skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124226 příspěvků (zobrazeno 103201 až 103250) od 06.12.2007 do 23.05.2025, založil/a iDawe
-> Karel.: waau gratulujem
a bude znova oranžová ?

-> radekp: puvodni znak v chromu super ! blinkry super ! je to krasny _) 

Majkl 08.05.09 15:05:12 napsal:
Tak jedna primo od calounikaparada :)
a ja a ja :)
chcem :)
Tak jedna primo od calounikaparada :)

škoda, v plnym rozlišení je i něco vidět :(
ladil na zadek 100vky štefty, kupodivu se kolíska přesně vlezly (Garpid, 7" dělitko, 210/560)
-> Syny: Až vyrosteš, taky se vrátíš k originálu
-> U-Geen: Dík, neříkám že tam jednou oranžové nebudou. Ale zatím, jak říkáš, je to bez gumových špalků a s bílými sklíčky krásně čisté...

-> U-Geen: Dík, neříkám že tam jednou oranžové nebudou. Ale zatím, jak říkáš, je to bez gumových špalků a s bílými sklíčky krásně čisté...
-> radekp: znak o stopro lepsi :-) a blinkry nech, je to takle krasne cisty
-> radekp: Ale ten zeleej znak je hezci :) V kombinaci stou tlustou lsitou :) Tak to mam ja 

-> radekp: A co kouřový? Aby aspoň nějak blinkry vynikly
-> Nwkt: -> Vojťas: Oranžové neplánuju,ale mám je nové,doma.Šrouby jsou nerezové vratové a vyleštěné (jak píšeš, čtyřhran pod hlavou)
a ještě jsem ramena volantu přestříkal z bíle na černou a vyleštil šroubky
tak já dnes nasadil včera koupené budíky v perfektním stavu:-),i se štítkem!!!Na původních spravím počítadlo a uschovám
-> radekp: taky bych se primlouval za blinkry, u mojeho to vypada mnohem lip, a jak si vyresil to uchyceni narazniku? co jsou zac ty srouby? do dreva se ctyrhanem pod hlavou?
-> radekp: Oranžový kryty blinkrů neplánuješ?
Já dnes vyměnil masku. Vrátil jsem se k původnímu znaku a jiná je i ozdobná lišta
-> doly120-ten třetí:o): Na bílym jsem měl měněný lemy a body byly od sebe asi 2,5 cm 

-> Borin - Král tuzerů 07.05.09 22:15:09:
Tak nemůžu vědět všechno

-> J3STER: A není to zbytečné vařit po celé délce? Kdyby to pobodoval a byly by body třeba 10mm od sebe tak by to mělo stačit ne? 

-> Mantrabeach: K tomu vaření po celé délce... Vař to tak že to budeš bodovat a plech moc nevyhřej bo se ti to pak pokroutí. Udělej pát bodů,a nech to třeba schládnout nebo vlhkou hadrou to trochu schlad.
K tomu cínu.. ten tam dej jen pokud uvidíš že bude muset být velká vrstva kitu... Jinak je to myslím zbytečné.
K tomu cínu.. ten tam dej jen pokud uvidíš že bude muset být velká vrstva kitu... Jinak je to myslím zbytečné.

-> petr s: Podvál za Feldou a na něm pak naloženej Rapid a Emko a hurá na Hrocháč

-> M@rtin: no právě
-> petr s: no hele divil by ses ale chtěl jsem ji vzít zrovna na to
-> T: dík
-> J3STER: až tak myslíš jo?no kus jsme zkoušeli po celý dýlce.tak že bych to ještě tak udělal?

-> petr s: no hele divil by ses ale chtěl jsem ji vzít zrovna na to

-> T: dík
-> J3STER: až tak myslíš jo?no kus jsme zkoušeli po celý dýlce.tak že bych to ještě tak udělal?
-> Mantrabeach: Zavařit po celé délce.

-> Mantrabeach: :
tak to má vypadat, hezký 

-> M@rtin: To táhl za felicií
-> Mantrabeach: tak ještě aby jo, za čím by jsi tahal podvály

-> M@rtin: no mě zase bmw tak moc nevadí

-> J3STER: neboj,to se ještě bude dělat.myslíš jako hustějc nabodovat a nebo myslíš ještě zacínovat?
-> Mantrabeach:
Tobě stačí ten zadní lem jenom nastehovaný? Já jsem autoklempíř, a mě by to nestačilo. 

-> Mantrabeach: Skoda toho BMW, jinak by to byla samá škodovka, ale když ještě pořídíš stovku, užovku a formana, tak to máš už dobrej základ na muzeum

Já se dneska vydal do lokálu, kde seděla moje kamarádka, s kterou už jsem si myslel, že se nikdy neuvidim.... a za chvíli du do práce - mám zálohu 

-> Mantrabeach: tak to máš co dělat, ale s tvým nasazením to zvládneš 

-> pyroman: no já to chci mít na kolech ještě letos ať je od toho klid aspoň trochu,příští rok bych udělal lak a dostrojilo by se to ale auto bychchtěl letos pojízdný
-> Mantrabeach: jedeš jak drak... já na to bohužel nemám ani čas ani prostory...a o finanncích nemluvím
-> M@rtin: přesně tak a ještěk tomu připočítej bmw a felinu kombi
-> Klubko_: jj všechno jsem obrousil kde se dalo a kde se mi chtělo,ostatní dodělali oni ručně,celej motorovej prostor dělali oni,já na to nějak neměl náladu.
ještě dvě auta a budu mít na každej den
-> pyroman: není no,je to docela v pohodě na to že je to nastříkaný.snad to pojede dál stejným tempem.už se mi kompletujou díly na nápravu přední,ramena mám složený,teď mi kámoš dělá svisláky tak se snad za chvíli bude skládat nová přední náprava.
-> Tichy Radek: dík

-> Klubko_: jj všechno jsem obrousil kde se dalo a kde se mi chtělo,ostatní dodělali oni ručně,celej motorovej prostor dělali oni,já na to nějak neměl náladu.
ještě dvě auta a budu mít na každej den

-> pyroman: není no,je to docela v pohodě na to že je to nastříkaný.snad to pojede dál stejným tempem.už se mi kompletujou díly na nápravu přední,ramena mám složený,teď mi kámoš dělá svisláky tak se snad za chvíli bude skládat nová přední náprava.
-> Tichy Radek: dík
-> Mantrabeach: paráda
-> Klubko_: jj,všechno musí jít dolu

-> Klubko_: jj,všechno musí jít dolu
-> Mantrabeach: tak to není zase až tak hrozný... každopádně jen tak dál
-> Mantrabeach: a ten asfalt ci co to je v podbehach a vespod podlahy, tos pred tim oskrabaval? Budes tam pak davat neco novyho misto toho?
-> M@rtin: to aby potom losoval, kterym vyrazi ze?
-> M@rtin: to aby potom losoval, kterym vyrazi ze?

-> Mantrabeach: To budeš mít tři takový auta. EMKO, Erko a Rapida

-> gabo000000: díky
-> Klubko_: no úplně hotový to ještě není ale většina ano.je dělanej komplet spodek,kufr,podběhy přední a zadní,motorovej prostor,interiér.není akorát střecha,blatníky trochu a sloupky.to bylo zbytečný si myslím
-> M@rtin: jj to není na normální ježdění,to vyjede asi jen párkrát za rok
-> Klubko_: no úplně hotový to ještě není ale většina ano.je dělanej komplet spodek,kufr,podběhy přední a zadní,motorovej prostor,interiér.není akorát střecha,blatníky trochu a sloupky.to bylo zbytečný si myslím
-> M@rtin: jj to není na normální ježdění,to vyjede asi jen párkrát za rok

doly120-ten třetí:o) 07.05.09 13:10:05 napsal:
Borin – Král tuzerů 06.05.09 22:37:15 napsal:
→ Zeke-ten šestý: Ty se všemu divíš jak
jelito…v praze máte taxíků jak hnoje, a nevíš že maj magnetický
nápisy a co je CBčko atp atp atp

Co je CBčko sem nevěděl já
Tak to platí i pro tebe...
Borin – Král tuzerů 06.05.09 22:37:15 napsal:
→ Zeke-ten šestý: Ty se všemu divíš jak
jelito…v praze máte taxíků jak hnoje, a nevíš že maj magnetický
nápisy a co je CBčko atp atp atp

Co je CBčko sem nevěděl já

-> Mantrabeach: To asi pak nebude na denní ježdění a stavíš libovku ne?

-> lukáš Prodl: chtělo by to dolu s předkem..
-> Mantrabeach: malo to neni, ale zas je to "bez prace" hotovy. Co vsechno je piskovany? Podbehy, zadni lemy, spodek podlahy a kufr?
-> Mantrabeach: chvalim..ako vzdy