..je to tažený z Deutchlandu a asi to tam v tý době frčelo...je to takovej ten nástřik jako koženka....přijde mi to celkem hezký,ale neni to dobře udělaný provedením...vrchol slasti pro mě bude až to udělám striktně alá LSE.
-> gabo000000: ok, uz budem ticho... idem vymysliet nejake atrakcie pre zmes, aby lepsie plnila valce.... co ma rada taka zmes? Rozmyslali ste niekedy o tom, co by ju vo vacsom mnozstve a rychlejsie pritiahlo do vlacov? vanilkova zmrzlina? Alebo cokoladova?
-> gabo000000: ahaaa, uz chapem, ty chces pre svoje auto len to najlepsie a pre zmes si sprevil aj zabavny park, toto je kolotoc :-) Nic neprida viac koni ako stastna a vesela zmes
-> Pavel P..: Pred komaxitom sa všetko vypaluje v peci a je to preto aby nečistoty vyliezli na povrch ešte pred práškovaním a nie potom ked už budú vypalovať farbu.Ide tam hlavne o mastnotu ale aj iné nečistoty.Oxidácia nevylezie ale vylezú z nej nečistoty.
-> Ad@m: Slyšel jsem, že se nechávají hliníky nejdřív vypálit v peci, pak se nastříká komaxit a znovu do pece, jinak to prý udělá bublinky...možná je to fáma, nevím :) je to pravda?
Felda dostala nové těsnění střešního okna, GLSka dostala novou gumku na volnoběžném šroubu a nové pérko, na aretaci filtrbox/karbec, takže už nepřisává .. táákže, do jednoho neteče a druhy konečně jede :-))
-> petr s: taky jsem málem přispíval v neděli ráno když jsem byl chycen třema mladýma ale ne moc hezkýma policistkama prej nepodepsaný doklad o pojištění je za dva litry ale nijak to nehrotily a jel jsem dál.
-> Klubko_: lebo vyfuk mam robeny na favo zvody. ked som ho robil este som nemal 742 parohy. ale teraz sa mi to zas nechce prerabat.ale ked budem robit druhu variantu uz tam budu 742 parohy :)