skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124223 příspěvků (zobrazeno 104101 až 104150) od 06.12.2007 do 22.05.2025, založil/a iDawe
-> stika87: Ne no, ale koukam ze ma dost proveseny odvzdusneni termostatu.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak uz pak nevarili ? :) tak to je dobre :) takl at se mi ozve pak na icq ;-)
-> stika87: Tak kolega hlasi ze bez termostatu pak dojel v poradku 

-> Nwkt: j amam taky bosch - ale rok vyroby par let zpet... uvidime az se nahodej 

-> Nwkt: sama od seba prestala po par 10 km ist sviecka 4 valca

-> gabo000000: Já mam teď BOSCH Silver a zatim v pohodě
-> VeTëV: Posledni dobou stoji za pekny hovno...
-> Nwkt: tak co mam dat? mal som uz pomali vsetko
-> Nwkt: nemej k nim averzi - ja na nich an bile jezdim a spokojenej 

-> gabo000000: Brisk 

Jo a čéra jsem pasoval kufer - krapet mi tam zatýkalo...

-> Mil@n: aha 

-> eresak136: no ja něco malo dělal ještě včera,ale dneska se lakovalo

-> Mil@n: to byla rychlost.

-> stika87: 

-> eresak136: nevim ja tam dorazil kdyz se dali do vyndavani termostatu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo on rikal ze je z techwebu :) vymenili sjem si ICQ a rikal ze vecer pisne jak dopadli :) jo ma tam porat tu 130 a jako moturak ma dost celkem :)
-> stika87: Tyjo to je Lukas od nas, to ma jeste tu 130 motor?
Jak to dopadlo?

-> stika87: to museli pěkně hnat

-> aDAm: ok ok:)
Máš SZ

Jedu si takhle v klidu z Ostravy domu a v protismeru v kopci stoji rapidek :) a kolem pobihaj dva borci. tak sjem zastavil a rikam copak ? no a kluci to uvarili :)
-> doly120-ten třetí:o): ok si dojed, zatim mi to takto lezi na zahrade a bude jeste tak tyden nez dojede vozik ;) a jako bonus muzes mit siroke blatniky
-> aDAm: No já bych ho nechtěl celý.. stačilo by mi kousek z prostředka:)

-> doly120-ten třetí:o): ten levy by si určitě nechtěl ;) zkoušel jsem to odsekat první dole ale tam to bylo marny tak zrovna ten levy je KO ;)
-> doly120-ten třetí:o): a naco?

-> aDAm: By se mi hodil ten levý ,,sloupek,, zadního okna

-> zidlik: cca pul roku bylo k dispozici za cenu šrotu...nikdo nechtěl tak co sem měl dělat?
-> aDAm: není to škoda?
boli sme kuknut na autosalone, jedine so tam bolo zaujmave tak kopec mustangov a fabca S2000
-> Klubko_: Přesně tak.. Bohužel jsou všude... Neváží si vůbec ničeho,a už vůbec ne věcí které patří škole a podobně...
No ale na učnáku bych tohle čekal, ale na výšce teda rozhodně ne...
No ale na učnáku bych tohle čekal, ale na výšce teda rozhodně ne...

Dnes sem varkoval Gardes Projekt Dve...budiz ji kovosrot lehky
-> vaclav785: jn, kdyz to nejde silou ze...
-> Klubko_: tak to je husté a tam už by člověk trochu inteligence předpokládal (jako přeházet tlačítka je věc plnně návratná ale zničit konektor)
-> Zeke-ten šestý: tak, ted si dostal vyhubovano, tak uz takovy veci nedelej v zajmu svym i ostatnich
-> doly120-ten třetí:o): nejhorsi na tom je, ze kazisveti sou vsude. Tohle sem objevil u nas na vysoke, kdyz sem byl poslan zkontrolovat klavesnicu
-> doly120-ten třetí:o): nejhorsi na tom je, ze kazisveti sou vsude. Tohle sem objevil u nas na vysoke, kdyz sem byl poslan zkontrolovat klavesnicu

-> doly120-ten třetí:o): to ne no

-> Zeke-ten šestý: A divíš se že je to šrot? když každý přehazuje tlačítka nebo je něčim poleje nemá cenu tam dávat nové..
-> Klubko_: kamo,tem klavesnicim je to jedno,kazda je minimalne 2x vytopena,funguje polovina tlacitek....proste srot
-> stika87: no ja nevim
-> Zeke-ten šestý: z pohledu admina uceben ve skole dostavas pohlavek a uvadis do puvodniho stavu.
ale spis bys mel dostat pleskanec
Z pohledu blondyny(nebo vseobecne lamy), ktera po tobe k tomu kompu sedne "Ja tady nemam takovy ty klavesy dole!"

-> Zeke-ten šestý: z pohledu admina uceben ve skole dostavas pohlavek a uvadis do puvodniho stavu.

Z pohledu blondyny(nebo vseobecne lamy), ktera po tobe k tomu kompu sedne "Ja tady nemam takovy ty klavesy dole!"

-> Zeke-ten šestý: Já bych si tu vyuku ukončil i kdyby nechyběli
Btw: vidíš... kdyby ste byli na učitele hodní tak by nechyběli

Btw: vidíš... kdyby ste byli na učitele hodní tak by nechyběli

-> doly120-ten třetí:o): nene,ona se ukoncila vyuka
nejak chybeli ucitele

-> Zeke-ten šestý: Ste skončili nebo ti bylo nevolno?
U nás častá výmluva že chceme jít domů

U nás častá výmluva že chceme jít domů

-> doly120-ten třetí:o): taky ze sel,uz sem doma asi hodinu

-> Zeke-ten šestý: Nuda je děsný prevít co?
Se ti divím že si nešel domů

Se ti divím že si nešel domů