-> m8rinek: Nevim jestli to nezkresluje trochu ta fotka...respektive mezi kolem a lemem je cca stejně...ale dolu by to možná sneslo vždycky (předek i zadek :D)
..je to tažený z Deutchlandu a asi to tam v tý době frčelo...je to takovej ten nástřik jako koženka....přijde mi to celkem hezký,ale neni to dobře udělaný provedením...vrchol slasti pro mě bude až to udělám striktně alá LSE.
-> gabo000000: ok, uz budem ticho... idem vymysliet nejake atrakcie pre zmes, aby lepsie plnila valce.... co ma rada taka zmes? Rozmyslali ste niekedy o tom, co by ju vo vacsom mnozstve a rychlejsie pritiahlo do vlacov? vanilkova zmrzlina? Alebo cokoladova?
-> gabo000000: ahaaa, uz chapem, ty chces pre svoje auto len to najlepsie a pre zmes si sprevil aj zabavny park, toto je kolotoc :-) Nic neprida viac koni ako stastna a vesela zmes
-> Pavel P..: Pred komaxitom sa všetko vypaluje v peci a je to preto aby nečistoty vyliezli na povrch ešte pred práškovaním a nie potom ked už budú vypalovať farbu.Ide tam hlavne o mastnotu ale aj iné nečistoty.Oxidácia nevylezie ale vylezú z nej nečistoty.
-> Ad@m: Slyšel jsem, že se nechávají hliníky nejdřív vypálit v peci, pak se nastříká komaxit a znovu do pece, jinak to prý udělá bublinky...možná je to fáma, nevím :) je to pravda?
Felda dostala nové těsnění střešního okna, GLSka dostala novou gumku na volnoběžném šroubu a nové pérko, na aretaci filtrbox/karbec, takže už nepřisává .. táákže, do jednoho neteče a druhy konečně jede :-))