skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124242 příspěvků (zobrazeno 103351 až 103400) od 06.12.2007 do 29.05.2025, založil/a iDawe
-> Tuneman2: Ptačí chřipka?
Pohřbival sem chciplou perličku...tri dny porad polehavala a dneska sem ju ve stadiu strnulosti ulozil na vecny spanek..bud ji zeme lehka...

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: tak jako magor zas nejsem, zapomněls že nemám rád při práci zimu

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ajé....trans?

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: ze stávající výplaty poplatím ,nájem a složenky, dál je to boj o přežití.... tohle je luxusní nabídka, aneb dost bylo osobáků, tak to snad klapne
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Budu držet:)

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: helehele co to?a kam to?
zítra ráno jdu na pohovor kvuli novému zaměstnání tak držte palce

pistaa 06.05.09 09:28:27 napsal: → milano: pozor, ono ked sa to utrhne nezastavis to.. trosku s praxe ;)
musim sa este s gumami skamaratit. na fuldach som vedel, co si mozem dovolit. a ked som to prepiskol, davali pomerne vcas vediet piskanim, ze uz idem na hrane unosnosti. yokohamy zatial drzia hubu a stopu.gabo000000 06.05.09 09:40:09 napsal: → milano: na ozdanoch bude pekne..u mna to uz asi stroskotalo na tom ze nemam okrem zimakov co obut
asi sa tam pojdem len pozret, lebo brchce motor. neviem co vymysla. asi sa mu nechce robit. kamarat raz isiel vrchy na vfts-ke na zimakoch. sice sa obtrel o zvodilo, ale dokoncil.
musim sa este s gumami skamaratit. na fuldach som vedel, co si mozem dovolit. a ked som to prepiskol, davali pomerne vcas vediet piskanim, ze uz idem na hrane unosnosti. yokohamy zatial drzia hubu a stopu.gabo000000 06.05.09 09:40:09 napsal: → milano: na ozdanoch bude pekne..u mna to uz asi stroskotalo na tom ze nemam okrem zimakov co obut

asi sa tam pojdem len pozret, lebo brchce motor. neviem co vymysla. asi sa mu nechce robit. kamarat raz isiel vrchy na vfts-ke na zimakoch. sice sa obtrel o zvodilo, ale dokoncil.
havlik 06.05.09 18:53:37 napsal: → Klubko_: myslíš že by se tam seriovej doraz vůbec vešel :Dna tom neco bude
kdyz je takle zkracenej, tak to pak teda neni potreba bat se, ze se sveze

kdyz je takle zkracenej, tak to pak teda neni potreba bat se, ze se sveze

-> Majkl: : no ale to abys stihnul sezonu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je doraz teda jeho zbytek:D
-> havlik: Myslis ten hokejovej puk?

-> Gryzly: 

-> Gryzly:
Fuj a to sem se s nim nekdy chtel svezt

jinak doraz tam bude asi takovy jako předtim viz foto je to tam vidět
-> petr s: Né kůži ale předkožku. Už jsem se kvůli Majklovy nechal obřezat.
-> Klubko_: myslíš že by se tam seriovej doraz vůbec vešel :D
-> havlik, Tuner#2: a nemate strach, ze pri tomhle reseni se tem doraz sveze a ohne? Myslim pri seriovym nezkracenym dorazu. Ja osobne tohle budu resit premistenim origo misky do ramene viz. obr. Takle sem to delal na kamosovu napravu.
havlik 06.05.09 18:23:21 napsal:
→ Tuner#2: to eště nevíš že sem koupil velkou pixlu
žlutýho alkytonu
slint slint 
→ Tuner#2: to eště nevíš že sem koupil velkou pixlu
žlutýho alkytonu

-> Tuner#2: to eště nevíš že sem koupil velkou pixlu žlutýho alkytonu

-> Tuner#2: snad jo :) přemýšlim jeslti dávat horní rameno obráceně jako sem měl doposud nebo je dát normálně jako máš ty:)
-> havlik: Snad to ty prdy vydrží
kopíráku
(JOKE)

-> Tuner#2: ne ale 5tka plech to víš sem hrozná kopírka
-> havlik: To už jsem někde viděl? A vyztužené?
byl sem s rapidem v servisu a furt mě to nejezdí prej na 99 procent to je tim imobilizérem u kterýho mě tvrdil prodávající že to je upravaný aby to jelo i bez něj
asi přestavuju na karbec

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: samozrejme, okna pujdou ven...
-> T: novy a bily s cernou niti ne puvodni osklivy sedivy..
-> T: novy a bily s cernou niti ne puvodni osklivy sedivy..
-> T: Bude tam dávat kůži z medvěda
-> Majkl: . důvod? 

-> Majkl: no púěkně, ale jak to tam natáhneš pod okna? myslím pod přední a zadní, bo je budeš vyndavat?
-> Klubko_: No máš pravdu
A jinak semnou bys ,,šla,, do kina?
-> David29: Díky moc:)
-> Zeke-ten šestý 05.05.09 22:21:13: Hele
Já sem taky furt stejnej
Možná sem na tom trochu jinak rozumově
(A ptát se jestlí hůř nebo líp,se ani nemusíš
,protože je to jasný že líp
)
David29 06.05.09 00:18:51 napsal:
→ Zeke-ten šestý: Ty zalez
*47* *47* *47* *47* *3*
-> Zeke-ten šestý: *40*

A jinak semnou bys ,,šla,, do kina?

-> David29: Díky moc:)

-> Zeke-ten šestý 05.05.09 22:21:13: Hele

David29 06.05.09 00:18:51 napsal:
→ Zeke-ten šestý: Ty zalez

-> Zeke-ten šestý: *40*
-> Majkl: veľa trpezlivosti pri španovaní nového, je to riadny odrb natiahnúť to.
-> Syny: myslim, ze ne Time
-> petr s:

-> petr s:

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): v kuse sa ucim

-> gabo000000: Sa radsej uc na maturu 

-> milano: na ozdanoch bude pekne..u mna to uz asi stroskotalo na tom ze nemam okrem zimakov co obut

-> milano: pozor, ono ked sa to utrhne nezastavis to.. trosku s praxe ;)
-> Zeke-ten šestý: Ty zalez 

-> petr s: To jo... měl by pak modrou prdel 

-> Syny: S tebou? ani na borůvky
-> Klubko_: A co kdybys ty nebyl Klubko ale Klubka
Sel bys semnou slecno do kina? 

-> doly120-ten třetí:o): no, ani ne, ale myslim, ze na netu to tak nejak funguje
-> Syny: jj, tj, ale predstavi si situaci, ze by doly120-ten třetí:o) nebyl ten treti, ale doly120-ta třetí:o) a napsala sem, ze je cerstva osmnacktka. To by nikdo nepsal, at se moc neozere anebo o poblitejch alejich
, ale neco ve smyslu: "slecno tak to uz muzete vsechno co?
" anebo "nemuzeme zajit nekam na sklenicku oslavit narozeniny...mozna i vic"
-> David29: vypadat asi jo, ale muze uz mit jiny starosti...

-> Syny: jj, tj, ale predstavi si situaci, ze by doly120-ten třetí:o) nebyl ten treti, ale doly120-ta třetí:o) a napsala sem, ze je cerstva osmnacktka. To by nikdo nepsal, at se moc neozere anebo o poblitejch alejich

-> David29: vypadat asi jo, ale muze uz mit jiny starosti...
-> David29: Ty vypadas porad stejne

-> doly120-ten třetí:o): Tak všechno nejlepší
Jinak co se věku týče, tak hrůza... já si nějak neuvědomuju, že už mi je dafakto 20 a lidi kterejm je 30 tipuju okolo 22-) Moc mi nedochází, že 22 letej bude vypadat podobně jako 20letej...

Jinak co se věku týče, tak hrůza... já si nějak neuvědomuju, že už mi je dafakto 20 a lidi kterejm je 30 tipuju okolo 22-) Moc mi nedochází, že 22 letej bude vypadat podobně jako 20letej...
-> vaclav785: Ale znalec nám promluvil ne?
No sice z rodiči nic ale určitě by zakazovali a podobně

No sice z rodiči nic ale určitě by zakazovali a podobně

-> doly120-ten třetí:o): a budeš něco mít s ní nebo rodiči???? ani holka na papíry nejezdí

-> Syny: Do toho ji můžou ještě kecat rodiče...

-> Klubko_: Tomu nerozumim :) Kdyz je ji nad 15 tak je to jedno kolik ji je ne