-> Borin - Král tuzerů 24.05.09 12:04:10: Chlapečku, pokud já machruju, tak nevím co tady děláš Ty. Jak to slovně vyjádřit

Nejvíc se mě líbil Tvůj bolmot, že je Tě už 25 let asi před 14 dny. Mě je o 5 víc a co z toho? Nemám potřebu se tady nad někoho povyšovat jako někdo...
To že někomu napíšu, že ten svár neměl být tam kde ho udělal (nebo spíš mu ho někdo udělal - ne každej umí vařit, nebo hlavně má čím vařit) je myšleno tak, aby se na to upozornilo a další lidi co si to přečtou si dali pozor. Myslím, že je to mnohem víc pro lidi prospěšné, než mlčet a nebo kritizovat něčí auto svýma výlevama 15ti letého smrada.
A co se týče kotoučů, tak jsem to vytáhnul asi 2x a vždy v době, kdy jsi tady dělal z někoho "blbce" a přišlo mě to jako vhodný protiargument a nebo to bylo spíš upozornění na to, že je na to třeba dávat pozor stejně tak jako na to vaření výztuh. Mele se tady o tom snad 100x a stejně to pak Petulimu někdo navaří špatně. Rozhodně to nemyslím špatně, což se o Tvých komentech třeba u Škoda/BMW říct nedá.