dneska sem si chtel ve skole zlepsit znamku z elektroniky tak sem si dobrovolne napsal pisemku a dostal sem zni za 5 takze sem dvojnasobne vprdeli uz tam mam dve petky asi propadnu
-> Klubko_: o té sobotě v plumlově vim, chtěl sem přijet podivat s GLS, ale ráno něco mám a odpo du do práce .. na tom letiště to bude fungovat od kolika hodin?
-> Vojtik: Počkej ještě půl roku, krize v ČR posílí a pak můžeš koupit nějakou výrobní halu po zkrachovalé fabrice.
Už přemejšlím nad podnikatelským záměrem v naší firmě. Buď patrovou dráhu na motokáry, Velkou diskotéku, nebo Vitkongu jako tržnici. Popřípadě hřiště na airsoft nebo na paintball.
no ja som bol na stk zo spotrebakom a....neprešiel som.Vadili mu o jeden palec vačšie kolesa a ručna brzda ktoru som robil pred dvoma tyzdnami zlihala jedno koleso vobec nebrzdilo inak ok
-> Tuner#2: mno každý má rad asi něco jiného ;) my raději chodili po tržišti a okukoval co tam maji, kdyby jsme měli každy večer něco koupit tak by to byl asi problém na letišti ;) ale ne každá procházka znamená nakupovat ;) Navíc jsme byli ve staré části města takže bylo i co fotit. Jeden den jsme skočili i do sakaly ale tam to bylo peklo a jak jsem to tak pozorovali tak jen pro zbohatliky.
-> aDAm: Náš hotel byl "jen" 4*, ale co jsme slyšeli o ostatních hotelech i více *, tak jsme si opravdu nemohli stěžovat. Bezvadná ochota a obsluha. Jinak kolem hotelu jsme měli krásně volno a chodili na procházky po pobřeží, na nákupy a dohadování se mě moc neužije a ani Mášu. Luxor zas tak špatnej nebyl, hrobky a údolí králů bylo moc pěkné a i plavba po Nilu byla super. Giftun jsme taky zvažovali, ale nakonec jsme byli v "ponorce" podívat se na útesy a rybičky.
-> Tuner#2: aaa chyba ;) my jsme byli přímo v centru hurghady ;) hotel triton empire, sice asi ne tak velky luxus jako byly ty hotely mimo hurghadu ale řek bych že bylo lepší být v centru města ;) každy večer procházka po bazaru a okolních obchodech ;) a vzhledem k tomu že byl ramadan tak celkem sranda je sledovat jak se tam potí bez jídla a vody.
-> aDAm: JJ to nám taky říkala a jakmile nějakou zanedbáš, tak jde zpět ke své rodině, ale pořád jí musíš živit, dokud nemá jiného muže :-) Byli jsme asi 5km od Hurghady hotel Palm Beach - můžu vřele doporučit, naprosto ochotný perzonál, čisto a dobré jídlo. Jeli jsme na dva výlety, Luxor a Káhira což byla pro mě povinost, chtěl jsem vidět piramidy a Sfingu.