dat spis na srot a vymenit za novy wagen? 

-> VeTëV: tak francouzí jsou na tohle dobrý, měl jsem ZX a pohoda
-> MATTESS: no pekny - ja na to tenkrat koukal jak puk :-)) a ten kamos co to ma pekne hudruje - mel predtim pazouta a tam mu hnilo leda hovno . ma ho jeste jeho tatik - a todle mu zacina bublat - je docela nasranej, jenze ja mu rikam co chces na 10 let stary auto :-))) nejak to se smichem nebral a rikal ze je to stejnej slendrian jak favorit 

-> VeTëV: kolem víčka nádrže to je známý. Kamarád to někam uhrál na prorezivění
a pak at mi nekdo rika ze sem misto hnijiciho toleda mel koupit nerez octavku :-)
-> maca: no ja jsme z tohodle omylu vyveden uz davno - videl jsem octu co ji hnil zadni blatak kolem vicka nadrze, kamos ma octu co mu zacina kvest neco na spodku dveri, jedne lemik a neco mlel o zadnich vratech - a to to kupoval jako novy - je to octa I rok 99 tusim
-> VeTëV: ale hnije

-> MATTESS: -> maca: jo tka ja nesleduju kdo ma co jeste za druhe auto - omlouvam se...
hele a ze octavie nehnije
hele a ze octavie nehnije

VeTëV 02.04.09 11:51:17 napsal:
→ maca: ale to neni skodka ne – kdyz pises nemcour..němčour byl první majitel mé octavie
→ maca: ale to neni skodka ne – kdyz pises nemcour..němčour byl první majitel mé octavie