-> CpEaRjHaY-průserář: díky... no jsem zvědavej co z nich vypadne.
taky jsem si řikal že asi pořídim nějaký nízkorozpočtový přibližovadlo. jenže nemám kam škodku schovat... a na chatě jí nechat postavenou venku na zahradě nechci.
-> Pavel P..: No to snad už není pravda.V dnešní době to už fakt nemá cenu si dělat pěkný auto.Jinak ržim palce ať ti to s pojištovnou dopadne co nejlíp
-> Pavel P..: to je škoda . ja sem zvědav kolik ti daji na pojištovně penez . ja asi začnu vozit bejzbolku. semnou by to asi seklo. jinak hodně štesti.
dneska sem se nasral a už dám ještě jeden pokus s VAG pak to skusim v serivse jestli by si tam to auto vzali a kdyžtak na to seru koupim dlouhou vačku a motor z fábky se bude přestavovat na karbec
-> Pavel P..: Ty vole Mě taky včera málem sestřelil frajer co nečumí do zrcátek.. Octavia ll combi... sem ho vytroubil, uvědomil si to a zthnul to zpátky...
Jinak já sem dneska vyměnil olej/filtr, přidělal zadní čelo a dotáh nárazník, dotáh povolenej výfuk a dal nový H4
→ Pavel P..: to by byla škoda kabrio vehementu už je tady
mraky..ani bych to nechtěl..me se libi jak tady kazdy pise ze kabrioletu je tu mraky a sam mas garde kterych tu je jeste vic... dle me do 60ti kusu v CR/SK neni zrovna "mraky"